- 20 Haziran 2017
- 1.118
- 4.240
- 133
- Konu Sahibi Gulguzeli2534
-
Ailenizi rezil etmek mi? Aileniz siz baba ocağına dönünce rezil falan olmaz, evlilikte eşte sizin ama şiddet görüyorsunuz ve eşiniz bunu şiddetten bile saymıyor yaptığı matah birşeymiş gibi söylüyorsa o kocadan boşanılır, canınızı yolda bulmadınız, anne babanızın haberi olsa şu dakika alırlar sizi.
Senin bize anlatmadığın veya salladığın şeyler var bir kere okumuş mühendis olmuşsun kurduğun cümleler ilkokul terk düzeyinde.Evet onlara söyleyemiyorum çok büyük olaylar çıkar. Benim babam bir tek tokat atmadan büyüttü bizi. Şimdi hazmedemiyorum el adamı beni dövüyor.
Hic bir sebebide yok elle tutulur bisey de yok. O bana bagirip cagirabilir ama ben ona kesinlikle cevap veremem o haksizken bile yorum yapamam ona gore dirdir edemem. En son bugun ikimizde haftasonlari evde oluyoruz butun haftasonu temizlik yaptim cumartrsiden beri hic yardim etmedigi gibi ben temizledikce o dagitiyor. En son dayanamadim yuksek sesle hic mi gormuyosun iki gundur oturmuyorum bari dagitma artik dedim diye kfurler etti bana benim evim burasi begenmiyosan babana gidersin dedi. Yine bisy demedim camasir katlarken benim camasirlarimi katlama diye bagirdi bende artik dayanamayip elimdeki camasiri onun oldugu yere dogru attim sonuc siddet oldu ve cikip gitti.Senin adına çok üzüldüm canım ya.
Kavgalarinizin sebeplerinden bahseder misiniz. Sorun nedir size neden böyle davranıyor..
Hic bir sebebide yok elle tutulur bisey de yok. O bana bagirip cagirabilir ama ben ona kesinlikle cevap veremem o haksizken bile yorum yapamam ona gore dirdir edemem. En son bugun ikimizde haftasonlari evde oluyoruz butun haftasonu temizlik yaptim cumartrsiden beri hic yardim etmedigi gibi ben temizledikce o dagitiyor. En son dayanamadim yuksek sesle hic mi gormuyosun iki gundur oturmuyorum bari dagitma artik dedim diye kfurler etti bana benim evim burasi begenmiyosan babana gidersin dedi. Yine bisy demedim camasir katlarken benim camasirlarimi katlama diye bagirdi bende artik dayanamayip elimdeki camasiri onun oldugu yere dogru attim sonuc siddet oldu ve cikip gitti.Senin adına çok üzüldüm canım ya.
Kavgalarinizin sebeplerinden bahseder misiniz. Sorun nedir size neden böyle davranıyor..
Anlatmadığım kısımlar var diyelim.Senin bize anlatmadığın veya salladığın şeyler var bir kere okumuş mühendis olmuşsun kurduğun cümleler ilkokul terk düzeyinde.
Ailen arkanda imajı çiziyorsun ama rezil edemem diyip duruyorsun. Yani çelişkiler yumağı gördüm seni.
Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle
kendine bu kötülüğü yapma lütfenArkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Maddi sıkıntımız yok ama psikolojik problemleri olduğunu ďüşünuyorum.Eşinizin psikolojik sorunları var gibi sanki yani maddi manevi bir sıkıntı var ve bu dışa vurum gibi geldi bana.. böyle basit şeylerden kavga mi olur.
Inanmiyorum hamile.halinle bidee ne demek basini one egerim hangi kafayla dusunuyosun bunu kotu yolami dustunde basini one egmeyim ailemn diyosun.senin ve evladinin canindan kiymetlimi elalem ne der dusuncesi. Ailene herseyi soyle seni dovdugunu bian once couzme kavussun bak o evladina birsey olursa asla kendini affetmezsinArkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?