Sizler okumak için madalya istiyorsunuz, ben ne yapayımAnnneeccciiğğiimmm
Ben bunu okursam madalya isterim
Evet eline gözüne sağlıkSizler okumak için madalya istiyorsunuz, ben ne yapayımdüzenledim gözler gitti.
Bu şimdi mi söylenirSırf müdürümün hatrina okudum valla yazık keşke düzeltip kendini yormasaydınMune
Konu sahibi gerçek hayat böyle işte nazını kimse çekmez 1 2 3.de kapının önünde bulursun kendini
Bu şimdi mi söylenir
Valla düzenlemeye çalışınca okumak durumunda kaldım, konu sahibesi eşinin ta ilk baştan beri peşinde koşmasına, ağlamasına, yalvarmasına alışmış, gururluyum deyip her tartışmada alttan alan taraf kocası olsun istiyor ama evlilik böyle birşey değil, siz isterseniz gurur abidesi olun hatalı olduğunuzda özür dilemesini, alttan almasını bileceksiniz, ki seviyorsanız aşıksanız bazı şeyler müstesna aşkta gurur olmaz, fazla naz aşık usandırır, evlilikte haksızken dahi karşı tarafın alttan almasını, yalvarmasını beklemek bir süre sonra eşi sıkar ve sevgiyi kenara bırakıp ne olacaksa olsun der.
Adam artık ne olursa olsun demiş, konu sahibesi size tavsiyem geçmişe sünger çekin, eşinizi öyle usandırmışsınız ki sinirle ağzından duymak istemediğiniz laflar çıkmış, unutun gitsin ve en azından böyle olmadık şeylerde gururu bir kenara bırakın, gururlusunuz tamam ama herkes gururlu, siz haksız olduğunuz halde eşinizin alttan almasını istediğinizde onun gururunu ne kadar kırdığınızın farkında mısınız?
Küfür olur, şiddet olur, aldatma olur gurur yaparsınız anlarım lakin incir kabuğunu doldurmayacak sebeplerden çıkan olağan karı-koca kavgalarında gurur yapmanızı anlamıyorum.
olu dolu olduysa demekkı kocaman kocaman yazmısımm :)Anlaşılmaz olmayı kasıtlı yapıyorsanız başarılısınız,tebrikler!!!
çabuk da sınırlenıyo ve sınuırlenın ne dedıgınıde bilmıyor eskısı gibi değil kısaca eskıden cok ilgiliydiçocuk oyuncağı yapmışsınız siz durup durup boşanalım dedikçe kim bilir onun canı nasıl acıdı kaldı ki sizin peşinizde çok koşmuş uğraşmış zamanında. Söylediği bir söz mü sizin canınızı çok acıttı?
Yapmayın, sırf karşınızda sizi seven bir adam var diye sevgisini kullanıp adamın hayatını mahfetmeyin.
Fazla naz aşık usandırırmış. Bir bakmışsınız bir gün sizden vazgeçmiş.
Ben ona neler dedim canını nasıl yaktım şimdiye kadar diyip söylediği o söze takılmayın. Mutlu olun. İnsanlar arayıp bulamıyor mutluluğu. Kıymetini bilin.
Boşansın. Adam kurtulmalı artık
yazmamadım anlatamadımda orda tam olarak evlendıkten sonra değişti cok sınırlı bırı oldugunu gördum. ben cok duygusal bir ınsanım şiddetde gördum desem anlarsınız umarım. evlendıkten sonra sevgılı dönemındekı gibi değil. ben saatelerce tartısmada mutfakta aglarken o baska odada oturabılıyor saatler sonra yanıma gelıyor sende herşeye aglıyosn senın piskolojın bozulmus falan dıyor. önceden de böleydım ben her duygumu bellı eden bı ınsanım duygusalım o an gözlerımden yas boşalcakksa engel olamıyorum. bende şiddete ragmen affettım onu. ben evın ıcınde kendımı yanlız hissedıyorum artık. birşeye moralım bozulduugunda ondan başka anlatacak kımsem yok gurbetteyım. kımseyı tanımıyorum. oda net oldugu için hep benı haksız görerek dınlıyor benı bende herseyı içimde yasıyorum.Boşansın. Adam kurtulmalı artık
düşünemdım.Boşanmak istediğin adamla nr diyr evlendin diye sorarlar adama ??
eşim benı cok sevse her tartısmada agır kelıme kullanmaz bagırıp cagırıp benı korkutmaz. ve şiddetde gördum ufakda olsa bunuda gördum. konuyu acarken okadar doluymusumkı hiç anlatamamısım yazamamısım derdımı.Tamam eşin seni çok seviyor.
