sen de ayrı alemde yaşıyorsunBAZI SIĞ DÜŞÜNCELİ ÖRÜMCEK KAFALILARA FLÖRT DİYİNCE AKILLARINA NE GELİYORSA ARTIK
KENDİMİ İLKOKUL ÖĞRETMENİ GİBİ HİSSETTİM BİRAN
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni evliyken şiddet
- Konu Sahibi hhhhhh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
evet yani çalışma özgürlüğünü de almak istiyor tamamen kapatıcak eve
kendi bakıcak kendi her halti edicek eve gelince başka bir sebeb bulucak yine dövücek
hanım kızımızda hala seviyor derdin ya bu kadınlar neden ezilir neden ezildiğini kabul etmez ilginç
Otursun evinde kırsın dizini mantığında bu tipler,bende dışarda her haltı yerim mantığı var..
Şaka mı bu anlamadım :SNe kadar dövüyorsa o kadar seviyodur bence, hem zaten kesin normalde iyi insandır
- 12 Temmuz 2006
- 658
- 260
- 333
- 45
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Konu sahibinin eşi arızalı yanlış kodlarla yetiştirilmiş böylelerini ya kadın boşar yada kadın yıllarca dayak yer
bu durumda ben adamı suçlamıyorum ne yazık ki adam kendinin ne olduğunu çoktan belli etmiş.
4 aylık evli kaç kez dayak yemiş bu dayağı aşalanmayı ezikliği yaşıyan kadın bunu kabul ediyorsa susuyorsa yokkkk kocam dövüyor ama seviyor da diyorsa
o zaman susup bu adamın her dayak yiyişinde seviyo beni deyip durucak
buraya da gelipte kocam beni dövüyor demeyecek çünkü kendi seçimi bu
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Sonra eve kapattıktan sonra kilo aldığnda beğenmezler bazılarıda 2 hanımı alır ,
evet yani çalışma özgürlüğünü de almak istiyor tamamen kapatıcak eve
kendi bakıcak kendi her halti edicek eve gelince başka bir sebeb bulucak yine dövücek
hanım kızımızda hala seviyor derdin ya bu kadınlar neden ezilir neden ezildiğini kabul etmez ilginç
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
En azindan televizyon, telefon, laptop ne varsa parcalasaydin be kardesim ya... Senin ruhunda yaralar kaldi, esinin bu olaydan aldigi zarar ne?gidecektim izin vermedi. Sonra da sakinleşince kaldım gitmedim
- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 37
sende kaçıncı yüzyılda hangi dönemde yaşıyorsun aklını başına toplada daha fazla dayak yemeden o kuş kafalı kocandan kurtulsen de ayrı alemde yaşıyorsun
- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Konu sahibi buraya neden açtın bu konuyu?
Hangi konuda fikir istiyorsun?
Bu durumdan nasıl kurtulacağım mı diyorsun yoksa bu duruma nasıl alışır hayatımın bir parçası haline getiririm mi diyorsun?
Darp raporu konusunu inatla görmezden gelmen senin bu konuda işe yarar bir adım atmayacağını söylüyor bana.
Hangi konuda fikir istiyorsun?
Bu durumdan nasıl kurtulacağım mı diyorsun yoksa bu duruma nasıl alışır hayatımın bir parçası haline getiririm mi diyorsun?
Darp raporu konusunu inatla görmezden gelmen senin bu konuda işe yarar bir adım atmayacağını söylüyor bana.
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Dayağa alıştırma sürecine girmiş eşi , kadındaki olan özgüveni yerle bir etmek için ve eşi ondan korksun diye , bu sevgi olamaz koşullu sevgi yani
bu durumda ben adamı suçlamıyorum ne yazık ki adam kendinin ne olduğunu çoktan belli etmiş.
