- 2 Ocak 2015
- 175
- 141
- 38
- 38
Ne istediğini bilmek " ne demek ? Biraz açarmısın? Evlilik programlarında çok geçiyo da ??ne istediğini bilmeden evleniyorlar,
sonra ne istediklerini farkettiklerinde istedikleriyle buldukları aynı olmuyor.
beni dövdü demek bir insan için ne agır bir şey olmalı,
ortada suç olsun olmasın ne olursa olsun orda şiddet varsa saygı sevgi yoktur.
siz bile soruyorsunuz insan sevdiğine kıyar mı diye,sevdigine kıymaz daha 4 aylık evlisiniz bu böyle nereye kadar gidicek
eminim arkadaşlar demiştir.sakın çocuk yapma diye evet yapma
kocam hem sever hem döver mantığıyla yetişmişiniz,eşinizde kadın değil mielinden sopayı karnından sıpayaı eksik etmiyeceksin ziyniyetiyle yetiştirilmiş
Yanlışlıkla bakmak ne demek.Ya bunun muhafazakarlıkla alakası yok.Hayatında insan hiç mi erkekle göz temasında bulunmaz.Pazara çarşıya giderken,alışveriş yaparken,otobüse minübüse binerken napıyorsunuz kara gözlükmü takıyorsunuz.Bi de çalışıyorsun.Çalıştırmasın o zaman.Eve para getirirken iyi,ama erkeğe bakma namusun gider.Olgunlaşmamaış bireyleri evlendiriyorlar böyle.4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
insanlar doğar,Ne istediğini bilmek " ne demek ? Biraz açarmısın? Evlilik programlarında çok geçiyo da ??
Ne istediğini bilenler, ne istiyolar mesela ??
bence tanıma sürflört süreci tanıma sürecidir canım flört etseydin ne mal olduğunu anlardın bence
YAŞASIN FLÖRT DÖNEMİ
çalışmamı istemiyor zatenYanlışlıkla bakmak ne demek.Ya bunun muhafazakarlıkla alakası yok.Hayatında insan hiç mi erkekle göz temasında bulunmaz.Pazara çarşıya giderken,alışveriş yaparken,otobüse minübüse binerken napıyorsunuz kara gözlükmü takıyorsunuz.Bi de çalışıyorsun.Çalıştırmasın o zaman.Eve para getirirken iyi,ama erkeğe bakma namusun gider.Olgunlaşmamaış bireyleri evlendiriyorlar böyle.
Sen ilk dayakta tepki verip babanın evine gitseydin,burnundan getirseydin ailen biraz korkutsaydı bunu bir daha tekrar etmeye cesaret edemezdi.Otur sen.Otur bekle.Sadece kızlara bakınca tepki ver.
Bence konu sahibinin eşi babasıda onu dövmüştür birde annesini döverek baba kötü örnek olmuştur çocuğuna şimdi bu aynısını hanıma yaşatıyor ,güya birde kadınlar erkeklerin emaneti diye yaygara kopartıyorlar siz önce kadınları,çocukları dövmemeyi öğretin çocuklarınıza
bence tanıma sür
çalışmamı istemiyor zaten
Çalışmanı istememesi hafifletici sebep mi.Ya kimin kimin üstnde bu kadar baskı kurmaya hakkı var.Hayvana bile vurulsa millet ayağa kalkıyor.Nasıl hazmediyorsun bir insanın sana vurmasını.Senin üzerinde bu kadar baskı kurmasını.bence tanıma sür
çalışmamı istemiyor zaten
öyle maalesef ülkemiz de küçükken hadi göster amcalarına teyzelerine şeyini diye büyülüyor kız çocukları bacaklarını uzatsa bile ayıp diyerek yasaklar konuyor.
erkek ya her şeyi yapar onlara laf söz yok severde döverde nasıl bir ortamda büyüdüyse genelde o ortamı kendi ailesinde de yaşatıyor.
öyleymiş sanıyor eş öyle olur koca öyle olur baba öyle olur sanıyor.
bunu da uyguluyor hiç bir şey bulamıyorsa gözün kaydı diye dayak atıyor
sonra kocam beni seviyor yüzümde acıyor ama olsun seviyor seviyor diyor.
kendini kandırmak başka bir şey degil
Canim bak, sana bitir diyen yok zaten ama bir tepki vermen gerekiyordu. Hic bisey olmamis gibi ayni evde yasamaya devam etmen, onun yaptigini normallestiriyor. Okuz, anlamazki, asil yaraladi sey senin bedenin degil, ruhun.Kocamdır döver de sever de mantığı yok bende. Bazı şeyleri bitirmek kolay değil işte. Bu iş böyle devam ederse zaten eninde sonunda bitecek. Ama karar vermek zor. Gerçi değişeceğini de söylemedi bile.
Niye,erkeklerden mi kıskanıyor yoksa seni?
Yoksa başka hatunlara bakarken görmeni istemediği için mi acaba?
gidecektim izin vermedi. Sonra da sakinleşince kaldım gitmedimCanim bak, sana bitir diyen yok zaten ama bir tepki vermen gerekiyordu. Hic bisey olmamis gibi ayni evde yasamaya devam etmen, onun yaptigini normallestiriyor. Okuz, anlamazki, asil yaraladi sey senin bedenin degil, ruhun.
Yikip dokmen lazimdi o evi, sonra en az 3 gun sana ulasamamaliydi, cekip gidecektin. Ya pesimden kosmaz, affettirmeye calismaz diyorsan, oyle evlilik hic olmasin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?