Mesaj attm şimdi canım doktrma bakalm ne diyeck. Teşekkür ederim bilgi verdgn için ❤Sen dr gıt negatıf cıktıgını soyle yapmaz cunku bu ıgne bu cocugumuz ıcın degıl ıkıncı bebek ıcın hazırlık oluyor. Pozıtıf cıkınca bebek babasının kanını alıyor ve anne karnında ıyı beslenemıyor ya da erken dogum rıskı olusuyor ondan ıgneyı 28. Hafta yapıyorlar. Sımdı benım test nagıtıf cıkarsa dogum sonrası 72 saat ıcınde olmam gerek. Doktorum ılk basta bana prosur verdı kan uyusmazlıgı ıle alakalı. Baya guzel yazıp toplamıs 28. Haftada test yapılıyor yazıyor.
Şimdi cvp vermiş doktr negatif çıksa da yapilacak yazmış ☹Sen dr gıt negatıf cıktıgını soyle yapmaz cunku bu ıgne bu cocugumuz ıcın degıl ıkıncı bebek ıcın hazırlık oluyor. Pozıtıf cıkınca bebek babasının kanını alıyor ve anne karnında ıyı beslenemıyor ya da erken dogum rıskı olusuyor ondan ıgneyı 28. Hafta yapıyorlar. Sımdı benım test nagıtıf cıkarsa dogum sonrası 72 saat ıcınde olmam gerek. Doktorum ılk basta bana prosur verdı kan uyusmazlıgı ıle alakalı. Baya guzel yazıp toplamıs 28. Haftada test yapılıyor yazıyor.
Dogrudur canım o zaman nıye test yapmıslarŞimdi cvp vermiş doktr negatif çıksa da yapilacak yazmış ☹
Hamile olanlarda yatış yapılınca o test mecburi test kismindydi canım. 2 doktora sordm yaplck dendi son haftaya yakın bakcm yine doktorlara sana da yazarmDogrudur canım o zaman nıye test yapmıslar
Sımdı tekrar kagan kocatepeyı dınledım. 28 yapılıyormus negatıf olsada dogumdan sonra eger negatıf olursa ıkıncı doza gerek kalmıyormus canım yanlıs bılgı vermemıs olaymHamile olanlarda yatış yapılınca o test mecburi test kismindydi canım. 2 doktora sordm yaplck dendi son haftaya yakın bakcm yine doktorlara sana da yazarm
Kesinlikle canım bi ara kafam karıştı yanlışlıkla diyetisyene fln mı geldim acaba diyeBencede meslegı bırakıp dıyetısyenlık yapsınacaba kılolu hamıle kalanlarıda zayıflatma gıbı bır gırısımı var mı kı . Evet kılo saglıksız ama az alımda da cocukta sorun olabılıyor. Anne dogumda gucsuz kalıyor bır ay kendıne gelemıyor.
E bir yumurta ile ben hemen acıkırım. 2 yicen bir de peynir de arttır bence kalsiyum lazımKizim hafta da birsey mi ben 1 ayi kilo almafan tamamladim.yalniz benim kilo fazla oradan kaybediyorum. Kendimi cok zorlamamaya karaf verdim.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ekmek ve cay ile kahvalti. Saat 10da yesil elma ve 5 ceviz.
Ama hala ac hissediyorum.
Cnm diyetisyene başlamıştın dimi sen? Yrm kilo vermişsin süper. İnşallah bundan sonra da iyi giderpufboregi 23.hafta güncel kilo 72 canım
kendimi o listede gormeyeydim iyiydi..daha şimdiden 9.1 kg Allah'ım sen yardım etListeyi güncelledim. Bildirim yapmayanlar yrn yapabilir mi acaba?Aln cns E EslemEslemEslem O Oztrkbg Sevdalikelebek
Evet evet bu hafta sağlıklı beslendim hemen farkediyor gerçekten çok mutlu oldumCnm diyetisyene başlamıştın dimi sen? Yrm kilo vermişsin süper. İnşallah bundan sonra da iyi gider