Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben senin menülerinize çok beğeniyorum😘
Ben yazamıyorum çalıştığım için hemen hemen aynı ama benim çikolata tatlı kaçamaklarım daha fazla. Birde kilo olayı bana göre bünye ile alakalı, ewet herkes yediklerine dikkat etmeli ama vücut 4 kilo kadar süt üretimi için yağ depolar diye okumuştum bir yerde💞
Tebrik ediyorum seni maşallah paşayla sana😍😍
sağol canımm, inşallah 4 kilosu süt üretimidir :KK45:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,7 zeytin,yarım domates,çay
Öğle: Bir porsiyon ızgara köfte,ayran,salata,iki dilim ekmek
Akşam: Bir tabak yeşil mercimek,bir kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
Ara: Kayisi-erik

Dün menü yazmadim,evde eşim yoktu diye saçma ama kalorisiz beslenmistim🙈
harika menü olmuş :KK9:
Suan haftam küçük belki ondandır canım ödem berbat bişey oğlumda cok cektim ayagım 38 den 40 41 oldu 😁
vayy canınaaa, benim ayak şişliklerim yeni yeni başladı ama ayak numaram büyümedi henüz. zaten 39-40 giyiyorum. sıcaklar da bastırdı ayaklarım büyüyünce doğuma eşimin ayakkabılarıyla giderim artık:-)

sabah: 2 kibrit kutusu kadar peynir, yeşil ve siyah zeytin 9-10 tane, domates salatalık, 3 tam ceviz, 1 bardak süt

öğle: 1 kase mercimek çorbası

ara: 1 türk kahvesi, 2 badem şekeri, 1 bardak maden suyu.

az sonra 3-4 kayısı yerim. akşam da yemekte mercimek çorbası, fırında izmir köfte-patates, pirinç pilavı ve yoğurt olacak. pirinç pilavıyla pek aram olmadığı için 1 kaşık alırım sadece.

sağol canımm, inşallah 4 kilosu süt üretimidir :KK45:

harika menü olmuş :KK9:

vayy canınaaa, benim ayak şişliklerim yeni yeni başladı ama ayak numaram büyümedi henüz. zaten 39-40 giyiyorum. sıcaklar da bastırdı ayaklarım büyüyünce doğuma eşimin ayakkabılarıyla giderim artık:-)
Son ay eşimin terliğiyle tshirtüylegezdim ortada,😁sevdiği tshirt leri vermiyordu genişletiyon diye 😁bende göbek cok olmaz ama her yerden alıyorum 😁

Son ay eşimin terliğiyle tshirtüylegezdim ortada,😁sevdiği tshirt leri vermiyordu genişletiyon diye 😁bende göbek cok olmaz ama her yerden alıyorum 😁
ay evet bak onu yazmayı unutmuşum. şimdi eşimin tişörtlerine ve şortlarına dadandım, onlar daha rahat. adam giyecek bir şey bulamayacak yakında, her şeyine el koydum :rolleyes:

Akşamları Artık sadece çorba içmeye karar verdim
Hem yazın ağır yemekler yenilmiyor
bir de 45 dakikalık yürüyüş yapıyoruz eşimle
En azından akşam çok kaçırmamış olurum diye düşünüyorum
Canm etını balıgını ye yoksa bebıs nasıl buyuyecek tam suan gelısım asamasnda sadece bır kase corba ıle olmaz

Ben ilk gebeliğimde 21 kilo aldım. 6 ay sonra hepsini verdim ama. Bu defa dikkat ediyorsam da yine fazla alacagım gibi. Benim ayaklarım da şişmeye basladı. Su içiyorum tuz yemiyorum ayaklarımı yüksekte tutuyorum daha ne yapayım ki🙄🙄

Canm etını balıgını ye yoksa bebıs nasıl buyuyecek tam suan gelısım asamasnda sadece bır kase corba ıle olmaz
Yaa evet çok haklısın fakat hastane personeliyim ben malum hastane yemekleri çok kötü pek yiycek birşey bulamıyorum sağlıksız ekmek arası filan yemekteyse yemiyorum ☹️

Kizlar ben kendimi hic tok hissetmiyorum yemek yiyorum yarim saat sonra midemde kazinma basliyor biraz geciktirince basim dönüyor midem hep bosmus gibi sizede oluyor mu

Merhaba kızlar ben de 6 haftalık hamileyim, beslenme konusunda kafam karışık biraz zaten önceden de çok yemek yiyen biri değildim, ama dengeli beslenmek istiyorum bebek için, burayı beğendim fikir olur bana, burası dışında takip edip yardım aldığınız bir yer var mı merak ettim, hepinize şimdiden sağlıklı doğumlar 😘

Kızlar bir anda 2 kiloya yakın sistim bu hiç normal değil, tansiyon takibi mı yapmalıyım? Yoksa işte ayaklarım hep aşağı sarktigi için ödem mı tuttum acaba

X