Yok canim yaa toplami daha iyi. Ne kadar aldigim isi biliyoruz goruyoruzRakamlar dogru da acaba haftalık yazsan daha mi iyi olurdu gerci senin için zor oluyo mu bilemiyorum da hani böyle haftalik bildirim yapmamizin anlami kalmiyo gibi geliyo bana yinede sen bilirsin canim eline sağlik
Amin canim.Kızlar şaka maka 80 günüm kaldı benimki sezeryan ya tarih belli yani hergun ruyamda kızimi görüyorum emziriyorum falan Rabbim hepimize sağsalim kavustursun insallah
Ben tlf numda gebeligin basindan beri haftalik not aldım iyi gibi oldu sanki hatta hafta lik kendimce en fazla şu kadar olmaliyim diye hedef de koymustum biraz istikrarli oldu gibi bakalim canım boyle iyi diyosanız boyle olsunYok canim yaa toplami daha iyi. Ne kadar aldigim isi biliyoruz goruyoruz
Deme yaa olsun gayet guzel geldin buraya kadar bu haftda boyle olsun :)Bu hafta ben gümbür gümbür geliyorumtartıya çıkmıyorum 3 gündür korkumdan
Evet yarin buyuk gun :) bende meyve yerim diyodum ama oyle yemişim ki hic halim yok... bakalim yarin ne cikicaz gerci ben cumalari cok cikip cumartesi normale dönüyorumSanırım bende aksam yemekde abarttım yarın icin nolucak acaba
Yaa neden kacırdık bugun anlamadım aslinda bazen bebeği beslemiyomusum gibi geliyor biraz vicdan da yaptigimdan 2 gundur kendimi cok sıkmadım limonlu su ve yürüyüşe vurdum kendimi yarın i bende merak ediyorum ama 59.5 ga razıyım insallah geçmezEvet yarin buyuk gun :) bende meyve yerim diyodum ama oyle yemişim ki hic halim yok... bakalim yarin ne cikicaz gerci ben cumalari cok cikip cumartesi normale dönüyorumbi suru borek yedim yemeyeydim iyiydi :')
O da lazım yemeyince gozunde daha cok büyüyor bence ayy Allahim ben değiştim kendimden korkuyorum biraz rahat davranmaya basladım sankiBende bugün kaçırdım demin hamburger yedim. Ama patates kızartması yemedim ve içeceği içmedim :)) yarın 1 kg tartıda görürsem mutlu olacam yeter ki daha fazla olmasın. Çünkü bu hafta yemediğim çikolata, pasta, kurabiye , pizza kalmadıcipse kadar yedim yani.. tek fark 5 ten sonra yemedim. Bakalım ne oldu durumum. Ama nefsim köreldi. Artık canım istemiyor ABur cubur
Bende ve biçok tanidigmda olmustu sanki bu durum çogaldi givi dr unla konuş canim progestan verir birde bol ca dinlen ve pozitif düşün stres den uzak dur geçer insallahMerhabalar kizlar 7 haftalik hamileyim kahve siyaha yakin akintim oluyr sizde de boyle oldumu cok korkuyrum dusuk olurmu diye
Evet doktorum progestan ve yuruyus yasak dedi bolca dinlenmem lazim ama iki cocugum var ve biri okula gidiyr dinlenmem mumkun degil sizde kac aya kadar olmustuBende ve biçok tanidigmda olmustu sanki bu durum çogaldi givi dr unla konuş canim progestan verir birde bol ca dinlen ve pozitif düşün stres den uzak dur geçer insallah
Bende de 2 cocuk var ayni durumdayiz şöyle bisey bende kese yaninda kamama olmuş dedi igne ve fitil vermisti hatta hast. Yatırmam lazim dedi.ben yatmadim.evde dinlendim o ilk kanama icerde bitene kadar leke gelmisti takriben 1 hafta falan sonra bitti ertesi gafta 2 ya da 3 gun tekrar gelmişti sonra gecmisti şükür insallah sizinkide gecerEvet doktorum progestan ve yuruyus yasak dedi bolca dinlenmem lazim ama iki cocugum var ve biri okula gidiyr dinlenmem mumkun degil sizde kac aya kadar olmustu
Cok sagol canm rahatladim biraz insallah gecer cok stresli birseyBende de 2 cocuk var ayni durumdayiz şöyle bisey bende kese yaninda kamama olmuş dedi igne ve fitil vermisti hatta hast. Yatırmam lazim dedi.ben yatmadim.evde dinlendim o ilk kanama icerde bitene kadar leke gelmisti takriben 1 hafta falan sonra bitti ertesi gafta 2 ya da 3 gun tekrar gelmişti sonra gecmisti şükür insallah sizinkide gecer
O da lazım yemeyince gozunde daha cok büyüyor bence ayy Allahim ben değiştim kendimden korkuyorum biraz rahat davranmaya basladım sanki
Ayyy inşallah canim yaaBu arada 80 gün derken 11 hafta kaldı o zaman doğumuna senin :))) ay kız haftada 500 gelse max 4,5-5 kg alacaksın. Toplamda 9-10 kg ile hedefe ulaşcan. Bence harikaaaa
Stres yapman sana daha çok zarar verir rızki varsa gelir zaten ama şunu gördüm çogu kişi de bu kanama ya da kahve akintı oluyo sen tedbiri almişsin zatenCok sagol canm rahatladim biraz insallah gecer cok stresli birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?