Yeni evliyiz, hamileyim, eşimden şiddet görüyorum.

Gulguzeli2534

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
13
25
88
32
Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...

Ailenizi rezil etmek mi? Aileniz siz baba ocağına dönünce rezil falan olmaz, evlilikte eşte sizin ama şiddet görüyorsunuz ve eşiniz bunu şiddetten bile saymıyor yaptığı matah birşeymiş gibi söylüyorsa o kocadan boşanılır, canınızı yolda bulmadınız, anne babanızın haberi olsa şu dakika alırlar sizi.

Bence once bu dusunceden kurtul bosanmak rezillik falan degil anladigim kadariyla bosanmak ayıp zihniyetiyle yetismissin

Unutma ki kikse bosanmak icin evlenmiyor ama bir evlilik huzursuzsa ve sonu görünmüyor bazen bosanmak her iki taraf icinde en hayirlisi diye dusunuyorum

Milletin agzi torba degil ki buzesin bugun ayrildugin icin konusan yarin konusmak icin baska birseyine laf soyler

Boşan yada bosanma gibi nir oaf soykeyenem sadece bosanirsam ailem rezil olur dusuncesini cikart aklindan sonra daha saglikli karar verirsin

eşimle az önce ettiğim delice kavganın hırsını eşinden çıkarasım geldi yemin ederim!
o hamile eşine el kaldıran bir .... !
la havle ve la kuvvete..
tövbe tövbe..
ah be güzelim böyle bir adamdan neden çocuk sahibi olmak?
böyle bir adamla çocuk var deyip ömür geçmez.
bir de neymiş bu dövme sayılmazmış dövse yerinden kalkamazmışşsın.
aciz herif!

Evet onlara söyleyemiyorum çok büyük olaylar çıkar. Benim babam bir tek tokat atmadan büyüttü bizi. Şimdi hazmedemiyorum el adamı beni dövüyor.

Sözlü vardı, ufak tefek tartaklardı. Şimdi kollarım ayaklarım mosmor. Çocukta ben istemedim o beni ikna etti en buyuk hatayi orada yaptim. Bu evlilikte hataydi zaten.
Eğitimlisiniz yaşınızda küçük değil nasıl kanıyorsunuz hadi aynı eve girmeden anlaşılmıyor evlendiniz ama şiddet varken çocuğa nasıl ikna oluyorsunuz aklım almıyor bu gibi adamlar bir aileyi baba olmayı haketmiyor insanlar iyide olsa kötü de olsa en fazla 15dk konuşuyorlar bu yüzden sadece kendinizin ne yapmak istediğini düşünüp ona göre karar verin

Yapmayın lütfen.Şuan ruh hali ile sağlıklı düşünemiyorsunuz galiba.Boşanmakla ailenin başını önüne eğdirmek ne demek.Hayatta herşey bizler için.evlenmek için bi karar vermişsiniz ve yanlış olmuş ama bu demek değil ki sizler bu işkenceye katlanmak zorundasınız.ailenize açın konuyu bence aileniz size destek olacaktır.Mühendis olmuşsunuz Ne güzel.Çalışır çoçuğunuzda bakarsınız.Aileniz de size manevi destek olursa Ne güzel.Burada ailesi destek olmadığı halde boşanıp tek başına mücadele eden ne kadınlar gördük.Siz de yapabilirsiniz.Ama sakın aileme zarar veririm die düşünmeyin.biraz cesaret lütfen

Evet onlara söyleyemiyorum çok büyük olaylar çıkar. Benim babam bir tek tokat atmadan büyüttü bizi. Şimdi hazmedemiyorum el adamı beni dövüyor.
Şiddette susarsanız devamı gelir, ayrılırsanız aileniz rezil olmaz, el alem ne der, ailem çevreye ne der diye düşünmeyi bırakmalısınız, evliliğinizi, şiddeti el alem yaşamıyor siz yaşıyorsunuz.
Vurmayı, sağınızı solunuzu morartmayı şiddetten saymayan adamdan korkun, dayak yiyerek ölen kadınlar var, maksadım sizi panikletmek değil, ailenizi, çevreyi düşünmeden hayatınız için bir karar vermenize yardımcı olmak.

Sen de anne adayısın senin de kızın olsa ve sözde seni düşünüyor diye buna katlansa mutlu mu olursun. Yapma allah aşkına sana bebeğine acıması olmayan bi mahlukla aynı evi daha fazla paylaşma. Bunun sonu yok. Yarın bebek doğar onun gözü önünde dayak yemeye devam edersin. Sonra o bebek anne olır dayak yer ve bunu normal sanar susar neden çünkü annesi susuyordu. Derken bu kısır döngü böyle devam eder. Yaptirma bunu kendine de bebeğine de

Okulu dereceyle bitirmek yetmiyor demek kafayı yenilemek lazım.
Ne demek rezillik.
Herkes evlenir mutlu olma niyetiyle.
Olmuyorsa da sağlığından kıymetli değil ayrılık dünyanın sonu değil.
Bebek için üzüldüm doğrusu.
Şunu bil artarak devam edecek o şiddet.
Çünkü kimse duymasın diye Susan bir kadın var.

Bu hayat boyle cekilirmi peki. Nereye kadar sizce. Anneler babalar zamaninda soyluyorda gencken anlamiyoruz iste. Bir kere bile el kaldiran adamdan hayir gelmez. Devamida gelir hemde daha da siddeti artarak. Yol yakinken ailenizle gorusun ayrilin. Cocuguda aldirin. Hamile esine el kaldiran adam cocugunada babalik yapamaz.

Benim kızım olsanız bu şekilde kendinize sürekli şiddet uygulanmasına boyun eğmeniz beni daha çok üzerdi
Şu an polise gidip şikayetçi olun sonra ailenize dönün bakalım kim rezil oluyormuş
bana göre o evde kalıp çocuğum var kaderim bu çekerim demek hem de işi gücü olan bir kadın için daha büyük rezillik ve acizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…