• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyken şiddet

2.kere dayak yiyen kadın da, aldatılan kadın da hak ediyordur.

Neden kınayalım eşinizi? Sizin affettiğiniz bir şeyi neden biz eleştirelim? İyi yapmış, çok da güzel olmuş.

Dayak yiyen sizsiniz, siz halinizden memnunsunuz madem, mutluluklar dilerim.

Bunun sevmekle alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Esim beni sevmese de dovmezdi.
Karakterle alakali.
Zaten bir adam kadini sevdigi icin dovmuyorsa adam degildir.
Kadindan nefret etse de dovmuyorsa adam olur ancak.

konun bana uzun yıllar önceki bir karakteri hatırlattı..ister muhafazakar ol ister açık ne olursan ol .biz insanlar bir toplulukta yaşıyoruz kadın ve erkek ayrı dünya yok kadına ve erkekge ait .göz varki görmek için kualkavarki duymak için ........vs birine bakıyorsun diye şiddet uygulamak yada bunun yüzünden kavga hangi mantıkla yapılır geçmişimde de anlamadım konunuzdada anlamadım gözlerinizi kör mü etmeniz gerek görmemek için .şiddet olyına ne diyecegimi bilemiyorum bunun içine sevgide koymuşsunuz

oops orda dursun bakalım şiddetle birşey çözülmez sırf altta kalmamak için işte erkek gururu içine edeyim sizin gururunuza.eğer bir daha şiddet uygulursa darp raporu alın ve şikayette bulunun sırf seviyorsunuz diye hayat böyle geçmez geçemez yada sizde vurun eliniz armut toplamıyor ya

Valla kadına fiziksel şiddet uygulayan erkek zayıftır aslında gerçekten adam olan karısından tokat yese dahi el kaldırmaz. Birde çiçeği burnunda yeni evliyken en mutlu olunması gereken zamanlarda ilerisini hayal edemiyorum. Önlem alınmalı ve çocuk yapmadan çok ama çok iyi düşünülmeli

Muhafazakar olan adam Allah'tan korkusu olan adamdır... (Gerçi muhafazakar olmayanlarda korkar orası ayrı)
Kadınlar üzerine yazılan hadisleri de iyi bilir.
Ve bunlara rağmen eşini dövüyorsa diyecek birşey yok.

4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Canim benim ya hep bu p.. erkeklerin nedir bizlere cektirdigi otur.once kocan la guzel bir iletisime gec neden diye sor ben seni seviyorum de sen neden beni incitiyosun de anlayacgni sanmiyorum ama sen yine elinden geleni yap. Ayni devam ederse bir omur oyle devam edecektir zaten bosa gitsin.babanda annene siddet uygularmiydi

Dinine düşkün diye ne kendinizi nede bizi kandırmayin dinine düşkün olsaydı dinimizin şiddeti nasıl yasakladiğınıda bilirdi kadınların zayıf oldugunu,güçsüz olduğunu bile bile size vurmazdı merhamet ederdi vicdanı sızlardı
Müslümanlik dille değil yürekten iman ile olur kiiii değil islam hiç bir din şiddeti kabul etmez
Boşunu kendinizi beni seviyor diye kandırmayın sevmiyor çünkü size vurduğu gibi annesine de vurabilirmi hayır tabikide çünkü insan sevdiğine kıyamaz

Zaten ne yapıyorsa muhafazakar ve dinine düşkün gibi olan yapıyor. Sizin eşinizde buna bir örnek. İnsanın içi temiz olmalı. Bazı şeyleri göstermelik yapıp kullanmamalı.
Kesinlikle size katılmıyorum bunun dinle ne alakası var pislik heryerde pisliktir
Daha fazla yazmak istemiyorum dini tartısmaya girmek yasak oldugu icin

Allah aşkınıza kıskançlığın muhafazarlıkla ne alakası var.
Muhafazarkar olmayan erkekler serbesce eşlerinin başka erkeklere bakmasına gözmü yumuyor?

Muhafazakar eşiniz bakıyorsa desenenize erkeklerin bakması sevap.
Dinde kadına şiddet'te sevap diye geçiyordur kesin.

eşin muhafazakar ama kızlara bakıyor

birbirinizi seviyorsunuz ama şiddet görüyorsun ve ilk defa da yapmıyor

şu iki cümleyi açıklayacak bir babayiğit aranıyor bacılar :KK57:

hem de gereksiz yere vuruyor gerekli olsa neyse diye mi düşünüyorsun acaba onu da merak ettim.
Hatun aşık o kesin. Aşkın gözü kör zira...

Dinine düşkün diye ne kendinizi nede bizi kandırmayin dinine düşkün olsaydı dinimizin şiddeti nasıl yasakladiğınıda bilirdi kadınların zayıf oldugunu,güçsüz olduğunu bile bile size vurmazdı merhamet ederdi vicdanı sızlardı
Müslümanlik dille değil yürekten iman ile olur kiiii değil islam hiç bir din şiddeti kabul etmez
Boşunu kendinizi beni seviyor diye kandırmayın sevmiyor çünkü size vurduğu gibi annesine de vurabilirmi hayır tabikide çünkü insan sevdiğine kıyamaz

Dindarım demekle dindar, muhafazakarım demekle muhafazakar olunmuyor maalesef.. bunu kullanmak kolaylarına geliyor..!

Back
X