- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 33
Heh işte oyüzden şimdiden olmasın ödemki 7 aydan sonra zaten olacakheee ok, 28 den sonra görüşelim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh işte oyüzden şimdiden olmasın ödemki 7 aydan sonra zaten olacakheee ok, 28 den sonra görüşelim:)
sağol canımm, inşallah 4 kilosu süt üretimidirBen senin menülerinize çok beğeniyorum
Ben yazamıyorum çalıştığım için hemen hemen aynı ama benim çikolata tatlı kaçamaklarım daha fazla. Birde kilo olayı bana göre bünye ile alakalı, ewet herkes yediklerine dikkat etmeli ama vücut 4 kilo kadar süt üretimi için yağ depolar diye okumuştum bir yerde
Tebrik ediyorum seni maşallah paşayla sana
harika menü olmuşSabah: 1 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,7 zeytin,yarım domates,çay
Öğle: Bir porsiyon ızgara köfte,ayran,salata,iki dilim ekmek
Akşam: Bir tabak yeşil mercimek,bir kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
Ara: Kayisi-erik
Dün menü yazmadim,evde eşim yoktu diye saçma ama kalorisiz beslenmistim
vayy canınaaa, benim ayak şişliklerim yeni yeni başladı ama ayak numaram büyümedi henüz. zaten 39-40 giyiyorum. sıcaklar da bastırdı ayaklarım büyüyünce doğuma eşimin ayakkabılarıyla giderim artıkSuan haftam küçük belki ondandır canım ödem berbat bişey oğlumda cok cektim ayagım 38 den 40 41 oldu
Son ay eşimin terliğiyle tshirtüylegezdim ortada,sevdiği tshirt leri vermiyordu genişletiyon diye bende göbek cok olmaz ama her yerden alıyorumsağol canımm, inşallah 4 kilosu süt üretimidir
harika menü olmuş
vayy canınaaa, benim ayak şişliklerim yeni yeni başladı ama ayak numaram büyümedi henüz. zaten 39-40 giyiyorum. sıcaklar da bastırdı ayaklarım büyüyünce doğuma eşimin ayakkabılarıyla giderim artık
ay evet bak onu yazmayı unutmuşum. şimdi eşimin tişörtlerine ve şortlarına dadandım, onlar daha rahat. adam giyecek bir şey bulamayacak yakında, her şeyine el koydumSon ay eşimin terliğiyle tshirtüylegezdim ortada,sevdiği tshirt leri vermiyordu genişletiyon diye bende göbek cok olmaz ama her yerden alıyorum
Canm etını balıgını ye yoksa bebıs nasıl buyuyecek tam suan gelısım asamasnda sadece bır kase corba ıle olmazAkşamları Artık sadece çorba içmeye karar verdim
Hem yazın ağır yemekler yenilmiyor
bir de 45 dakikalık yürüyüş yapıyoruz eşimle
En azından akşam çok kaçırmamış olurum diye düşünüyorum
Yaa evet çok haklısın fakat hastane personeliyim ben malum hastane yemekleri çok kötü pek yiycek birşey bulamıyorum sağlıksız ekmek arası filan yemekteyse yemiyorumCanm etını balıgını ye yoksa bebıs nasıl buyuyecek tam suan gelısım asamasnda sadece bır kase corba ıle olmaz
Evden getirsen ben genelde z. Yaglı yemek yogurt vs götürüyorum dısardan yememek içinYaa evet çok haklısın fakat hastane personeliyim ben malum hastane yemekleri çok kötü pek yiycek birşey bulamıyorum sağlıksız ekmek arası filan yemekteyse yemiyorum ☹
Haklısın canımEvden getirsen ben genelde z. Yaglı yemek yogurt vs götürüyorum dısardan yememek için
Ben de öyleyim aslında ama evde ne varsa alıyorum yanıma iyi oluyor... Bazen sadece meyve ve yogurt bile alsam hazır gıdadan iyiHaklısın canım
Sanırım bu konuda biraz üşengeçim ☹
olmaz olurmu hiç acıkınca su içmeyi dene canım. baktin olmuyor yogurt kuruyemiş süt gibi seyler tüketebilirsinKizlar ben kendimi hic tok hissetmiyorum yemek yiyorum yarim saat sonra midemde kazinma basliyor biraz geciktirince basim dönüyor midem hep bosmus gibi sizede oluyor mu
Yaa ama bu kadar istah acikligi erken degil mi böyle giderse 30 kilo alirim ben doguma kadarolmaz olurmu hiç acıkınca su içmeyi dene canım. baktin olmuyor yogurt kuruyemiş süt gibi seyler tüketebilirsin
kaçıncı hafta?Yaa ama bu kadar istah acikligi erken degil mi böyle giderse 30 kilo alirim ben doguma kadar