Bide şunu soyliycem ben bakiyorum da genel olarak bizim haftalarda en az 6 kilo alıyo herkes seninki 3 dü yanilmiyosam dolly 94 ünkude çok iyi siz bana gore daha iyi gidiyosunuz bu grubu sevmemim nedeni bu motivasyon sağliyoBu arada 80 gün derken 11 hafta kaldı o zaman doğumuna senin :))) ay kız haftada 500 gelse max 4,5-5 kg alacaksın. Toplamda 9-10 kg ile hedefe ulaşcan. Bence harikaaaa
Aynen benim tek motivasyon kaynagim bu grupBide şunu soyliycem ben bakiyorum da genel olarak bizim haftalarda en az 6 kilo alıyo herkes seninki 3 dü yanilmiyosam dolly 94 ünkude çok iyi siz bana gore daha iyi gidiyosunuz bu grubu sevmemim nedeni bu motivasyon sağliyo
Aynen bencede cok iyi dusunsene yarisi bile gitse dogumda oh miss :) lohusaliktada almazsa super.. bendelohusaliktada bu sekilde devam edebilsem emzirmeyle hemen gider kilolarim diye düşünüyorum tabi emzirirke canim cilginlar gibi tatli istiyodu umarim basa cikabilirim bununla :)Bu arada 80 gün derken 11 hafta kaldı o zaman doğumuna senin :))) ay kız haftada 500 gelse max 4,5-5 kg alacaksın. Toplamda 9-10 kg ile hedefe ulaşcan. Bence harikaaaa
Ayyy inşallah canim yaason ay odem falan olurda şismezsem inşallah oyle olur hedefim en fazla 10 zaten beni goren herkes niye zayifladin doğuma giriceksn diyor bende normalim diyorum ama seviniyorum bi yandan senin normal doğum mu ??
Aynen bencede cok iyi dusunsene yarisi bile gitse dogumda oh miss :) lohusaliktada bu sekilde devam edebilsem emzirmeyle hemen gider kilolarim diye düşünüyorum tabi emzirirke canim cilginlar gibi tatli istiyodu umarim basa cikabilirim bununla :)
Umarim düşündüğümüz gibi olur hersey.. :) ben her hafta yarim kilo alirsam 6.5 kilo daha almış oluyorum 3.5 kadarda simdi aldim tam 10 kilo almis oluyorum.. anaaa suan hesaplayinca kulagima cok iyi geldi :) 500 gr.dan az gelde 10 kilonun altinda biteer.. tabii fazla olmasi ihtimalini dusunmek bile istemiyorumAynen canım. Bi aksilik olmazsa normal Doğum diyorum. Yarın 27. Haftada bitiyor . Kalıyor 13 hafta. Artık bu haftadan sonra her hafta +500 gelse sallamam ya . Nasılsa Doğumdan hemen sonra 5 gidiyor diyorlar . Kalan 5 kilo da 40 çıkıncaya kadar gider diye düşünüyorum
Ayy ben senden de kötü durumdayim sabah öğle n süperdim akşam balik yedim yaninda salatayi cok.kacirdim ağırlik hissettirdi bana biliyorum arti olarak.yansiucak sonra da o komşu tabakları yok mu kanima giriyorlar irmikli.peynirli muhallebi göndermiş dayanamadim yarisini yedim bugün 1 saat yürüdüm benim yürüyüş gitti yanii gün sonu nu mahvettim ama gözumde gonlumde midemde doyduAynen benim tek motivasyon kaynagim bu grupbaska kimseyle konusamiyorum sacmalama hamilesin diyolar aslinda zararli yiyecekleri kendimden ve bebekten uzak tutuyorum sonucta zayiflamak gibi bi derdim yok saglikli yiyim bol bol yiyim derdindeyim ama anlamiyolar isten gebişin halinden gebış anliyor.. :)
Bende yazmayi unutmusum iki tane salatalik turşusu yedim umarim bugun yediklerim odem olarak donmez limonlu su tarcinli sirkeli ilik su ve bol su ictim umarim ise yarar yarin moralim bozulmaz
Irade kontrolü saglarız bence hamilelik hormonlariyla basa çıktık benim korkum süt olsun diye biseyler yersek naparız hani bizim kilolardan daha onemli süt olması ben orda tikaniyorum sankiAynen bencede cok iyi dusunsene yarisi bile gitse dogumda oh miss :) lohusaliktada almazsa super.. bendelohusaliktada bu sekilde devam edebilsem emzirmeyle hemen gider kilolarim diye düşünüyorum tabi emzirirke canim cilginlar gibi tatli istiyodu umarim basa cikabilirim bununla :)
