• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

Ha birde dinimiz kadınlara eziyeti yasaklamışken sen neyin muhazafakarlığından bahsediyorsun??????

İşte insan dinci ile dindarı birbirinden ayırt etmeli bu dönemde yoksa işte böyle aslında şöyle o aslında böyle o cümleleri kurar hayatı kendinize zehir edersiniz. Hem bu konuların muhafazakârlıkla da pek ilgisi yok karakter meselesi kişi kendinden bilir işi meselesi. Neyse madem siz sevildiğinizi düşünüyorsunuz diyecek çok da bişi kalmamış.

Ben boks sporuyla uğraştım bi süre. erkek arkadasım da yıllarca ugrasmıs ve bazen maç yaparız.
tabi ki o bana tüm gücüyle vurmaz bu sadece şakalaşma spor nıyetıne yanı ha bir antrenor ha o aynı şey...

Ama bana da normal sıradan bir erkek kadar güçlü yumrukların var der
Eli çok agırdır buna rağmen canım yandıgı zaman kendımı frenlıyorum
bir düşünsene resmen koskoca gövdeli bır erkege vururken kız halımle olur da ters bı hareket yaparım diye kendımı frenlıyorum
neden sence ? sevdıgım ıcın tabi ki
ben kız halımde acır dıye korkuyorsam erkek vurmamalı kardesım ya
agzım yuzum mor cok acıyor dıyosun ınsanları üzüyosun burda bir de sevıyoruz dıyorsun

o sevgı değil kendını sevmektir ,egodur..asırı kıskanc erkekler kendıne olmayan güvenınden ötürü kızdan şüphe ederler ve yanlıslıkla birine baksa olay cıkarırlar

oysa adam gıbı adam benım karım ona bakacak benı aldatıcak kadar sıradan değildir deyıp kendıne guvenmelidir

bu benım fıkrım

İslamda kadına şiddet yoktur.
Ayrıca bu erkekliğe de sığmaz.
Şiddetin olduğu yerde sevgiden nasıl bu kadar eminsiniz?

bu nasıl sevgi,hala nesini seviyorsun seni döven adamın
adamda denmez ama lafın gelişi işte

Sakın çocuk falan yapma bu adamdan. Direk boşan hatta. İlk haftadan dövmek nedir?
Bu kadar ezdirmeyin kendizi yahu! Hemde çalışan bir bayansınız ve şiddete boyun eğiyorsunuz...

bu muhafazakarlık değil canım kara cahillik bu ayrıca sevmek o kadar basit bir şey değil bence ilk hafta da dövmek bundan dövmek filan sevgi kavramını kirletmişsiniz böyle sevgi mi olurmuş ? :)

. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz.
Muhafazakarlık böyle bir şey değil, alakası bile yok.

Sizin yaşadıklarınız dayak, baskı. Bunun adı muhafazakarlık değil, medeni insan olamama halidir. Geri kalmışlıktır, cahilliktir.

Yapmayın hanımlar bunu kendinize yapmayın!
Ülke kadına şiddet haberleriyle,ölümleriyle dolu! Hele şu günlerde !.Babası annesine şiddet uyguluyormuş diyorsunuz,içinde biyerlerde şiddet var ortaya çıkan..
Kendinize nasıl kıyıyorsunuz nasıl kıydırıyorsunuz!
Bu yaptığı ilk ama belkide son olmayacak,lütfen kendinize gelin!

ilk hafta ne mazerete buldu dövmek icin cok merak ettim bide sen buna ne tepki veriyosun en azındna ilk yaptıgında hemen aileni cagarmalıydın tabı burda önemli olan ailen arkadamı cünkü böyle erekkelerin cogu esleri yanlız diye yapıyo

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
siz siddeti kabullenmissiniz bakin son cumlede ne demissiniz gereksiz yere yani siddet uygulanabilir ve siddet ikiye ayrilir gerekli yere ve gereksiz yere.ayrica bu muhafazakarlik ayrimi yapilmasi ne ifade ediyor acaba

sorunun cevabını ilk mesajınızda vermişsiniz zaten "seven sevdiğine kıyar mı?" insan sevdiği kadını döver mi?, eşiniz sizi sevmiyor, bunu kabul ederek evliliğinizi sürdürecekseniz edin.
daha dün manyağın biri karısını 30 parçaya ayırıp çöpe atmış, sarıldığında "dokunma bana" dedi diye...

Seven sevdiğine kıyamaz diye biliyodum ben ama ...
Demek ki kıyıyomuş .

Bu işin yeni evlisi eski evlisi yok ki. yeni evliyim dövdü gibilerinden. Eşinizin ne gerçek anlamda muhafazakâr ne aşık ne de iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Muhafazakar olsa kadının İslamiyetteki değerini bilir. Aşık olsa karısına el kaldırmaya Kıyamaz. İyi niyetli olsa kendisi elin kadınlarına bakıp durmaz.
Nerden tutsaniz elde kalıyor.

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
İlk şiddeti kabul ettiğine göre........

İlk haftalar dövmesi sorun değilde başka kızlara bakması mi canını sıktı . Niye kızlar kendini bu kadar ezdiriyo ya anlamıyorum gerçekten. tabiki döveçek seni çünkü sen ilk dayaktan sonra onu daha çok sevmişsindir "ne güzel vuruyo yarabbim şu elin güzelliğine bak bu nasil sevgi mest oldum " diye kendinizi avutmayın allah aşkına

Back
X