- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Potansiyel ölüsün.. Yarın öbür gün senin de cesedin çöp konteynerinde ya da ormaknlık arazide falan bulunur.
4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
öyle bi çiziğe rapor veriyorlar mıNe kadar da kolay erkek milletinin işi..! Kadın muhafazakar oldu mu kimseye bakmaz, tokalaşmaz ama erkek muhafazakarsa karısını konuşturmaz, çalıştırmaz..! Insanların dini hassasiyetlerine saygım sonsuz ancak darp edilişinizi "muhafazakarlık" la bağdaştırıp hafifletmeyiniz lütfen. Yanlışlıkla gözüm kaydı diye bir açıklama yapmanız bile yersiz.. değil yanlışlıkla bile isteye onun hoşuna gitmeyecek şeyler yaptığınız da olabilir dayak nedir yaa!!
Ayrıca aslında seviyor zihniyeyini de bırakın noolur.. insanlar sevdiği için bütün dünyaya rağmen genelevde çalışan kadınlarla bile evleniyorlar..!
Biraz sert yazmış olabilirim ama çok sinirlendim eşinize. Allah aşkına kendinize bunu
yaptırmayın. Gidip darp raporu alın kullanmasanız bile elinizde bulunsun.. gerçekten çok üzüldüm adınıza.
Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.
annemler başka ildeler 4-5 güne geleceklerannenler nerede
başıma vurdu yüzüme vurdu kaşımın üstü çizildiçizikmi. başına vurmadımı
öyle bi çiziğe rapor veriyorlar mı
bana karşı çok iyiler. Ama geçmişte babası annesini çok dövmüş. bilinçaltında var işte.
öyle bi çiziğe rapor veriyorlar mı
başıma vurdu yüzüme vurdu kaşımın üstü çizildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?