Normal doğum en güzeli ben cok istedim nasib olmadı ssvd dedim dr 2 sezeryan sonrası yapmam dedi o maceraya girmiycez yani ama oyle yuruyorum ki normal.olsa çok güzel dogururdum galiba bence sende normal icin bol bol yürü çok iyi geliyor bu arada sende benim gibi.dusunuyorsun haftada 500 gr gelse sorun değil diyorum bebekler 1 kilo civari şuan kalan 2 kiloyu biraz gevşedim o yüzden ama yinede kalan haftada alacaklarmis 30 dan sonra haftada ortalama 250 gr bebek alicakmış o da guzel ama yinede cok gevşemesek iyi olucakAynen canım. Bi aksilik olmazsa normal Doğum diyorum. Yarın 27. Haftada bitiyor . Kalıyor 13 hafta. Artık bu haftadan sonra her hafta +500 gelse sallamam ya . Nasılsa Doğumdan hemen sonra 5 gidiyor diyorlar . Kalan 5 kilo da 40 çıkıncaya kadar gider diye düşünüyorum
InsAllah.. Allah saglikla tamamina erdirsin bu arada.. :)Kızlar merhaba 37. Haftaya girdim ve allah nasip ederse tahmini 10 gün falan kaldı bu pazartesi belli olacak sezeryan tarihi iştahım son bir iki haftadır çok yok ve bi enerji var üzerinde oturmak istemiyorum çok gece uykusuzluguda cabası kaç haftadır kilo alımım sabitlendi haftada 500 gr geliyo ve inşallah 9.5 kiloyla bitecek gibi görünüyor hamilelik herkes diyor zaten sadece göbeğin cıktı her yerin aynı diye inşallah doğumdan sonrada bütün kilolar gider
Amin canm hepimiz insallahInsAllah.. Allah saglikla tamamina erdirsin bu arada.. :)
Senden sonra dogumda giden kilo kutucugada yapariz nasipse :)Amin canm hepimiz insallah
Pardon 68.7 idim gecen haftaYarin yeni haftam basliyor 28.hafta
Gecen hafta 68.6
Bugun 69.1
~400 gram almisim
Kasim ayinda toplam 1.400 kilo almisim en tehlikeli haftalari bu ayda sayarsak sizce iyi mi kizlar hedefim ayda 1 kilo idi ama buda fena degil sanki :)
Yaaa zaman çabuk geçiyor canim bu arada bi yerde okumuştum gunde 2 değilde toplamda 1 meyve demişti dr bi de hareketlimisin? Ben baya hareketliyim inan onun etkisi çol fazla imiş önceden hamileyim deyip gevşek davranıyordum hareket edince baya etkiledi beni hem daha dinç oldum diger gebeliklerimde 2 adım yurur nwfes nefese kalırdım bunda iyiyim şükür
Çok.ideal oldu seninki ya artık sagsalim bebegini kucsğina alirsın insallah peki bebegin kilosu kac olmuş sen dogum yapınca soracak cok sorumuz olucak galiba insallah bizde en fazla 10 kilo ile tamamlarızKızlar merhaba 37. Haftaya girdim ve allah nasip ederse tahmini 10 gün falan kaldı bu pazartesi belli olacak sezeryan tarihi iştahım son bir iki haftadır çok yok ve bi enerji var üzerinde oturmak istemiyorum çok gece uykusuzluguda cabası kaç haftadır kilo alımım sabitlendi haftada 500 gr geliyo ve inşallah 9.5 kiloyla bitecek gibi görünüyor hamilelik herkes diyor zaten sadece göbeğin cıktı her yerin aynı diye inşallah doğumdan sonrada bütün kilolar gider
Bence 1 buçuk kilo çok iyi canım heleki en tehlikeli haftaları atlattın bana biri deyince cok mutlu oluyorum muhtamelen 9 la bitirirsin sen dogumda 5 değil de 6 sı gider hesabima göre kalan 3 de nasil gittigini anlamayacaksin bileYarin yeni haftam basliyor 28.hafta
Gecen hafta 68.6
Bugun 69.1
~400 gram almisim
Kasim ayinda toplam 1.400 kilo almisim en tehlikeli haftalari bu ayda sayarsak sizce iyi mi kizlar hedefim ayda 1 kilo idi ama buda fena degil sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?