devam etmemesi sizin elinizde.4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
muhafazakarlık, müslümanlık, iman, inanç sadece "başka erkeğe/kadına bakmamak" değildir.
eşiniz cidden öyle olsaydı hayat arkadaşına el kaldırmaya kalkmazdı. bunun nasıl bir günah olduğunu, döktüğünüz her damla gözyaşının hesabını vereceğini bilirdi.
bu muhafazakarlık değil ki bildiğiniz kıroluk.
ee buda doğru. gerekli yere dövülebilir kadın denen yaratıkşiddetin gerekli yerimi var ?
aa öyle deme erkek döverde severde. ama kadın her halikarda onu sevmeliŞiddet görüpte kocam beni seviyor demeyin artık..
Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.muhafazakarlık, müslümanlık, iman, inanç sadece "başka erkeğe/kadına bakmamak" değildir.
eşiniz cidden öyle olsaydı hayat arkadaşına el kaldırmaya kalkmazdı. bunun nasıl bir günah olduğunu, döktüğünüz her damla gözyaşının hesabını vereceğini bilirdi.
bu muhafazakarlık değil ki bildiğiniz kıroluk.
aa öyle deme erkek döverde severde. ama kadın her halikarda onu sevmeli
Bunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.
24 bi erkek için erken evet ama 23 bi kız için erken bi yaş değilNiye erken yaşta evlendiniz?
Bir erkek için 24 yaş erken değilmi yani,o yaşlarda evliliğin kavramını bildiğini bile zannetmem..
Kıların daha erken evlenmei gerekir düşüncesine katılmıyorum. Kız erkek farketmez kim ne zman hazırsa evlenir , 23 yaşında erkek de evlenebilir 30 yaşında kadın da evlenebilir24 bi erkek için erken evet ama 23 bi kız için erken bi yaş değil
ya size kıyan,canınızı yakan şiddet uygulayan ve bunu birden fazla yapan birini nasıl sevebiliyorsunuz. psikolojik bir yanı var bunun bence. stockholm sendromu belkideBunları elbette ki bende biliyorum. Sevgi de kolay biten bir şey değil. Bu şiddetin devamı da gelecek belli.
Gidip darp raporu alın.Ben de zaten diyorum seven birisi sevdiğine kıyar mı diye. Hem sen benim emanetimsin diyo sonra da bana bunları yapıyor.
4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Sevgi kolay biten bir şey değil, dedi ya.Herkes yazmış çizmiş.
Ama arkadaş; "çok seviyorum,ayrılamam ki" demiyor.
Hayırdır inşallah!
Ben üniversite 3 ten beri eşimle görüşüyordum üni bitti hemen atandım.bi yıldan fazla çalıştıktan sonra evlendim.hiç küçüğüm diye düşünmüyorum.akıl yaşta değil baştadır.he eğer sevgilim olmasa evlenmek için hemen eş adayı bakar mıydım?sanmıyorum.ama sevgililik süresini uzatmak bana doğru gelmedi26 yaşındaki kızımı bile evlenme acele etme,çalışıyorsun paranı kazanıyorsun hayatın tadını yaşa derken,23 yaşında yapılan evliliği benim mantığım almaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?