noktalama işaretleri hatası şuan ki dertlerimin yanında 0 valla gözüm görmedi.. neyse aynen öyle başka yerde çalışamaz totosu yok bencede. ama beni anlamaya en yakın kadın sizsiniz ve sanırım boşandınız
Evet boşandım ve de benim 2. evliliğimdi biliyor musunuz ?
İlk eşimden aldatılma sebebiyle boşanmıştım. Bebeğimi de kaybetmiştim. 9 yıl sonra yeniden evlenmiştim ve sonuç hüsran.
Benim eski eşim bana dedi ki " Bu saatten sonra başkasının yanında emir altında çalışamam. Annem bizi evden çıkarır. Altımdan arabayı alır. Mirastan men eder. Ben kirada oturup marmaray kullanamam. "
Bunu diyerek beni terkeden adam 2.5 aydır peşimde. At gibi giden it gibi döner ama evlilik çocuk oyuncağı değil.
Ailesiyle iş yapan erkeklerle evlenilmez. Bir aile şirketinde çalıştım kısa süreli. Gelinlerine diğer personellerden çok daha az maaş verdiler ve köpek muamelesi çektiler amiyane tabirle. Dışarıda çalışırken çok daha mutluydum dedi kızcağız ve boşandı.
Ben eski eşimle çalışıyordum. Bildiğiniz amele idim. Benim görev tanımımda olmayan işleri kitliyorlardı. Aileyle iş yapılmaz !!
Bir hata yaptık diye ömür boyu katlanacak değiliz. Niçin kendinizi paspas ediyorsunuz ??
Ya siz ömür boyu hadsiz kayınvalidenizin hadsizlikleri ve kocanızın pısırıklığı ile mi uğraşacaksınız ? Değer mi üç günlük dünya için ??
Siz çocuğu aldırmazsanız eğer perişan ziyan olursunuz. Nafaka rakamları komedi.
Ailenizin maddi durumu iyi diye sizi ve çocuğunuzu sırtında taşımak zorundalar mı ?
Sizin anne babanız, kayın ailenizden daha mı değersizdir ?
Niçin kendi annenize acımıyorsunuz ??
Bu adam asla değişmeyecek. Kolay demiyorum. İnsanın yüreğine söz geçirmesi zordur iyi bilirim. Güzel günleriniz aklınıza geliyor. Umut ışığı çare arıyorsunuz ama yok işte olmayınca olmuyor.
Ayrıca 1 yıl bir erkeği tanımak için yeterli süre. Siz burada yazılanlara takılmayın. Evlenmeden önce 6 yıl birlikte aynı evde kalıp boşanan çiftler tanıyorum.
Evlenmeden önce birlikte yaşamak da çözüm değil. O imzayı atınca aileler devreye giriyor. Kayınvalide terörü hortluyor.
Çocuğu aldırın. İyi bir avukat tutun. Kadın psikiyatrist bulun. Asla geriye bakmayın.
Geçmişin arabalarıyla hiçbir yere varamazsınız.
Eski eşiniz ağlak sünepe babalık yapabilecek olgunluğa sahip değil.
Ya çocuğunuz kayınvalidenize veya eşinize benzer ise ??
Kayınvalideniz gelinim bana çocuğu göstermiyor diye ortalığı yıkacak.
Hayatınızı çöpe atmayın..