• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyiz, hamileyim, eşimden şiddet görüyorum.

Boşanmak istemiyorsun o zaman bu durumdan aileni haberdar et topla eşyalarını baba evine git burnu sürtsün belki aklı başına gelir sizi kaybetmenin kolay olduğunu anlar bidaha yapmaz

nasipse bi kızım olacak.Eğer ilerde kızım sırf biz üzülmeyelim diye mutsuz evliliğini saklasa esas o zaman üzülürdüm kahrolurdum hatta.Onlar sizin mutlu olmanızı ister mutsuzluluğunuza kıyabilirmi.Ayrıca rezil olacak olan siz değil müsvette eşiniz olur.

Bazı şeylerde okumak değil kendini geliştirmek önemlidir derler ya. İşte tamda bu noktadayız.
Bu durumu ailenin utancına bağlamak sadece bahane başka birşey değil.

Boşanmak rezillik değildir.önce bu saçma düşünceden kurtulun.asıl rezillik hamile halinle dayak diyip hala adama hizmet edip kadınlık etmek! Yapmayın Allah aşkına

Sahipsiz misiniz siz.ses cikarmadigin icin tekrarlamis durmus ve hala cikarmadigindan devam edecektir.baba korkusu olmali damatta kendini anca o zaman frenler

Cocugu o istedi. Seni o ikna etti ama bebege bisey olur mu diye Allahtan kormadan her yerini morartacak kadar dovuyor seni. Bu adam cocuk falan istemiyor. Sen cekip gidemeyesin cocuk iyice elini kolunu baglasin diye istiyor. Daha karnindayken bebegine de siddet uyguluyor bu adam. Dogunca cocugunu da seni de dovmeye devam edecek. Git darp raporunu al. Polise sikayet et. Hem ceza davasi hem bosanma davasini ac. Annen baban seni ayaklarinin uzerinde durabilmen icin okuttu. Bir adamin dayaklarina goz yumman. Bi care kalman icin degil

Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...

Burada her yazılana hemen bosan diyen tipler var hiç onlardan olmadım hepimizin evliliğinde sorunlar oluyor çünkü. Ama işin içine şiddet girdiyse o evliliği yürütmeye gerek yok artık bence. ailen bunu duyarsa sana hak verecektır zaten kim evladının şiddt görmesine razı olur ki.sen utanılacak bişey yapmadın arkadasım kocan olacak o adam hasta. Kac kurtul. Bebek konusundada bişey diyemiyorum cunku uzun süredir cocuk sahibi olmaya calışıyorum o konuda karar senın. Umarım tez zamanda atlatırsın

Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Bu devirde ne rezil olması arkadaşım,, ailen cahil bi aile de değil belli ki... iyiyken iyiyiz ama en ufak tartışmada el kaldırıyor ne demek? İyi falan değilsiniz demek ki :( yapma kendine bu zulmü bence...

Keske cocuk olmasaydi hic. Cocuk yaparken iyice dusunmek lazim. Birazda emin olmak gerci sonradan da degisiyor bunlar. Bebegin icin bunlara katlanmamalisin. O bebek nasil etkilencek kimbilir?

Bebeği aldir.
Sonra yasayacaklarina o da sahit olmasin.5 aylik evliliktr neden bebek zaten.
Ve ailene git.kimse rezil olmaz emin ol.
Babanin kizi olarak dayak yemeni yediriyorsun kendine yapma.
O 2 tokat dayaga hakarete doner kendini mahvedersin

Gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun..
Bebek olmasaydı keşke, ama olan olmuş artık.
Diyeceğim o ki, şiddet, ihanet, saygısızlık affedilmeyecek hatalardır, ve bir defa yapan hep yapar.
Düzelir diye bekleme. Bir yuva kolay kurulmuyor, hemen boşan denilebilsin ama sağlığın için bebeğinin huzuru için lütfen boşan..

cok uzuldum. ayni evi paylasisiya kadar kimse tam taninmiyir demekki. esinizin nisanli iken size karsi tavri nasildi? aileniz niye istememisti peki, sinirli bir yapisi oldugunu mu fark etti acaba.:(

Back