Yeni evliyiz, hamileyim, eşimden şiddet görüyorum.

Soru ne yapmaliyim değil ,ne yapmamaliyim olsaydı çocuk derdim.

Üzerinize alınmayın ama yeni evliler in altı ay dolmadan huncarca yaptıkları sekste hemen çocuk olmasına izin vermelerine anlam veremiyorum,aceleniz ne sevisin ama çocuk yapmayın su tabloda olması gereken en son şey bebek

su durumda iki secenegin var.
1. cocugu aldir adami bosa.
2. cocugu dogursan da adami bosa.

su cumleyi binlaerce kez yazdik; evlilik gibi ayrilik da normaldir. yani bunda kimseye rezil olacak basini one egdirecek bisey yok!
yasin genc, meslegin var ne diye bu pislikle hayatini tuketiyorsun.
bugun seni doven ilerdeno cocuguda dover aklindan cikarma.

Akşam ailemin yanına geldim, çok detaylı değil ama kısmen anlattım. Artık bu evlilik bitti. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Kurtulmussunuz ne diyeyim. Orda farkedeceksiniz ki kendinizi cok ezdirmissiniz. Anne baba kimsenin yerini tutmuyor kimse gibi sevemiyor su hayatta.. Bebeginizle size saglikli mutlu omurler dilerim.

seni dövdüğünde hemen polise git darp raporu al ve ne gerekiyorsa yap ne demek dayak yemek.

hamile kalmadan önce de şiddet varmış. bile bile bu hatayı nasıl yaptınız.

ayrıca boşanmak yüz kızartıcı suç değil neden aileniz mahçup olsun.

okumuş etmişsiniz ama sadece iki çarpı ikiyi öğrenmişsiniz. beyninizi eğitememişsiniz. sizden de doğacak çocuktan da o evde yaşadığı sürece hayır gelmez.

bu yaziyi okullarini dereceyle bitiren birimi yaziyor gercekten ?
bana sorarsan dayak yemek daha utanc verici baba evine donmekten.
birak anani babani nasil hissedeceklerini gururun nerde kaldi canim kisilik gururun ?
dayak yiyip birileri rezil olacak susmaliyim mantigini cozemiyorum
birde cocuk yapmissiniz o beni kandirdi diyorsunuz ne kadar musait oluyor bazi insanlar kandirilmaya.
yarin oburgun dislerini eline verince annenle babanla konusurken ne bahane uyduracaksin acaba merdivenden dustum mu diceksin canini dusun once bosver anayi babayida

okumuş mühendis olmuşsun ama ailen seni biraz ezik yetiştirmiş orası net. ne demek ailemin başını öne eğcem ya sinirden çatlicam bu hıncımla o pislik kocanı elime geçirsem bi döverim üzerinden dozer geçmiş gibi olur. hamile kadına el kaldırmak da nedir?? sen kendine bunu nasıl yaptırıyorsun aklım almıyor.. burda ne kadınlar okudum ben eğitimi beş parası olmayıp kendini kocasına ezdirmemek uğruna çocukları ile el ele verip çalışıp hayatını kurtararan.. onlardan utanmalısın.

boşanmak rezillik değildir.
bir adamın bir kadını dövmesidir rezil olan ve en kötü tarafı da eğitimli bir kadının bunları düşünmesi.

Burada neden konu açıyorsunuz öyleyse? Döven adamdan boşanılır, bu kadar basit. Hele bir de okumuş mühendis olmuşsunuz, kendinize yakıştırıyor musunuz bu durumu? Ailenizi rezil etmemeye devam edin o zaman. Mantığınızı diploma töreniyle birlikte okulunuzda filan bıraktınız galiba.

Ya ne acelen vardı bacım diyorum öncelikle haddim olmayarak...
Mühendis olmuşun anan baban o kadar emek vermiş sana yıllarca, yazık değil mi? Ben olsam böyle bir adamın çocuğunu taşımamak için yol yakınken aldırmayı dahi düşünürdüm... Evet, kolay bir şey değildir elbet ama mesleki özgürlüğünüz varsa o adam ya tedavi olmalı ya da ayrılıp gitmelisiniz yanından. Neymiş "ben dövsem yerinden kalkamazdın" ya bu tür adamlara nasıl tahammül edilir anlamıyorum, insan en azından iki tokat da kendisi atar. Gebe kadına vurulur mu?

Bu ne pişkinlik ya, ben daha fazla konuşmayayım yoksa ağzımı bozacağım.

Ayrılık kararını şimdi okudum. Hayırlı olsun çok tebrik ederim. Umarım dönmezsin kararından. Ailen ne dedi?

uzaktan bi arkadaşım vardı. yeni evlendiler. birbirlerine çok aşıklardı. neyse kız hemen hamile kaldı. 2 ay sonra da kocası bir tokat attı diye ertesi gün evdeki bütün eşyalarını nakliyeye verip ailesinin yanına gitti.

kimse kızı ayıplamadı. "HELAL OLSUN" bile dedik. kendini ezdirmedi ve geri de dönmedi.

artık eskisi gibi değil. şuan kk olarak o şiddete gözyumduğun için seni kınıyoruz.

sakın baba evine dönme....
o karnındaki bebeğide doğdugu zaman rezil edersin...

alıştılar artık küçük çocuklar itilip kakılmaya, mutsuz bir ailede yaşamaya....

Sözlü vardı, ufak tefek tartaklardı. Şimdi kollarım ayaklarım mosmor. Çocukta ben istemedim o beni ikna etti en buyuk hatayi orada yaptim. Bu evlilikte hataydi zaten.
canim bi sekilde katlanmissin ama simdi bi kendi caninla beraber bi can daha tasiyosun iyice ni dusun annene babana soylemen lazim sana veya bebegine kotu bisey olursa ailrn daha cok uzulur Allah korusun ya bebegin duserse ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…