sen de ayrı alemde yaşıyorsunBAZI SIĞ DÜŞÜNCELİ ÖRÜMCEK KAFALILARA FLÖRT DİYİNCE AKILLARINA NE GELİYORSA ARTIK
KENDİMİ İLKOKUL ÖĞRETMENİ GİBİ HİSSETTİM BİRAN
evet yani çalışma özgürlüğünü de almak istiyor tamamen kapatıcak eve
kendi bakıcak kendi her halti edicek eve gelince başka bir sebeb bulucak yine dövücek
hanım kızımızda hala seviyor derdin ya bu kadınlar neden ezilir neden ezildiğini kabul etmez ilginç
Şaka mı bu anlamadım :SNe kadar dövüyorsa o kadar seviyodur bence, hem zaten kesin normalde iyi insandır
Konu sahibinin eşi arızalı yanlış kodlarla yetiştirilmiş böylelerini ya kadın boşar yada kadın yıllarca dayak yer
evet yani çalışma özgürlüğünü de almak istiyor tamamen kapatıcak eve
kendi bakıcak kendi her halti edicek eve gelince başka bir sebeb bulucak yine dövücek
hanım kızımızda hala seviyor derdin ya bu kadınlar neden ezilir neden ezildiğini kabul etmez ilginç
En azindan televizyon, telefon, laptop ne varsa parcalasaydin be kardesim ya... Senin ruhunda yaralar kaldi, esinin bu olaydan aldigi zarar ne?gidecektim izin vermedi. Sonra da sakinleşince kaldım gitmedim
sende kaçıncı yüzyılda hangi dönemde yaşıyorsun aklını başına toplada daha fazla dayak yemeden o kuş kafalı kocandan kurtulsen de ayrı alemde yaşıyorsun
bu durumda ben adamı suçlamıyorum ne yazık ki adam kendinin ne olduğunu çoktan belli etmiş.
4 aylık evli kaç kez dayak yemiş bu dayağı aşalanmayı ezikliği yaşıyan kadın bunu kabul ediyorsa susuyorsa yokkkk kocam dövüyor ama seviyor da diyorsa
o zaman susup bu adamın her dayak yiyişinde seviyo beni deyip durucak
buraya da gelipte kocam beni dövüyor demeyecek çünkü kendi seçimi bu
Otursun evinde kırsın dizini mantığında bu tipler,bende dışarda her haltı yerim mantığı var..
ziyadesiyle doğru bir karar.bugün annemlere gideceğim bikaç gün ayrı kalmak istiyorum belki de ömür boyu bi ayrılık olur
aynen ama üzülüyorum bu durumlara ve benim kadar kendilerine üzülmüyorlar sanırım
dövülmeyi şiddeti kabul ediyorsa o onun seçimi oluyor ve artık şikayet etmenin anlamıda kalmıyor
tv neler izliyoruz bunları sadece bizmi görüyoruz acaba bu arkadaşlar görmüyor mu
şunu bilirim ben kendin kadar hiç kimse değerli değil kendine değer vermezsen kimse sana acımaz o yüzden önce kendimize saygı olmalı
şiddeti dayağı ya kocam seviyor de evde dayak yemeyi bekle bu nasıl bir şey ya
bugün annemlere gideceğim bikaç gün ayrı kalmak istiyorum belki de ömür boyu bi ayrılık olur
bugün annemlere gideceğim bikaç gün ayrı kalmak istiyorum belki de ömür boyu bi ayrılık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?