• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyiz, hamileyim, eşimden şiddet görüyorum.

Bosanmak demek namussuzluk demek degil, once kendi kafanizi degistirin bi, niye rezil olunsun?? Evet uzulurler elbet ama su gordugunuz muameleyi duysalar kahrolurlar..
Iyi dusunun, bosanacaksaniz açın konuyu ailenize.. 3 gun sonra vazgececekseniz kimseyi ortak etmeyin konuya..
Ha bi oluru, duzelme ihtimali varsa once onu deneyin tabiki..

Ailenize anlatın.
Adam dovuyor, morartıyor ve dövsem kalkamazdın diyor. Daha dovmek nasıl oluyor?
Ağzını burnunu kırıp, bir yerlerini yarınca mı olacakmış?
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın
Ailenize anlatın

Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Rezil olacak bir durum yok
Okumus muhendis olmussunuz
Cahil insanlar gbi konusmayın
Bosanmak rezil olmak mi
Asıl bosanmasanız rezil durumdasınız ksura bakmayın

Allah korusun kizimin böyle bir şey yaşadığını duysam kahrolurum.bir anne baba için her şey geçici. Sadece evlat ve acısı kalıcı.babaniza durumu anlatin

Allah belasını versin. Birileri de onu ölesiye döver inşallah bir gün. Pislik.

Ailene anlat hemen git oradan darp raporunu al. akıl vermek bana düşmez ama ben olsam bu adamın çocuğunu doğurmazdım.

Ben böyle erkekler yaşamasin istiyorum ya yaşamasınlar.
Egitimlisin. Boş ver kocani. Ailenin yanında çok da huzurlu olursun. Sırf ailemi rezil etmeme düşüncesi yüzünden yıllarca dayak yemeye mahkum mu olacaksın yani. Ayrıca ne rezil etmesi. Öyle bir şey yok. Her boşanan kız rezil mi oluyor. Cevremde boşananlar oldu. Rezil oldu gözüyle bakmadım. Sadece onlara baktığımda gözlerim doluyor. Çünkü yazik keşke o da mutlu olsaydı yuvasında. Kim bilir ne hayalleri vardı huzur üzerine diyorum o kadar. Rezil gözüyle bakanları allaha havale edersin olur biter.

Bırakın artik bu kafalari yaa seni doven ustune hamileykende döven bir adamla ayni evde hala nasıl duruyorsun. Rezil olmak ne demek yaa. Bosanmak neden rezillik olsun. Sacma sapan dusunceleri birak lutfen ve biran once o adamdan kurtul.

Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
Canım çok üzüldüm okuyunca çünkü bende aynen senin durumundayım ama benim iki tane çocuğum var ve aynen senin gibi iyiyken aşırı iyi ama arkadan aynı laflar okurken eşimi okudum yani. Ama biz ilk yıllar herkes tarafından kıskanılacak kadar iyiydik.

Üzme kendini herkes boşanıyor .elalem ne der diye düşünme

Evet onlara söyleyemiyorum çok büyük olaylar çıkar. Benim babam bir tek tokat atmadan büyüttü bizi. Şimdi hazmedemiyorum el adamı beni dövüyor.
Canım kıyamam eğer seni koruyacaklatsa bir dakika bile durma emin ol ki bunun sonu yok ve mesleğinde varmış benim durumum da çok kötü ama sana çok üzüldüm hamilesin birde. Neden dövdü mesela bir örnek verebilir misin? Afedersin ama bu korkak adamların genellikle sebebi de olmuyor

Dereceyle okul bitirmiş bir mühendissen hayatını kazanacak durumdasındır bir işin vardır yani. Hamileliğin hiçbir şeye engel değil bu adam senin kemiklerini kırsa ailen çok mu mutlu olacak? Kendi hayatını kur.

Yavrum bu nasıl iş ya en ufak tartışmada sana el kaldıran adamdan nasıl hamile kalırsın okudum diyorsun ama okumakla olmuyor işte yaşında çok küçük değil aklim almadi gerçekten dövsem yerinden kalkamazsin ne demek?tv izlemiyor musun?neredeyse hergün kadın cinayeti haberleri veriliyor.Geleceğin yok canim kendin etmişsin ve daha çook bulacaksin üzgünüm

Çok üzülerek söylüyorum ama bu adamdan o çocuğu dünyaya getirmeyin derim ve ikinci iş o evi terk edin. Aileniz bu durumu bilse Emin'im onlar da bunu isterdi. Benim 1,5 ay sonra ayrılan arkadaşım var, en iyisini yaptı. Yoksa olan ona olacaktı. Ailesi de o dönem üzüldü ve bitti. Şimdi başkasıyla nişanlandı bile. Bu adamdan yol olmaz!

Nasıl yani mühendissin dayak yiyorsun
Daha 5 aylık evlisin eğitimli olduğun halde problemli bir evliliğe bebek yapıyorsun
Eğitimli mesleği elinde bir kadın olduğun halde başkalarının düşüncelerini bu kadar önemsiyorsun
Mutlu bir ailede büyüdüğün halde mutsuz bşr aileye çocuğunu el alem ne der diye mahkum mu ediyorsun
Rica ederim biraz cesur ol elini çenenin altına koy biraz düşün ben ne yapıyorum diye

Sizin icin demiyorum olan olmus zaten ama Allah askina bebek icin ne bu acele herkeste?
Neden evlilik otursun diye beklenmiyor. Neden nasil bir adamla evlendim bir goreyim diye beklenmiyor?
Daha 25 yasindasiniz bebek icin kosturan yoktur herhalde. Simdi kolayken daha zor bosanmak...

Aileniz siz baba evine dondugunuz icin rezil olmaz. Aksine dayak yiyip okumus muhendis halinizle katlandiginiz icin rezil olur.
Boyle omur gecmez. En ufak bir tartismada dayak yiycem korkusuyla mi gecireceksiniz omrunuzu?
bu konu benim de canimi sıkıyor. Konu sahibi icin demiyorum, baska konularda cok sordum bu adamdan neden cocuk yaptin diye insanlara, cevap hep ayni

Aramiz iyiyken yaptik

Bırakın artık şu elalem ne der rezil oluruz durumlarını.elalem evinde mutlu mesut yaşar sen evinde dayağını yer oturursun ki belli şiddet her geçenngün artıyor öyle bir ortamda çocuk büyümez derin izler kalır kendimden biliyorum.

Bunu kendim içinde söylüyorum Başımıza ne geliyorsa zaten elalem ne der düşmanlar sevinmesin diye düşünmekten geliyor :olamaz:

Back