- 24 Nisan 2017
- 243
- 252
- 18
- 39
- Konu Sahibi Gulguzeli2534
-
su durumda iki secenegin var.Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Akşam ailemin yanına geldim, çok detaylı değil ama kısmen anlattım. Artık bu evlilik bitti. Teşekkür ederim yorumlarınız için.14 sayfa yorum yapilmis. Son durum nedir konu sahibesi?
Kurtulmussunuz ne diyeyim. Orda farkedeceksiniz ki kendinizi cok ezdirmissiniz. Anne baba kimsenin yerini tutmuyor kimse gibi sevemiyor su hayatta.. Bebeginizle size saglikli mutlu omurler dilerim.Akşam ailemin yanına geldim, çok detaylı değil ama kısmen anlattım. Artık bu evlilik bitti. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Akşam ailemin yanına geldim, çok detaylı değil ama kısmen anlattım. Artık bu evlilik bitti. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Burada neden konu açıyorsunuz öyleyse? Döven adamdan boşanılır, bu kadar basit. Hele bir de okumuş mühendis olmuşsunuz, kendinize yakıştırıyor musunuz bu durumu? Ailenizi rezil etmemeye devam edin o zaman. Mantığınızı diploma töreniyle birlikte okulunuzda filan bıraktınız galiba.
Heh iyi madem... Böyle ruh hastalarından bir baba daha olmaması beni sevindirdi.Akşam ailemin yanına geldim, çok detaylı değil ama kısmen anlattım. Artık bu evlilik bitti. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Canım bebeği aldır ve bu adamdan kurtul.Bu adam ne çocuğu ne seni haketmiyor.Arada çocuk olursa daha sıkıntılı.Bilmiyorum, 25 yaşındayım ve çok korkuyorum.
Geçmiş olsun, darp raporu almayı ihmal etme lütfenAkşam ailemin yanına geldim, çok detaylı değil ama kısmen anlattım. Artık bu evlilik bitti. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
canim bi sekilde katlanmissin ama simdi bi kendi caninla beraber bi can daha tasiyosun iyice ni dusun annene babana soylemen lazim sana veya bebegine kotu bisey olursa ailrn daha cok uzulur Allah korusun ya bebegin duserse ?Sözlü vardı, ufak tefek tartaklardı. Şimdi kollarım ayaklarım mosmor. Çocukta ben istemedim o beni ikna etti en buyuk hatayi orada yaptim. Bu evlilikte hataydi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?