- 2 Temmuz 2017
- 13
- 25
- 88
- 32
- Konu Sahibi Gulguzeli2534
-
Bilmiyorum, 25 yaşındayım ve çok korkuyorum.Bak bence hemen aileni aramalisin ya ne oluyor bu zamane genclerine anlamiyorum.Aileden saklayinca ne duzelecek ki birgun dozunu arttirip daha buyuk bi siddet goreceksin o zaman mi aklin basina gelecek.Simdi tepki veren olacaktir ama tavsiyem 4 haftalikmis daha yasal surede bence o adamin cocugunu dogurma yazik olacak o yavruya.
Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Hanimefendi, beni sozlerinizle yerin diye danismadim sizlere. Demek ki biyerlerde yanlis yaptigimin farkindayim ki akil akildab ustundur diyerek acziyetimi belirtiyorum. Normalde benimde karsimda boyle bir durum olsa sizinle ayni fikri tasiyabilirdim ama suan durum farkli. Evet cok bagnaz bir dusunce ama ben ailemi uzmek istemedigim icin iki kez dusunuyorum evet cok sacma ve mantiksiz biliyorum ama atamiyorum bu dusunceyi aklimdan, esimden de gun gectikce iyice nefret ediyorum.insan kişiliğine, hayat görüşüne bir şey katmadan da iyi yerlere gelebilir statü olarak.
bunun canlı örneği karşımızda.
boşanmayı rezil olmak olarak gören birine ne diyelim?
aile uyarıyorsa cidden bir bildikleri var demek ki.
evlenirken daha çok korkmanız gerekirdi bence.
şu an değil.
Hanimefendi, beni sozlerinizle yerin diye danismadim sizlere. Demek ki biyerlerde yanlis yaptigimin farkindayim ki akil akildab ustundur diyerek acziyetimi belirtiyorum. Normalde benimde karsimda boyle bir durum olsa sizinle ayni fikri tasiyabilirdim ama suan durum farkli. Evet cok bagnaz bir dusunce ama ben ailemi uzmek istemedigim icin iki kez dusunuyorum evet cok sacma ve mantiksiz biliyorum ama atamiyorum bu dusunceyi aklimdan, esimden de gun gectikce iyice nefret ediyorum.
Kendini anne babanın yerine koy. üzülmeyesin diye kızının kendi hayatını mahvetmesini istermiydin. Kızın evinde dayak yesin. Senin ve kimsenin haberi olmasın, başın dik yürü. Oldu mu? Madem dayak vardı. Neden bebek yaptın. Neden hala katlanıyorsun. Çok yanlış yolda ve yanlış düşüncedesin.Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Ben olsam aldırırdım. İlerde çocuk bana bu hayvanın babam olmasına nasıl izin verdin der. Tabi öncelikle boşanma davası açardım. O kadar iyi mesleğin var, sen de böyle yaparsan imkanı olmayanlar ne yapsın?Sözlü vardı, ufak tefek tartaklardı. Şimdi kollarım ayaklarım mosmor. Çocukta ben istemedim o beni ikna etti en buyuk hatayi orada yaptim. Bu evlilikte hataydi zaten.
+1000Sana senden başkası yardım edemez
Yapman gerekeni biliyosun ister yap ister yapma, ben kadına üstelik hamile kadına el kaldıranı bırak eş arkadaş olarak bile düşünemiyorum
Bir de pişkin pişkin o dayak değil diyo adama bak yaa, okumuş etmiş mühendis olmuşsun hangi mandıradan buldun bu öküzü
Kızlarımıza eğitim şart ekonomik özgürlük vs diyoruz ama benim görüşlerim evrildi yaş aldıkça, ne kadınlar var ilkokul mezunu çalışmıyo ama hükümet gibi, ne kadınlar var işi gücü parası var ama maaş kartı esinde e ne yapayım bilmem ne
Sünepe olma diye öğreten bir okulda yok ki
+1000
Bu karakter ve yetistirilme meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?