• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.

sevginin bitişi ile alakalı değil yorumum. elbette vazgeçmek kolay değil.
açıkçası ben muhafazakarlık, bir erkeğe bakma vs sonucunda gelişen olayların manasızlığına yorum yaptım.
eşinizin şiddet gösterme sebebi muhafazakarlık değil yani.

Senin ki seni çok haşin seviyormuş :) Maşallah!
Seni dövmesini sevgiye bağlıyosan neden sızlanıyosun?

Sanırım bu dayakların şiddet dozu artacak sen alışınca tabi senin sevginde bitecek , oyola doğru gidiyorsunuz ,hep saygı diyoruz dimi bu saygıda dayak yememek olur eşin sana saygılı davranmıyor hor davranıyor bu bil

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Muhafazakar olmayinca bakiliyor yani baskasina ozellikle belirtmeniz abes olmus ...fikri o oldugu icin zikride o maalesef hazirlikli olun bence daha fazlasina

Allahinizi seviyorsaniz boyle hayvanlara muhafazakar demeyin, bu nasil muslumanlik??????? Yeni evlendgi karisina el kalldirmak, kizlara bakmadim deyip bakmak, yalan soylemek yani... Sadece namazla badetle musluman olunmaz!!! Ahlakli olmak da gerekir iyi bi musluman olmak icin

Benim kocam hic muhafazakar degil gayet aydin bende oyle ama hic bakmayiz yanlisliklada olsa baskasina ayrica dovmezde beni gerek duysa bile oyle acizlikleri yok cok sukur allahima

Demek seni gereksiz yere dövüyor. Vah vah
Gerekli yere dövmüş olsa neyse
Gerekli yere dövse aşkında ölüyor sanacaksın herhalde
Çok dinine bağlı birisi gerçekten
Peygamberiminiz dediğini uyguluyor

KADINLAR SİZE ALLAH'IN EMANETİDİR.

Keşe evlenmeden bu dayak olayını konuşsaydın madem ki babası annesini dövmüş veya oğlunuda kemerle dövmüştür , yanlış yetiştirilen bir önceki nesil bu nesil uğraşıyor , ve dayak vakaları dağ gibi . Yoğun

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
gereklisiyse olur diyeceksiniz yani. sahi kadın dövmek ne zaman meşrulaşıyor, misal beşer şaşar demişler gerçekten yakışıklı bulduğunuz bir adama baksanız sizi dövmesi okey mi yani?
yapma konu sahibesi hala kocanı aklama derdindesin. işin gücün var, ekmeği elinde kadınsın vur dötüne tekmeyi gitsin. dayak yemek için mi evlendin?
kendinizi sevin eşinizi değil, gidin darp raporu alın ve boşanın

ınsanlara bakmak vardır bırde gozunun ıcıne bakmak vardır sokakta yururken bıle bırbırımızın yuzune bakıyoruz alısverıste şurda burda ama art niyetle bakmıyoruz sonucta kalbı fesat erkeklerın ıste kendısı ne nıyetle bakarsa karsısındakınıde o nıyete bakıyor sanıyor

flört etseniz ne olurdu
hayata dair iki kelam etseniz bir filme gidip akabinde bir kafede kritik yapsanız el ele gezseniz falan, ne olurdu bunlar olsa
muhtemelen şu anda dayak yemiyor olurdu çünkü kokusu önceden çıkmış olurdu. tamam kavun değil dibini koklayamıyoruz ama bunların kokusu o kadar aleni ki koklamadan da çarpıyor burna burna

İlginç bir durum var burada. Mutaassıp olan eş karsına şiddet uyguluyor. Bunlar da dini bildiklerini zannedip bilmeyen kara cahiller.
Sorsan ondan dindarı yoktur, kimseye yan gözle bakmamakla övünür. Ama Allah'ın yasakladığı kadına şiddetin alasını yapar.
Bu insanlardan dolayı bir sürü insan dinden uzaklaşmıştır.

şiddetin sonu yok...bir daha yapmayacağım der,bir daha yapar...yıllarca yapmaz bir gün yine başlar şiddet uygulamaya...buna asla göz yummayın asla.şiddetin içinde ne sevgi vardır,ne saygı ne de sadakat...böyle yaşamaya devam ederseniz sizden çok şey alıp götürür...

Benim kocam hic muhafazakar degil gayet aydin bende oyle ama hic bakmayiz yanlisliklada olsa baskasina ayrica dovmezde beni gerek duysa bile oyle acizlikleri yok cok sukur allahima
pardon anlamadım ben bunu? benim kocam da gayet aydın üstelikte muhafazakar.sanırım başka bişi demeye çalıştınız.
neyse..
şimdi yazacaklarım konu sahibi için; muhafazakarlık eşinin başkasına bakmasını yasaklamak değildir. eşim bilirki benim başka bi erkeğe gözüm kaymaz, bu muhafazakarlık değildir.muhafazakarlık eşini gereksiz yere kıskanmak kısıtlamak hiç değildir. alimin fikri neyse zikride odur. bence eşinizin sorunları var. belkide bastırılmış duyguları. siz eşinize muhafazakar deyip diğer muahafazarları zan altında bırakmayın. muhafazakarsa şayet eşini üzmemesi gerektiğini bilmesi lazım.

Erkeklerin daha geç olgunlaştığına inanıyorum.istisnalar elbette var.fakat 30 yaşında evlenseydi şiddeti yine normal görürdü bu arkadaş.yaşdan çok zihniyet daha önemli bi faktör
Çok doğru bi tespit canım eşimin dedesi babaannesine çoçuklarının yanında evin sultanı benim sizlerin sultanı o ne derse o olur sultanımı kimse üzemez dermiş inanırmısın bütün çoçukları eşlerine aynısını yapıyor kayınpederimde aynen böyle yetiştirmiş eşimi kadın evin sultanı çiçeği onu koparmak sulamamak onu öldürür dermiş eşime biz evlendiğimizde eşim 22 yaşındaydı acayip olgundu ve anne babasının yanında artık benimde bi sultanım var baba onu kırmak üzmek ne size nede bana yakışır evimizin iki tane sultanı oldu demişti yaaa oğlum kardeşi geçen yüzünü tırnaklamış ve oğlum bana gelip aynen şöyle dedi o beni tırnakladı ama ben ona dokunmadım o çok küçük bana zarar verdiğini bilmiyor şiddete şiddetle karşılık verilmez deme anne kardeşim zamanla öğrenecek ben şiddet uygulayan erkeklerin çoğunlukla aileden ne görürse onu uygular olduğuna inanıyorum teyzemin eşi bilmem ne üniversitesini bitirmiş nerelerde mastır yapmış ama gel görkiii teyzem azıcık dediğine karşı çıkdımı teyzemin çenesini sıkıyor oda bunu suç işlemiş gibi görüp susuyor lütfen seviyor ediyor kelimelerini bırakın hanımlar şiddette aşk sevgi yoktur bitti noktaaa seven adam hayat arkadaşına el kaldırmaz

Şiddet varsa gerisi boş. Her şey boş, aşkmış sevgiymiş emekmiş. Şiddet varsa hiçbir şeyin önemi yok. Kendinize bunu yaptırmayın. Daha da doğrusu kendinize bunu yapmayın. Şiddetin hiçbir açıklaması olamaz.

Back