Cnm listeye ben dah önce yanlış mı yazmışım orda 75 görünüyorsun da?
İnşallah sizede nasip olur fakat benim 2 hamileligimde regl günüm geçince olmuştu birisi 5 haftalık diğeri 7. Haftada gelmişti belki kişiden kişiye degisiyordur inşallah umut ettiginiz gibidirArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Ooo baya karbonhidratlı olmuş. Bugün olmadı dikkat edersinGünaydın
Dün o kadar kötü yedimki akşama sekerimi düşürdü sanırım bı ara sersemletti
Kahvaltı patatesli yumurta peynir zeytin süt
Öğle 1 porsiyon ıspanaklı börek 2 yulaflı bisküvi 2 Çizi bisküvi sütlü kahve
Aksam 1 tabak mantı 2 büyük biber dolması yaprak sarmasi
Ara künefe
Üç ya 76 yazmaya alışamadım kiCnm listeye ben dah önce yanlış mı yazmışım orda 75 görünüyorsun da?
Başlangıç 53.350Listeyi güncelledim. Bildirim yapmayanlar yrn yapabilir mi acaba?Aln cns @EslemEslemEslem @Oztrkbg @Sevdalikelebek
Komsun yok mu canım ona ver cope gıtmesın.Cuma aksamı iftarda misafirlerim vardı. Kayınvalide bir sürü şey yapmış ama hepsini bizde bırakıp gitti. Bizde yenmez atılır bunlar günah anne sen götür diyorum , kocan yer o çok sever sen ona koy bunları diyor. Yemiyor dedim, yer yer o çok sever ben hep yapardım ona diyor. Ya eşim 40 yaşına gelmiş adama hergün bunları yedirsem adamda şeker kolestrol bi sürü rahatsızlık başlar. Dolapta 10 gün yiyebileceğimiz kadar börek çörek, tatlı, köfte patates pilav ve nohut var. Eşime yemek hazırlayayım mı bak dolapta şunlar var diyorum, başka yemekler istiyor o da. Çıldıracağım atmaya da kıyamıyorum... Doktor bana kızdı bunları yememeliyim diye üstüne basa basa anlattım ama bütün yemekleri bana bırakıp gitti çok sinirliyim gerçekten.
Buzluğa atabileceklerini atsan canım börek falanCuma aksamı iftarda misafirlerim vardı. Kayınvalide bir sürü şey yapmış ama hepsini bizde bırakıp gitti. Bizde yenmez atılır bunlar günah anne sen götür diyorum , kocan yer o çok sever sen ona koy bunları diyor. Yemiyor dedim, yer yer o çok sever ben hep yapardım ona diyor. Ya eşim 40 yaşına gelmiş adama hergün bunları yedirsem adamda şeker kolestrol bi sürü rahatsızlık başlar. Dolapta 10 gün yiyebileceğimiz kadar börek çörek, tatlı, köfte patates pilav ve nohut var. Eşime yemek hazırlayayım mı bak dolapta şunlar var diyorum, başka yemekler istiyor o da. Çıldıracağım atmaya da kıyamıyorum... Doktor bana kızdı bunları yememeliyim diye üstüne basa basa anlattım ama bütün yemekleri bana bırakıp gitti çok sinirliyim gerçekten.
Cnm komşuya da verildi, bunlar geri kalanları. Düşün ne kadar çok yapmış......Komsun yok mu canım ona ver cope gıtmesın.
