Yeni evliyiz, hamileyim, eşimden şiddet görüyorum.

Babamla görüştüm arkadaslar tesekkur ederim. O adam evden gitti bende oyogara gidiyorum anlatmadim henuz ne oludgunu ama dayanamadim i sallah hayirlisi budur.

Cahil olsan cahil derdik. Okumuş mühendis olmuşsun. Evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak niye? Iki tarafın da ayni evde yaşamaya alismasina neden firsat vermeden hemen ureme telasina giriyorsunuz? Artık malesef ki 2 kişilik düşünmek zorundasiniz

Ka
ayrıl kurtul CNm muhendıssın yolun açık bugün el kaldırıyor daha anan baban hayatdayken ılerde dover hakıkaten de yerınden kalkamazsın

Evlenmek, ailenizin basını öne egdirmeyen bir davranıs oldugu gibi bosanmak da kimsenin basını öne egdirmez. Bu düsünceden kurtulun. Ayrıca mis gibi mesleginiz var, ki mesleginiz olmasa bile; sizi bu yasa kadar anneniz babanız bi hanzodan dayak yiyesiniz diye mi büyüttü? Bence ailenize anlatmalı ve bu düsüncelerinizi onlarla paylasmalısınız. Onlar bu konuda icinizi rahatlatacaktır.

Derecelerle okulları bitiren biri nasıl boşanırım, annemle babamın yüzünü nasıl yere eğerim diye düşünebilir anlayamıyorum...

Tövbe estağfurullah ne günlere kaldık ya. Bu yorumu yaptığım için çok üzgünüm ama ben olsam çocuğu aldırır bu adamı da boşarım. 5 ayda gördüklerin ileriki yıllarda goreceklerinin sadece fragmani.

Hamileyken dayak yedigi esinden bosanan kadin ne zamandir rezil oluyor? Bebeginizi kaybetmenize yol acacak bu gidiste. O adamin yanina dogarsa da vah haline. İkiniz birlikte siddet gorursunuz. Ailenizin donunde bebeginiz saglikli huzurlu buyusun.

Sakın sus pus olup sinmeyin , emin olun serçe parmağınızda ki tırnağa dahi zarar gelse aileniz çeker çıkarır sizi , ailenin de başı ne zaman eğilir biliyormusunuz , bunca zorluğu çekip susup , canınızı teslim etmeniz de ve çaresiz kaldıkları , koruyamadıkları zaman.

Ha değişecek , düzelecek yönüyle de hiç bakmayın , kendi parçasını taşıyan kadına bunu yapan adam her haliküar da bildiğini okur , arkanıza bile bakmayın lütfen...

Boşanmalısın!

Eger komsumun kizi esinden dayak yiyorsa ve ailesinin haberi yoksa bana gore asıl rezalet budur. Ne kadar ilgisiz bir aile ki kizlari dayak yerken haberleri olmamis, kiz o kadar egitim almasina, meslegi olmasina ragmen susup oturmus derdim. Yani sessiz kalarak ailenizin basini onune egiyorsunuz

Bosandiginiz zaman ailenizi rezil etmis olmuyirsunuz
25 yasinda muhendis olmus kadinsiniz yakisiyor mu size boyle sacma bir dusunce?
Hangi cagda yasiyorsunuz ? Iyi o zaman hamile halinizle dayak yemeye devam edin hatta cocugunuz dogsun bu insan musvettesi cocugunuzu da dovsun
Esas dayak yediginiz icin rezil oluyirsunuz bence , bu ortaya cikarsa insanlar laf eder bilmem kimin kizi dayak yiyormus diye
Illa rezil olmaktan korkuyorsaniz bundan korkun bence

Ben 7 yıllık evliyim hep korunduk Halen daha kararsızım niye bu kadar acele ediniz ki yazık değil mi o yavruya

Darp raporu almalisin. Siddet gordugunu ispat icin. Ve aileni cagirmalisin.
Ben de bosandim. Ailem de rezil olmadi ben bosandim diye. Kimsenin ne dusundugu de umurumda degil. Ceken bilir. Bence bu evliligi surdurmen asil acizlik olur. Dovuyorum yine de gitmiyor diye siddeti artirir pislik adam. O el bir kere kalkarsa bir daha inmez soyleyim. Git ve bitir bu evliligi de gorsun. Tazminatini da iste. Dovmenin bedeli neymis gorsun. Elleri kirilsin kocanin. Cok uzuldum ya. Biz kizlarimizi dovulsun diye mi okutuyoruz?

Aileniz neden rezil olacak? Dayak yiyen kızı evine döndüğü için mi?
Siz üniversite okumuşsunuz ama kendinizi geliştirememişsiniz illa baba evine dönmenize gerek yok bebeğinizle kendinize ev de kurabilirsiniz çalışacaksanız
Hani köyde kentte okuyamamış kadınlar böyle düşünüyor kabul ediyoruz ama üniversite okumuş mühendis olmuş bir kadın nasıl böyle düşünüyor şaşırdım açıkçası ve daha çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…