- 2 Temmuz 2017
- 13
- 25
- 88
- 32
- Konu Sahibi Gulguzeli2534
-
Babamla görüştüm arkadaslar tesekkur ederim. O adam evden gitti bende oyogara gidiyorum anlatmadim henuz ne oludgunu ama dayanamadim i sallah hayirlisi budur.Valla şu an gayet de başını eğmişsin elin adamına karşı.
Hiç gurur tablosu falan yok ortada.
Ellerim ayaklarım mosmor diyorsun çek fotoğraflarını git hastaneye al darp raporunu uzaklaştırma kararı cikart güçlü ol biraz.
ayrıl kurtul CNm muhendıssın yolun açık bugün el kaldırıyor daha anan baban hayatdayken ılerde dover hakıkaten de yerınden kalkamazsınArkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Evlenmek, ailenizin basını öne egdirmeyen bir davranıs oldugu gibi bosanmak da kimsenin basını öne egdirmez. Bu düsünceden kurtulun. Ayrıca mis gibi mesleginiz var, ki mesleginiz olmasa bile; sizi bu yasa kadar anneniz babanız bi hanzodan dayak yiyesiniz diye mi büyüttü? Bence ailenize anlatmalı ve bu düsüncelerinizi onlarla paylasmalısınız. Onlar bu konuda icinizi rahatlatacaktır.Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Bak hala hata yapıyorsun hemen acile gidip darp raporu almalisin.Babamla görüştüm arkadaslar tesekkur ederim. O adam evden gitti bende oyogara gidiyorum anlatmadim henuz ne oludgunu ama dayanamadim i sallah hayirlisi budur.
Gidecegim acile de ama ben baska sehire geldim evlenip. Ailemin yanina gidiyorum simdi telefonda anlatmak istemedim yuzyuze anlaticam anneme babama.Bak hala hata yapıyorsun hemen acile gidip darp raporu almalisin.
Şimdiden almanız hayrınıza olur darp raporunu yola çıkmadan, sakın vazgeçmeyin ...Gidecegim acile de ama ben baska sehire geldim evlenip. Ailemin yanina gidiyorum simdi telefonda anlatmak istemedim yuzyuze anlaticam anneme babama.
Ben 7 yıllık evliyim hep korunduk Halen daha kararsızım niye bu kadar acele ediniz ki yazık değil mi o yavruyaArkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?