• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

ikinizin de birbirine hiç güveni yok insanın fikri neyse zikri de odur demişler,

kendin kötü niyetliysen karşındakinden de onu beklersin
demek ki eşin kadınlara başka niyetle bakıyor ki senin de erkeklere o gözle baktığını düşünüyor
sevgiden bahsetmişsiniz sevgi bunu neresinde aranızda gram sevgiyi bırak saygı da yok

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.

Alınma ama bu nasıl bir mantık ya. Yani hepimiz sokağa çıkıyor illaki sağa sola bakıyoruz, insanlarla karşılaşıyoruz. Çoğunlukla gayri ihtiyari bakıyoruz, o bakışlara neden anlan yüklüyorsunuz? Yani ortada somut birşey yok, sırf bakmadan dolayı sorun çıkartıyorsunuz (eşiniz de sizde) ve eşiniz size şiddet uyguluyor. Ben ortada pek sağlıklı bir ilişki göremedim ne yazık ki...

Hep gereksiz yere siddet uyguluyor demissin ..
Siddetin gerekli yeride yok !!

Seven insan dövmez , daha dogrusu akli basinda bir adam zaten siddete bas vurmaz.

Anlamadigim diger konuysa.sizin gozler nasil hep baska yerlere kayiyor esinle beraber ..

Muhafazakarlığını bende anlamadım, dinde kadının yeri ne kadar önemli bilmiyor herhalde... Hem dayağın gerekliliği nedir ya, nasıl bir cümle kurmuşsunuz, hangi durumlarda gerekli dövebilir mesela bu nasıl mantıktır...

gözü başkalarına kayıyor ama seviyor. Çok sevdiği içinde dövüyor olmalı ..
siz bu durumu kabullenmişsiniz ki bu kadar rahat dillendiriyorsunuz.
susmaya devam ettikçe kavgalarınızın ve şiddetin boyutu değişecek daha fazla zarar görmeden yolunuzu ayırabilirsiniz

bu nee yaa dinlee imanınn kimdee olduğuu hiç belli olmazz muhafazakarmışş sizz sakın susmayınn yaa büyük konuşmiyimdee ben susmazdımm dayağın affı olmazz geçmiş olsunn:KK43:

muhafazakar olmuş ama imanlı, inançlı olamamış yoksa eşine şiddet uygulamazdı
sizin gibi kabullenen kadınlar yüzünden erkekler şiddeti hak görüyor, kabul edilir sanıyor

ahhh be güzelim hala onu savunuyorsun, sevgisi batsın böyle sevgi mi olur?? senin vücuduna isteğin dışında -ki buna kocan da dahil- kimse dokunamaz kaldı ki şiddetten bahsediyorsun, canını yakmasına niçin izin veriyorsun ki tüm cesaretini topla şikayetçi ol, bunun sonu yok, ezdirme kendini.

yav he he zaten kadınlar hep çok sevildikleri için şiddet görüyor. şiddet uyguluyorum çünkü seviyorum ve kıskanıyorum. bu sevgi değil kıskanmak değil hastalık...

nasıl bi duruma geldik,
elleri kesilip yakılan,
tecavüze uğrayan,
başkalarını evlenme vaadiyle kandıran,
kendi kız evladına göz diken,
el kadar çocukları kaçırıp akla gelmeyecek işkenceler yapan insanları gördükçe arada dayak atan ,gözü başka kızlara kayan adamlar normal hatta iyi sayılıyor.
oysa ne güzel derdi efendimiz
Mü’minlerin iman yönünden en mükemmeli, onların ahlakı en güzel olanıdır! Mü’minlerin en hayırlısı, kadınlarına hayırlı olanıdır’

o da sevıyor ben de ama insan sevdiğine kıyar mı ?

kıyar kıymaz mı hiç ağzını yüzünü tekmeler
kafasını gözünü patlatır
saçlarını yolmaktan kel eder

töbe töbe ya :KK57:

Boyle hastalikli iliskilerin sonu husran olur genelde. Yok gozu kaysa burnundan getirirmis de... Keske evlenmeden once ikiniz de bir tedaviden gecseydiniz. Kusura bakma da psikopat turu biriyle evlenmissin. Bunlarin sevgisi de boyle oluyor. Allah sevginizi artirsin, ne diyeyim.

Sapikliga da iyi kilif bulmussunuz. "Muhafazakar" he?
Kimbilir yolda gozu bir kadina carpsa ne dusunuyor ki herkesi de kendi gibi saniyor.

Dayak yiyorsun ama susuyorsun, kocan alenen başka kadınlara bakıyor ve bu durumu doğallaştırıyor ama sen hala seviyorsun?? eee sonuç olarak ne istiyorsun bizden????

Back