Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.
Muhafazakar olmayinca bakiliyor yani baskasina ozellikle belirtmeniz abes olmus ...fikri o oldugu icin zikride o maalesef hazirlikli olun bence daha fazlasina4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
gereklisiyse olur diyeceksiniz yani. sahi kadın dövmek ne zaman meşrulaşıyor, misal beşer şaşar demişler gerçekten yakışıklı bulduğunuz bir adama baksanız sizi dövmesi okey mi yani?4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Aydinlikla muhafazar olmamanin alakasini anlayamadimBenim kocam hic muhafazakar degil gayet aydin bende oyle ama hic bakmayiz yanlisliklada olsa baskasina ayrica dovmezde beni gerek duysa bile oyle acizlikleri yok cok sukur allahima
muhtemelen şu anda dayak yemiyor olurdu çünkü kokusu önceden çıkmış olurdu. tamam kavun değil dibini koklayamıyoruz ama bunların kokusu o kadar aleni ki koklamadan da çarpıyor burna burnaflört etseniz ne olurdu
hayata dair iki kelam etseniz bir filme gidip akabinde bir kafede kritik yapsanız el ele gezseniz falan, ne olurdu bunlar olsa
Aydinlikla muhafazar olmamanin alakasini anlayamadim
kapanıyor bencedeBu şiddete uğrayan kadınların algıları kapanıyor sanırım.
Hala seviyor,seviyorum diyebildiğine göre
pardon anlamadım ben bunu? benim kocam da gayet aydın üstelikte muhafazakar.sanırım başka bişi demeye çalıştınız.Benim kocam hic muhafazakar degil gayet aydin bende oyle ama hic bakmayiz yanlisliklada olsa baskasina ayrica dovmezde beni gerek duysa bile oyle acizlikleri yok cok sukur allahima
Çok doğru bi tespit canım eşimin dedesi babaannesine çoçuklarının yanında evin sultanı benim sizlerin sultanı o ne derse o olur sultanımı kimse üzemez dermiş inanırmısın bütün çoçukları eşlerine aynısını yapıyor kayınpederimde aynen böyle yetiştirmiş eşimi kadın evin sultanı çiçeği onu koparmak sulamamak onu öldürür dermiş eşime biz evlendiğimizde eşim 22 yaşındaydı acayip olgundu ve anne babasının yanında artık benimde bi sultanım var baba onu kırmak üzmek ne size nede bana yakışır evimizin iki tane sultanı oldu demişti yaaa oğlum kardeşi geçen yüzünü tırnaklamış ve oğlum bana gelip aynen şöyle dedi o beni tırnakladı ama ben ona dokunmadım o çok küçük bana zarar verdiğini bilmiyor şiddete şiddetle karşılık verilmez deme anne kardeşim zamanla öğrenecek ben şiddet uygulayan erkeklerin çoğunlukla aileden ne görürse onu uygular olduğuna inanıyorum teyzemin eşi bilmem ne üniversitesini bitirmiş nerelerde mastır yapmış ama gel görkiii teyzem azıcık dediğine karşı çıkdımı teyzemin çenesini sıkıyor oda bunu suç işlemiş gibi görüp susuyor lütfen seviyor ediyor kelimelerini bırakın hanımlar şiddette aşk sevgi yoktur bitti noktaaa seven adam hayat arkadaşına el kaldırmazErkeklerin daha geç olgunlaştığına inanıyorum.istisnalar elbette var.fakat 30 yaşında evlenseydi şiddeti yine normal görürdü bu arkadaş.yaşdan çok zihniyet daha önemli bi faktör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?