Merhaba Bayanlar,
Lütfen sıkılmayın okuyun.
Şimdi ben 7 aylık evliyim. Kocamla aynı işyerinde çalışıyorduk, benim müdürümdü.
Bana aşık olmuş ve 8 ay içinde tutmuş ters davranıyor, sürekli birşeyler söylüyor ve sürekli tartışıyorduk iş ilişkisinde, meğerse içimde birşeyler varmış doluymuş bana.
Neyse en son ben buna sinirlendim, işten istifa edeceğim sırada patladı ben sana aşığım, çok çok aşığım falan:/ Ben ona karşı hiçbirşey hissetmediğimi söyledim ama o pes etmedi, en yakınlarımla bile konuşmuş, bir şans verirse kendimi sevdireceğim çok mutlu edeceğim falan diye.
Neyse ben sevmeden kabul ettim, dedim bu zamana kadar severek başladım da ne oldu, gittiler ya da gittim bitti dedim, şans verdim başladı flört dönemimiz, açık söyleyeyim sevmediğimi çok hissettiriyordum, o da bunu anlıyor ve daha çok çabalıyordu onu seveyim diye.
Çok sabırlı davrandı, çok sevdi, bunu çok çok hissettirdi, çok değer verdiğini hissettiriyordu, birgün büyük bir tartışma oldu ben ayrıldım, o günde kardeşimde kalıyorum, kapıda bekliyor, arıyor açmıyorum, istemiyorum ama, net bitti bende.
Kardeşimi arıyor son bir kez konuşalım falan, neyse en son yüzüne de söyleyeyim tekrar diye zorla indirdi kardeşim beni, arabada konuşuyoruz, şu an 29 yaşında.
15-21 yaşları arasında sevgilisi olmuş 5-6 yıl sürmüş ama askeriyede okuduğundan sürekli görüşme olmuyormuş, yine de ilişkisi 6 yıl sürmüş, 6 yıl sürmesine rağmen hayatında ilk kez bana aşık olmuş, kimseyi sevmedim sen bana hissettirdin herşeyi, o kızı bile seni sevdiğim kadar sevemedim, sen karşıma çıkınca anladım ben hiç sevmediğimi, aşık olmadığımı dedi ve erkek adam ağlamaz ama o sert duruşlu adam karşımda ağladı.
O kadar hakaret, ağır konuşmama rağmen hala yalvarmaya devam etti yeniden başladık sonra evet dediği oldu ve bende sevdim kocamı evlendik.
Beni çok sevdiğinden o kadar Emin'im ki ne olursa olsun hep yanındayım, seni asla bırakmam, sen bıraksanda vazgeçmem falan derdi ki yeni evli olmamıza rağmen eşim askeriye geçmişi olduğu için biraz sinirli, sinirlenince fazla tepki gösteriyor, bende sinirli, gururlu, dediğim dedik biriyim ve kavgalar büyüyor.
Birkaç kez boşanalım bile dedim, çok basit gibi hemen vazgeçebildim evlilikten ama her defasında eşim tuttu beni ama fazla tepki gösterip bağırınca dayanamıyorum, en son tartışmamızda çok bağırmalı çağırmalı bir tartışmaydı, bana ağır bir keline kullandı, sinir anında çıkmış ağzından, öyle denemek istememiş sözde, neyse o gece bir şekilde yine aynı yatakta uyuduk, sabah kalktım kahvaltı hazırlıyorum özür maksatlı geldi sarıldı öptü, benim suratım asık yine, konuşmuyorum bakmıyorum, öyle ruhsuz kahvaltı yaparken neyin var Canan dedi bana, bende neyim mi var dedim, birde soruyor musun dedim, ben öyle söylemek istemedim derken ne oldu yine beni bırakmayı mı düşünüyorsun, hiç konuşmayacak mısın benle dedi, kardeşlerim gelene kadar konuşmayacağım ondan sonrasını da bilmiyorum, boşanmak istiyorum dedim ve ilk defa emin misin dedi, saçmalama demedi.
