YENİ EVLİYİM :(((

Esinizin bu kadar hirpalanmaya sabri kalmamis. Simdi de hakli haksiz patliyor. Sizde artik buyudugunuzun farkina varin. Hic kimse kaprisli bir bireyle hayat gecirmek istemez. Etki= tepki

O zaman yaZdığınızdan bu algı oluşuyor diyeyim. Çift terapisine falan mı gitseniz acaba

Insanlar derdini anlatiyo takildiginiz seye bak
Yok nokta koymamis yok virgul koymamis
Destek mi kostek mi durumu !!!
Neyse canim ne mutlu sana seni seven bi esin var ama sanki biraz biktirmissin
Alttan almayi denemelisin artik.

Merhaba,

Sinirle soylenen seyleri pek fazla kale almayin bence. (sinirli olunca, insanin kulagida duymuyor bazen)
Eh sizde ona bosanalim demissiniz. (yani bence buda agir bir söz)

Uzatilacak bir sey yok, esinizde gayet normal biri gibi geldi bana.

sanirim size zamaninda cok asiri ilgi alaka gostermis, ve siz hala oyle olmasini istiyorsunuz icten ice. (belki kendinizde bunun farkinda degilsiniz)

bir birinize hak ettiginiz degeri verin bence. Buyutulecek bir sorun goremedim ben.

adama bi milyon kere boşanalım demişsiniz. o da gerçekten mi demiş evet deyince somut adım atmış bana hiç garip gelmedi bu kısım.

siz sevmediğiniz adamla evlenip bir de üstüne bu kadar giderseniz normal.

Suan kadinlara erkek gozuyle baktim ve kocami bi nebze anladim.hep konuyu ne kadar uzatiyosun ozet gecsene derdi zavalli kocam...baslangicla sonuc alakasiz cikti iyi dogumdan baslamamissiniz cerceveyi baya genis tutmussunuz.
Konuya gelince boşancam lafini kirk kere anarsaniz karsinizdakide erkek yani gururu var bide asker kokenliymis en bastan vermesi gereken tepkiyi en son vermis
Bide suan cok iyimissinz ya en sona dogru onu gordum mesele kapanmis zaten iki saat bosuna okumusum

eski agır kelimelerini nasıl çıkarıcam aklımdan demişssinde , bu adam senin onca yaptığını nasıl aklından çıkarıp evliliğine devam ediyorsa sende öyle yap . Ama bence sen bu adamı hiç sevmiyorsun , sevmemişsinde bu yüzden yaptığı herşey batmış gözüne , bi anlamdada onun sana olan sevgisini sevmişssin sadece , değer sıfır yani. O da ilahi adalete maruz kalmış birinin ahını almış , eee ne demişler can yakan canının yanacağı günü beklesin....

canım önvelikle su bosanma lagını bırakman şazom biz kadınlar bende dahil duygusalız vede o anki ruh haline göre cok cabuk tepki gösteriyoruz. benim esimde bende inatcıyım baskınım oyuzden kavgalar daha sert ve köseli. bu zamana kadar ne yasadıysanız yasadınız unutun gitsin. baska kızmıs gevmelisiniz. baskası olsa emin ol mutlaka sorun yine olucak zaten evliliği yürütmesi buyuzden zor.

Adam size iyi tahammül etmiş, ben olsam gidene yol otoban derdim

Çok simariksin kocanın değerini bil vallahinoes sana kalsimi boyle adamlar boşanma lafını diye diye adam bugün seni bırakır pat diye kalakalirsin fazla naz aşık usandirir bu kadar egolu olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…