YENİ EVLİYİM :(((

Eşinize yazık . Bakın her tartışmada boşanmak isterseniz adam da sevginizden şüphe eder. O son söze de fazla takılmayin. Bence esiniz o kıza çok eziyet etmiş siz de eşinize ediyorsunuz ya adam ah aldım ettiğimi çekiyorum demek istemiş . Bişe yok yani daha fazla yuklenmeyin derim

Ben kibledim belki güzel adminler düzenlerler
Herhalde bu konunun çözümü için biz konu sahibinde daha çok çabalıyoruz. En azından konuyu anlamak için yırttık kendimizi
Hahaha oda doğru napsak bilemedim o zaman ben düz evliliğime devam edeyim
biraz bdv de takıl iyice donanım kazan sonra trip çalışmalarına başla
Boşanmak istediğin adamla nr diyr evlendin diye sorarlar adama ??
böyle her tripte boşanırım senden diyen kadınlara, adamlar elinde tek taş pırlantayla yalvaracaklar zannediyorlar sanırım

Yorumları takipte kalalım elbet okuyan çıkar

Simdi konu sahibinin kocasi asik olmus ama konu sahibi asik degilmis baslarda. Kocasi sevgili olmaya ikna etmis zamanla kendimi sevdiririm demis.

Bunlar sevgili olmuslar ama her tartismada konu sahibi hakaret etmis bitti seni istemiyorum demis ama yine kocasi ikna etmis barismaya ve sonra evlenmisler.

Konu sahibi bu sefer her tartismada bosanalim demeye baslamis ve birgun kocasi tamam bosanalim demis konu sahibi bosanmak istemiyormus ama gurundan tamam demis.

Sonra konu sahibi bosanmayi kocasi kabul edince iyice cildirmis ve tartisma esnasinda kocasi sen bana eski kiz arkadasimin cezasisin demis. Sonra da canini yakmak istedim diye aciklama yapmis.

Simdi sular durulmus barismislar ama konu sahibi o lafi unutamamis. Ne yapayim diyor.

Ben Zaten burda çok vakit geçiriyorum diye kocam bana trip atıyor adam gece silecem en son kadınlar klübünü telefonundan deyip trip attı bana kocamdan trip konusunda ders almak gerek sanırım ! Yada ben çok deliyim ciddiye almıyorum herşeyi aman yahu kafama takılan o kadar çok varken trip beceremem ben

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz çok teşekkür ederim boşansınlar. Adama yazık

Fazla heyecan aramaya gerek yok tripte olmayıversin sizin evde de. Sakinlik iyidir

Güzel güzel anlaşıp tatlı tatlı sakin yaşamak lazım. Unutun gitsin. Eşinizin kıymetini bilin. Ben eşime böyle bir sebepten boşanalım demem. Niye yok yere ilişkimi yıpratayım.

Ayrıca: Konu hep büyük harf. Paragraf vs. Yok. Okuması zor oluyor.

cok abartiyorsun fazla naz asik usandirir yapma artik boyle bosanma kelimesi bu kadar cok ve kolay soylenmemeli.

Aslında sesli düşünmüş tamamen kendini sorgulamış...senlik bişey yok...

Belli ki birilerin canını yakmış ve senin çektirmeni ona bağlıyor...gayet normal

destan yazmissiniz mubarek..azmettim okudum herseye ragmen..cok gereksiz yere uzatmissiniz tipki yazarken yaptiginiz gibi..niye tartistiginizi anlamadim ama siz zaten sevmiyormussunuz orayi anladim.hep adam cabaliyormus.takildiginiz noktaya gelince.adam demiski sen bana eski sevgilimin cezasisin.ben burdan sunu cikardim.eski sevgili cok sessiz mulayim bir kizdi ben kiymetini bilmedim kotu davrandim oda bana ah etti insallh oyle birine dusersinki burnundan getirir bana yaptiklarini dedi.bende simdi cezasini cekiyorum..benim fikrim bu

Büyük harf paragrafsız yazı ve bu kadar uzun çıks okuyamam yaşlıyım ben
Düzenledim ama gözlerim kanadı, bu müdürün gözleri pert olursa sizi yerim :)))

C cano632 rica ediyorum lütfen büyük harfle yazmayınız, bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, konu içeriğinizde paragraf olsun, noktalama işaretlerine dikkat edin lütfen, okuyanlar açısından zorlayıcı oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…