Bak emin misin, istemiyor musun beni dedi, evet dedim ama çok kırılmıştım, sonra git bakanlarla konuş dedim, birşey diyor musun diye sordu, git dedim ve gitti ben çok şairdim, bu sefer kalmadı yanımda, ikna etmeye çalışmadı, sadece emin misin dedi.
Neyse giderken çok beklemiş gitme geri dön dememi, gurur var bende aramadım çıktım tek başıma birşeyler içtim Taksim'de. Akşam 22:00 gibi babasıyla konuşmuş, babası yazdı kızım iyi düşünün, neredesin dedi söyledim, ne yapıyorsun kızım tek başına oralarda dedi, yerimi kocama söyledi, istemedim ama geldi aldı beni zorla, eve gittik konuşalım mı dedi, tamam dedim, ben barışacağız diye düşünürken ilk sorusu ilk soru hala boşanmak mı istiyorsun oldu, istemiyordum aslında ama evet dedim, o da bende dedi, böyle olmuyor dedi, tamam dedim, eşyaları en yapacağız, şöyle yaparız, böyle yaparız deyince bende ne çabuk eşyalara geldin diye açtım ağzımı, ayıp sana eşya mı düşünüyorsun da, epey hakaretler oldu derken bana o sinirle "sen bana eski kız arkadaşımın cezasısın" dedi, madem cezaydım niye evlendin deyince ben seni istedim, benim olmanı istedim, sevdim ve istedim Canan hala anlamadın mı bunu dedi ama bu cezamın lafı çok kırdı beni, babalar geldi konuştuk barıştık, gayet iyiyiz maşallah ama o kelime aklıma geldikçe kendimi kötü hissediyorum, abartıyor muyum acaba bilmiyorum.
Ben onun canını acıttım, o da benimkini acıtmak için mi dedi, niye dedi anlamadım, eski kız arkadaşı alışkanlıkmış bunda, hayatta en çok beni sevmiş sevmese zaten katlanmaz mıydı bana?
Bilmiyorum ama o kelimeye çok takılı kaldım ve sürekli tartışmacı, herşeyi kafasında kuran, takıntılı bir kadın olmamak içinde tekrardan sormuyorum bu kelimeyi ona.
Nasıl çıkaracağım eski ağır kelimeleri aklımdan?
Ya aslında ben kendımi ifade edemedım. daha evlenemden ben onu hıc sevmezken bana sözler verdı annesı babası arı benım esımın. bana hep derdıkı benım önumde kötu evlılık örnegı var ben mutu yuva istıyorum senı okadar mutlu edecegımkı cok mutlu olacaksın derdi. ama istanbula tasındık. değişti sınırlı bi adam oldu. ben 25 yıldır ailemden ayrılmadım hep kalabalık içinde buyudum. ama istanbulda yapayanlızım. bazen duygusallaşıyorum ona anlatsam anlamıyor dalga gecer gıbı abartma falan dıyor. sınırlenınce kendıne hakım olamıyor. abartılı tepkıler verıyo cok duygusuz bı adam önceden böle değildi. ben ona nezamankı istemıoyrum benı bırakma dedım ondan sonra bı ego kendıne guven geldı ve umursamazlık geldı nasıl olsa bu kadın benı asla bırakmaz bunu anladım dıyo kendısı.siz davranışlarınızı çok abartmışsınız, bence bir lafa takılmayın. eşinizi seviyorsanızda davranışlarınıza çeki düzen verin, fazla naz usandırır.
eminim öyle tartısmalar yaşasanız sizinde agzınızdan cıkar bu kelıme hemen. cok cok agır konusyor cok kalp kırıcı ve aşşagılayıcı. benı sevmedımı bu adam nasıl bu keılmelerı kullanıyor bıle dıyorum. saygı saygı hep bunu dıoyrum ama kendını kaybedıyor.Çok samimi bi şey söylicem
" gururluyum ben dön demem" gibi bir şey demişsiniz ya blöf yapmayın boşayın o zaman. Sizinki ego tatmini gurur değil. İstiyorsunuz ki maymun olsun karşınızda. Etmeyin eylemeyin. O da insan onun da gururu var
Anladım uzunca eşinizin sizi nasıl sevdiğini yazmışsınız o yüzdeneşim benı cok sevse her tartısmada agır kelıme kullanmaz bagırıp cagırıp benı korkutmaz. ve şiddetde gördum ufakda olsa bunuda gördum. konuyu acarken okadar doluymusumkı hiç anlatamamısım yazamamısım derdımı.