Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben eger acsam meyva yiyince daha cok acikiyorum. Ozellikle elma aciktiriyor beni.
Aynen bende meyve yiyince acikiyorum cennet hurmasi hem tatli gibi oluyor hem tok tutuyo icine biraz kirilmis findik cok az yukaf bi kasikta tahin koyunca tadindan yenmiyo :)

Aynen bende meyve yiyince acikiyorum cennet hurmasi hem tatli gibi oluyor hem tok tutuyo icine biraz kirilmis findik cok az yukaf bi kasikta tahin koyunca tadindan yenmiyo :)
Sen tahini cok seviyorsun anladiim kadariyla :) valla Ben cok aciktiysam eger peynir ekmek domates yiyorum. Baska turlu gecmez acligim.

Umarim yanlis rakamlar girmemisimdir

Herkese merhabalar reglim 5 gün gecikmişti idrar testi yaptım silik çıktı dün de hastaneye gittim beta hcg 41 çıktı doktor hamilesiniz dedi ama forumlarda herkes düşük gibi şeyler demiş çok korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ???

Gec dollenme olabilir. Betanin Iki gunde bir duzenli artmasi onemli. Yarin ayni saatlerde Kan testini tekrarla. Hayirli olsun :)

Beta hcg değerin çok yüksek değil ama 5-10 değerini geçince hamilesiniz anlamı taşıyor.Bence hamilesiniz. Gene de İsterseniz tekrar bir kan testi yaptırın miktar artmış olacaktır. İçiniz rahatlamış olur :)

Ben zaten test yaptırdım pozitif çıktı nöbetçi dr hamilesiniz dedi ama forumda o kadar negatif yorum yapab insanlar var ki bu durumdan şüphe edip karamsarlığa düştüm

Ben zaten test yaptırdım pozitif çıktı nöbetçi dr hamilesiniz dedi ama forumda o kadar negatif yorum yapab insanlar var ki bu durumdan şüphe edip karamsarlığa düştüm

Her denileni kafana takma. Senin durumun ile diğerlerinin durumu ayni olacak diye bir şey yok canım :) hele hamilelik döneminde bir şeyi çok fazla forumda ve internette araştırmamak lazım. Benim hamileliğimde de bir takım sıkıntılar oldu. Forumda okuduklarıma kalsa bebikto şuan Allah korusun yoktu :/

Twşekkür ederim güzel tavsiyeniz için sizin gibileri malesef bulamıyoruz forumlarda

Bende aynı durumdayım canım abur cubur olabildiğince yemiyorum. Meyveden vazgeçemem en az 2 meyve yiyorum. Haftada 1 hamur işi yiyorum (malüm Kayserili olunca :)) onun dışında nerdeyse ekmek bile tüketmiyorum amaaaa +500 gr her hafta benimle

Afiyet olsun yarasın bebişe
Ay ne severdim onuu ama artık çok tatlı geliyor bana hiç yiyemirum

Kızlar şaka maka 80 günüm kaldı benimki sezeryan ya tarih belli yani hergun ruyamda kızimi görüyorum emziriyorum falan Rabbim hepimize sağsalim kavustursun insallah

Aminnn inşallah az kalmış

Yaaa zaman çabuk geçiyor canim bu arada bi yerde okumuştum gunde 2 değilde toplamda 1 meyve demişti dr bi de hareketlimisin? Ben baya hareketliyim inan onun etkisi çol fazla imiş önceden hamileyim deyip gevşek davranıyordum hareket edince baya etkiledi beni hem daha dinç oldum diger gebeliklerimde 2 adım yurur nwfes nefese kalırdım bunda iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…