Canım buzluğa da atsam bizim evde yenmez onlar bir dahaBuzluğa atabileceklerini atsan canım börek falan
İşte benim kaynanamla aynı. Benimki bir de kocamı azarlıyo yemeyince. Adam davul gibi oldu. Zayıflamaya çalışıyor kavga ettiler artık. Dedim bak dr ona şişmansın zayıfla dedi hasta mı olsun yiyip diyorum değil o şişman falan diyo biz abartıyormuşuzCuma aksamı iftarda misafirlerim vardı. Kayınvalide bir sürü şey yapmış ama hepsini bizde bırakıp gitti. Bizde yenmez atılır bunlar günah anne sen götür diyorum , kocan yer o çok sever sen ona koy bunları diyor. Yemiyor dedim, yer yer o çok sever ben hep yapardım ona diyor. Ya eşim 40 yaşına gelmiş adama hergün bunları yedirsem adamda şeker kolestrol bi sürü rahatsızlık başlar. Dolapta 10 gün yiyebileceğimiz kadar börek çörek, tatlı, köfte patates pilav ve nohut var. Eşime yemek hazırlayayım mı bak dolapta şunlar var diyorum, başka yemekler istiyor o da. Çıldıracağım atmaya da kıyamıyorum... Doktor bana kızdı bunları yememeliyim diye üstüne basa basa anlattım ama bütün yemekleri bana bırakıp gitti çok sinirliyim gerçekten.
Ayy aynılar yaaaa yok böyle bişiCnm komşuya da verildi, bunlar geri kalanları. Düşün ne kadar çok yapmış......
Canım buzluğa da atsam bizim evde yenmez onlar bir dahaEşimle ikimizin huyudur pişmiş şeyi en fazla ertesi gün tüketiriz bidaha yemeyiz.. Çiğ olsa atardım buzluğa. Böreklerin bi kısmını dün yemeye çalıştık bi kısmını kedilere verdim. Sinir olduğum şey 2 yıl olacak evleneli, hala bizim evde fazla yemek tüketilmediğini anlayamadı kayınvalide. Elinin ayarı da yok. Bize de mesela 2 kişilik değil 15 kişilik yemek yapıyor. Ama hepsi yararsız şeyler. Börek, pilav, kızartma mücver, şerbetli tatlı.... Sürekli “yiyin yiyin” diyor.
Kabullenmiyorlar bir de yaaa... Bu erkek annelerindeki oğullarına düşkünlüğü anlayamıyorum. Ben de erkek annesi olacağım acaba böyle mi olunuyor o yaşa gelince? Bi keresinde görümcemin kızıyla konuşurken , eşimin gece atıştırmalıklarından bahsediyorduk. Kayınvalide demez mi “vah yavrum, akşam yemekte doymuyor demek ki acıkıyor, ben ona çeşit çeşit yemekler yapardım.” İnanır mısın nasıl derler, tam anlamıyla mal gibi kaldım böyleİşte benim kaynanamla aynı. Benimki bir de kocamı azarlıyo yemeyince. Adam davul gibi oldu. Zayıflamaya çalışıyor kavga ettiler artık. Dedim bak dr ona şişmansın zayıfla dedi hasta mı olsun yiyip diyorum değil o şişman falan diyo biz abartıyormuşuzadama dr 14 kg vermen lazım dedi düşünün
benim kayinvalidem de tam tersi..pirinc pilavi yapma cok yemesin bulgur yap arada der.esim pirinç pilavi cok sever..eşimde spora gider sağlığına düşkün ve kilosu olmamasina ragmen kayinvalidem böyledir:)Kabullenmiyorlar bir de yaaa... Bu erkek annelerindeki oğullarına düşkünlüğü anlayamıyorum. Ben de erkek annesi olacağım acaba böyle mi olunuyor o yaşa gelince? Bi keresinde görümcemin kızıyla konuşurken , eşimin gece atıştırmalıklarından bahsediyorduk. Kayınvalide demez mi “vah yavrum, akşam yemekte doymuyor demek ki acıkıyor, ben ona çeşit çeşit yemekler yapardım.” İnanır mısın nasıl derler, tam anlamıyla mal gibi kaldım böyleKızcağız bile “anneanne saçmalama, yengem dayıma çok güzel yemekler yapıyor” dedi. Olsun annesinin yemekleri gibi olmaZ ki diyor hala.