• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Rakamlar dogru da acaba haftalık yazsan daha mi iyi olurdu gerci senin için zor oluyo mu bilemiyorum da hani böyle haftalik bildirim yapmamizin anlami kalmiyo gibi geliyo bana yinede sen bilirsin canim eline sağlik :KK200:
Yok canim yaa toplami daha iyi. Ne kadar aldigim isi biliyoruz goruyoruz

Yok canim yaa toplami daha iyi. Ne kadar aldigim isi biliyoruz goruyoruz
Ben tlf numda gebeligin basindan beri haftalik not aldım iyi gibi oldu sanki hatta hafta lik kendimce en fazla şu kadar olmaliyim diye hedef de koymustum biraz istikrarli oldu gibi bakalim canım boyle iyi diyosanız boyle olsun :anneadayı::KK200:

Ac karina ilik su 4,5 kucuk kuru kayisi
Kahvalti:
1 bardak sut, 1dilim chiali kizarmis ekmek, biber kavurmasi az yagda suzme peynir 1 kasik bal/tahin
Ogle/Aksam bir(misafirlikteydim)
Kisir, havuclu yogurtlu salata pirasa böreği
Kahvenin yanina 1 tane cikolatali misir gevrekli kurabiye
~Porsiyonlar epey buyuktu
Limonlu suya abanirim aksamada meyve ve sut icerim

Sanırım bende aksam yemekde abarttım yarın icin nolucak acaba :oops:
Evet yarin buyuk gun :) bende meyve yerim diyodum ama oyle yemişim ki hic halim yok... bakalim yarin ne cikicaz gerci ben cumalari cok cikip cumartesi normale dönüyorum :D bi suru borek yedim yemeyeydim iyiydi :')

Evet yarin buyuk gun :) bende meyve yerim diyodum ama oyle yemişim ki hic halim yok... bakalim yarin ne cikicaz gerci ben cumalari cok cikip cumartesi normale dönüyorum :KK70: bi suru borek yedim yemeyeydim iyiydi :')
Yaa neden kacırdık bugun anlamadım aslinda bazen bebeği beslemiyomusum gibi geliyor biraz vicdan da yaptigimdan 2 gundur kendimi cok sıkmadım limonlu su ve yürüyüşe vurdum kendimi yarın i bende merak ediyorum ama 59.5 ga razıyım insallah geçmez

Bende bugün kaçırdım demin hamburger yedim. Ama patates kızartması yemedim ve içeceği içmedim :)) yarın 1 kg tartıda görürsem mutlu olacam yeter ki daha fazla olmasın. Çünkü bu hafta yemediğim çikolata, pasta, kurabiye , pizza kalmadı :KK70: cipse kadar yedim yani.. tek fark 5 ten sonra yemedim. Bakalım ne oldu durumum. Ama nefsim köreldi. Artık canım istemiyor ABur cubur:halay:

Merhabalar kizlar 7 haftalik hamileyim kahve siyaha yakin akintim oluyr sizde de boyle oldumu cok korkuyrum dusuk olurmu diye

Bende bugün kaçırdım demin hamburger yedim. Ama patates kızartması yemedim ve içeceği içmedim :)) yarın 1 kg tartıda görürsem mutlu olacam yeter ki daha fazla olmasın. Çünkü bu hafta yemediğim çikolata, pasta, kurabiye , pizza kalmadı :KK70: cipse kadar yedim yani.. tek fark 5 ten sonra yemedim. Bakalım ne oldu durumum. Ama nefsim köreldi. Artık canım istemiyor ABur cubur:halay:
O da lazım yemeyince gozunde daha cok büyüyor bence ayy Allahim ben değiştim kendimden korkuyorum biraz rahat davranmaya basladım sanki :KK9:

Merhabalar kizlar 7 haftalik hamileyim kahve siyaha yakin akintim oluyr sizde de boyle oldumu cok korkuyrum dusuk olurmu diye
Bende ve biçok tanidigmda olmustu sanki bu durum çogaldi givi dr unla konuş canim progestan verir birde bol ca dinlen ve pozitif düşün stres den uzak dur geçer insallah

Bende ve biçok tanidigmda olmustu sanki bu durum çogaldi givi dr unla konuş canim progestan verir birde bol ca dinlen ve pozitif düşün stres den uzak dur geçer insallah
Evet doktorum progestan ve yuruyus yasak dedi bolca dinlenmem lazim ama iki cocugum var ve biri okula gidiyr dinlenmem mumkun degil sizde kac aya kadar olmustu

Evet doktorum progestan ve yuruyus yasak dedi bolca dinlenmem lazim ama iki cocugum var ve biri okula gidiyr dinlenmem mumkun degil sizde kac aya kadar olmustu
Bende de 2 cocuk var ayni durumdayiz şöyle bisey bende kese yaninda kamama olmuş dedi igne ve fitil vermisti hatta hast. Yatırmam lazim dedi.ben yatmadim.evde dinlendim o ilk kanama icerde bitene kadar leke gelmisti takriben 1 hafta falan sonra bitti ertesi gafta 2 ya da 3 gun tekrar gelmişti sonra gecmisti şükür insallah sizinkide gecer

Bende de 2 cocuk var ayni durumdayiz şöyle bisey bende kese yaninda kamama olmuş dedi igne ve fitil vermisti hatta hast. Yatırmam lazim dedi.ben yatmadim.evde dinlendim o ilk kanama icerde bitene kadar leke gelmisti takriben 1 hafta falan sonra bitti ertesi gafta 2 ya da 3 gun tekrar gelmişti sonra gecmisti şükür insallah sizinkide gecer
Cok sagol canm rahatladim biraz insallah gecer cok stresli birsey

Bu arada 80 gün derken 11 hafta kaldı o zaman doğumuna senin :))) ay kız haftada 500 gelse max 4,5-5 kg alacaksın. Toplamda 9-10 kg ile hedefe ulaşcan. Bence harikaaaa:sampiyon:
Ayyy inşallah canim yaa :dua: son ay odem falan olurda şismezsem inşallah oyle olur hedefim en fazla 10 zaten beni goren herkes niye zayifladin doğuma giriceksn diyor bende normalim diyorum ama seviniyorum bi yandan senin normal doğum mu ??

Back
X