- 2 Temmuz 2017
- 13
- 25
- 88
- 32
- Konu Sahibi Gulguzeli2534
-
Sözlü vardı, ufak tefek tartaklardı. Şimdi kollarım ayaklarım mosmor. Çocukta ben istemedim o beni ikna etti en buyuk hatayi orada yaptim. Bu evlilikte hataydi zaten.1ay öncesinde de şiddet varmıydı
Evet onlara söyleyemiyorum çok büyük olaylar çıkar. Benim babam bir tek tokat atmadan büyüttü bizi. Şimdi hazmedemiyorum el adamı beni dövüyor.Ailenizi rezil etmek mi? Aileniz siz baba ocağına dönünce rezil falan olmaz, evlilikte eşte sizin ama şiddet görüyorsunuz ve eşiniz bunu şiddetten bile saymıyor yaptığı matah birşeymiş gibi söylüyorsa o kocadan boşanılır, canınızı yolda bulmadınız, anne babanızın haberi olsa şu dakika alırlar sizi.
Eğitimlisiniz yaşınızda küçük değil nasıl kanıyorsunuz hadi aynı eve girmeden anlaşılmıyor evlendiniz ama şiddet varken çocuğa nasıl ikna oluyorsunuz aklım almıyor bu gibi adamlar bir aileyi baba olmayı haketmiyor insanlar iyide olsa kötü de olsa en fazla 15dk konuşuyorlar bu yüzden sadece kendinizin ne yapmak istediğini düşünüp ona göre karar verinSözlü vardı, ufak tefek tartaklardı. Şimdi kollarım ayaklarım mosmor. Çocukta ben istemedim o beni ikna etti en buyuk hatayi orada yaptim. Bu evlilikte hataydi zaten.
Şiddette susarsanız devamı gelir, ayrılırsanız aileniz rezil olmaz, el alem ne der, ailem çevreye ne der diye düşünmeyi bırakmalısınız, evliliğinizi, şiddeti el alem yaşamıyor siz yaşıyorsunuz.Evet onlara söyleyemiyorum çok büyük olaylar çıkar. Benim babam bir tek tokat atmadan büyüttü bizi. Şimdi hazmedemiyorum el adamı beni dövüyor.
Bu hayat boyle cekilirmi peki. Nereye kadar sizce. Anneler babalar zamaninda soyluyorda gencken anlamiyoruz iste. Bir kere bile el kaldiran adamdan hayir gelmez. Devamida gelir hemde daha da siddeti artarak. Yol yakinken ailenizle gorusun ayrilin. Cocuguda aldirin. Hamile esine el kaldiran adam cocugunada babalik yapamaz.Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?