• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

Potansiyel ölüsün.. Yarın öbür gün senin de cesedin çöp konteynerinde ya da ormaknlık arazide falan bulunur.

yok artı öyle uzak saklı gizli yerlerde olmuyor canım sephoram

sokak ortasında kadın öldürüyorlar bu memlekette artık o kadar rahatlar ki neymiş kıskanmış neymiş seviyormuş neymiş ottan b..tan sebbelere kurban gidiyor kadınlarımız

buna çoğu kez yine kadınlar izin veriyor maalesef canları kocaya emanet

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.

Ne kadar da kolay erkek milletinin işi..! Kadın muhafazakar oldu mu kimseye bakmaz, tokalaşmaz ama erkek muhafazakarsa karısını konuşturmaz, çalıştırmaz..! Insanların dini hassasiyetlerine saygım sonsuz ancak darp edilişinizi "muhafazakarlık" la bağdaştırıp hafifletmeyiniz lütfen. Yanlışlıkla gözüm kaydı diye bir açıklama yapmanız bile yersiz.. değil yanlışlıkla bile isteye onun hoşuna gitmeyecek şeyler yaptığınız da olabilir dayak nedir yaa!!

Ayrıca aslında seviyor zihniyeyini de bırakın noolur.. insanlar sevdiği için bütün dünyaya rağmen genelevde çalışan kadınlarla bile evleniyorlar..!

Biraz sert yazmış olabilirim ama çok sinirlendim eşinize. Allah aşkına kendinize bunu
yaptırmayın. Gidip darp raporu alın kullanmasanız bile elinizde bulunsun.. gerçekten çok üzüldüm adınıza.

Şiddet başka bir şiddeti getirir!
Eviliğinizin başındasınız, şu an ki tepkin geleceğini şekillendirecek.
Susar oturursan, sonradan gelecek tüm şiddetleri kabul etmiş olursun.
Sessiz kalma, hakkını ara!

Seven siddet uygulamaz dogru degil, insan olan siddete basvurmaz zaten.
Dayagi gozunuzde normallestirmeyin, cok igrenc cok asagilayici. siddeti uygulayanin normal olmadigini anlayin ilk once....

Ne kadar da kolay erkek milletinin işi..! Kadın muhafazakar oldu mu kimseye bakmaz, tokalaşmaz ama erkek muhafazakarsa karısını konuşturmaz, çalıştırmaz..! Insanların dini hassasiyetlerine saygım sonsuz ancak darp edilişinizi "muhafazakarlık" la bağdaştırıp hafifletmeyiniz lütfen. Yanlışlıkla gözüm kaydı diye bir açıklama yapmanız bile yersiz.. değil yanlışlıkla bile isteye onun hoşuna gitmeyecek şeyler yaptığınız da olabilir dayak nedir yaa!!

Ayrıca aslında seviyor zihniyeyini de bırakın noolur.. insanlar sevdiği için bütün dünyaya rağmen genelevde çalışan kadınlarla bile evleniyorlar..!

Biraz sert yazmış olabilirim ama çok sinirlendim eşinize. Allah aşkına kendinize bunu
yaptırmayın. Gidip darp raporu alın kullanmasanız bile elinizde bulunsun.. gerçekten çok üzüldüm adınıza.
öyle bi çiziğe rapor veriyorlar mı

Bu adamla evli kaldığın sürece epey üzüleceksin sanırım yarin kızın oduğundada ayrı sorunlarla uğraşacaksın buna hazır ol eğer devam kararı alırsan , arızalı bir yapısı var ,merhamet ,sevgi yok anladığım kadarıyla nasıl bir ailede büyümüş bu ?

Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.

Ne yapmayı düşünıyorsun peki?

Sevgi diye diye dayak yemeye devam mı?yoksa insan olduğunun farkında olarak yaşamak mı?

Annesi ve babası nasıl insanlar bir anlatırmısın?

Dayak olayını çözmen gerek bunu çözmeden yanına varma , herkese anlat rezil olsun

öyle bi çiziğe rapor veriyorlar mı

Tek bir çiziğe bile rapor alırsın. En ufak kızarıklıklar bile yazılır. Zaten kadın ve çocuk şiddetini çok önemsiyoruz. Ahh ben vericektim sana raporu dicem ama..:KK14:

şiddettin boyutu ne olursa olsun benim yanımda aynıdır bugun ufak bır çizikle başlar bilmem sonrasında daha neler neler saygıda kalmaz sonra sevgıde yazık şu erkeklerin güç gosterılerını kadınlar üzerinden baskı kurarak göstermeleri ne büyük küçüklük

Back