- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.589
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten ne yapıyorsa muhafazakar ve dinine düşkün gibi olan yapıyor. Sizin eşinizde buna bir örnek. İnsanın içi temiz olmalı. Bazı şeyleri göstermelik yapıp kullanmamalı.Şu hayal dünyasından bir çıkın ya.
Sanırım konu sahibine yazdınız, benden alıntı yaptınız da.Zaten ne yapıyorsa muhafazakar ve dinine düşkün gibi olan yapıyor. Sizin eşinizde buna bir örnek. İnsanın içi temiz olmalı. Bazı şeyleri göstermelik yapıp kullanmamalı.
Seni doven birini nasil sevebiliyorsun, anlatsana biraz
Pardon yanlışlık oldu.Sanırım konu sahibine yazdınız, benden alıntı yaptınız da.
4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Canim benim ya hep bu p.. erkeklerin nedir bizlere cektirdigi otur.once kocan la guzel bir iletisime gec neden diye sor ben seni seviyorum de sen neden beni incitiyosun de anlayacgni sanmiyorum ama sen yine elinden geleni yap. Ayni devam ederse bir omur oyle devam edecektir zaten bosa gitsin.babanda annene siddet uygularmiydi4 aylık evliyiz. Eşim muhafazakar birisi ben de öyleyim. Yanlışlıkla bile başka bi erkeğe baksam gözüm kaysa burnumdan getirir. Demediğini bırakmaz. Halbuki kendisi de bilir yanlışlıkla baktığımı. Aynı yerde çalışıyoruz. Son zamanlarda bende onu kızlara bakarken görüyorum. Ben de artık onun gibi tepki vermeye başladım. Bana diyip kendinin bu şekilde davranması çok canımı sıkıyor. Bende bu yüzden tartıştım. Sonra bakmadım ben kimseye diye bağırmaya başladı ve beni dövdü. Yüzüm çok ağrıyor. Kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışıyor. Onu seviyorum. O da beni seviyor ama seven sevdiğine kıyar mı? Ama bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Bana evliliğin ilk haftasında da şiddet uygulamıştı bu ilk değil yani. Hep gereksiz yere.
Kesinlikle size katılmıyorum bunun dinle ne alakası var pislik heryerde pisliktirZaten ne yapıyorsa muhafazakar ve dinine düşkün gibi olan yapıyor. Sizin eşinizde buna bir örnek. İnsanın içi temiz olmalı. Bazı şeyleri göstermelik yapıp kullanmamalı.
Hatun aşık o kesin. Aşkın gözü kör zira...eşin muhafazakar ama kızlara bakıyor
birbirinizi seviyorsunuz ama şiddet görüyorsun ve ilk defa da yapmıyor
şu iki cümleyi açıklayacak bir babayiğit aranıyor bacılar
hem de gereksiz yere vuruyor gerekli olsa neyse diye mi düşünüyorsun acaba onu da merak ettim.
Dinine düşkün diye ne kendinizi nede bizi kandırmayin dinine düşkün olsaydı dinimizin şiddeti nasıl yasakladiğınıda bilirdi kadınların zayıf oldugunu,güçsüz olduğunu bile bile size vurmazdı merhamet ederdi vicdanı sızlardı
Müslümanlik dille değil yürekten iman ile olur kiiii değil islam hiç bir din şiddeti kabul etmez
Boşunu kendinizi beni seviyor diye kandırmayın sevmiyor çünkü size vurduğu gibi annesine de vurabilirmi hayır tabikide çünkü insan sevdiğine kıyamaz
Muhafazakar olanlar aydin olamiyor mu? Bunu demeniz bile sizin nasil bir 'aydin' oldugunuzu gosteriyorBu kadar net bir msji anlayamadiysaniz daha fazla aciklama yapmamda manasiz zaten aydin aydindir muhafazakar muhafazakardir adam da adamdir
Muhafazakarlik bu degil zaten ama ablamizin bunu aydinlikla kiyaslamasi abes geldi, adam olan adamdir zatenİş muhafazakar olmakla olmuyor demek istiyor işte. Benim eşim değil ama bakmıyor diyor. Eee doğru ADAM olmakla oluyor.