4 aylık evli kaç kez dayak yemiş bu dayağı aşalanmayı ezikliği yaşıyan kadın bunu kabul ediyorsa susuyorsa yokkkk kocam dövüyor ama seviyor da diyorsa
o zaman susup bu adamın her dayak yiyişinde seviyo beni deyip durucak
buraya da gelipte kocam beni dövüyor demeyecek çünkü kendi seçimi bu
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Otursun evinde kırsın dizini mantığında bu tipler,bende dışarda her haltı yerim mantığı var..
aynen ama üzülüyorum bu durumlara ve benim kadar kendilerine üzülmüyorlar sanırım
dövülmeyi şiddeti kabul ediyorsa o onun seçimi oluyor ve artık şikayet etmenin anlamıda kalmıyor
tv neler izliyoruz bunları sadece bizmi görüyoruz acaba bu arkadaşlar görmüyor mu
şunu bilirim ben kendin kadar hiç kimse değerli değil kendine değer vermezsen kimse sana acımaz o yüzden önce kendimize saygı olmalı
şiddeti dayağı ya kocam seviyor de evde dayak yemeyi bekle bu nasıl bir şey ya
- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
ziyadesiyle doğru bir karar.bugün annemlere gideceğim bikaç gün ayrı kalmak istiyorum belki de ömür boyu bi ayrılık olur
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Bence konu sahibi yapman gereken eşinin gözünü korkutmak ve darp raporu almak sonra polise şikayete gitmek o babasından gördüğünü sana aynını yaşatması buna dur demezsen , adam seni dövmeden mutlu olamıyacak , bahaneler uydurup dövecek sende diyeceksin ki adam haklıydı şu davranışım yanlıştı , dayağın haklı gerekçesi yok bunu bil, sana yuturabilir ama biz bunu yutmayız!
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
aynen ama üzülüyorum bu durumlara ve benim kadar kendilerine üzülmüyorlar sanırım
dövülmeyi şiddeti kabul ediyorsa o onun seçimi oluyor ve artık şikayet etmenin anlamıda kalmıyor
tv neler izliyoruz bunları sadece bizmi görüyoruz acaba bu arkadaşlar görmüyor mu
şunu bilirim ben kendin kadar hiç kimse değerli değil kendine değer vermezsen kimse sana acımaz o yüzden önce kendimize saygı olmalı
şiddeti dayağı ya kocam seviyor de evde dayak yemeyi bekle bu nasıl bir şey ya
Ne kadar faydalı olursak o kadar iyi bence,inşallah birşeyler anlayabilmiştir kızımızda,öyle ummak istiyorum..
Kadın önce kendine saygı duyacak,bizler değerliyiz çünkü,bu yaşama kocalardan şiddet görmek için gelmedik..
bugün annemlere gideceğim bikaç gün ayrı kalmak istiyorum belki de ömür boyu bi ayrılık olur
Git biraz kafanı dinle,bu kadar yazılanıda beyninn bir tarafına kazı olurmu..
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Annenler boşanmana izin vermez ama sen yaşadıklarını ailene mutlaka anlat ayrıca eşinin annesi ve babasınada anlat yoksa birde suçlu sen olursun
bugün annemlere gideceğim bikaç gün ayrı kalmak istiyorum belki de ömür boyu bi ayrılık olur
- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
belki gerçekten seviyo kendince ama çevresinde belki anne babasını şiddet uygularken gördü, bilemezsin, amabir davranış sorunu var, aile büyüklerine kesinlikle haber et araya girsinler
bu durum düzelene kadar çocuk yapma
bir daha uygularsa da kesinlikle darp raporu al, hakkını savun...
bu durum düzelene kadar çocuk yapma
bir daha uygularsa da kesinlikle darp raporu al, hakkını savun...
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
bence de iyi düşünmelisin.seven insan dövmez aksine saygısı olmayan kişi o kişi hakkında şiddet eylimi gösterir.
umarım doğru ve net bir karar olur bu unutmaki senden bir tane var başka yok önce kendine değer verki herkes sana değer versin