- 10 Eylül 2016
- 939
- 704
- 33
Hahaha oda doğru napsak bilemedim o zaman ben düz evliliğime devam edeyimDaha nasıl kullanılacağını bilmiyorsun tribin,acemi acemi beceremezsinde G Greeneliton konuyu okuyan birini buldum gel gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha oda doğru napsak bilemedim o zaman ben düz evliliğime devam edeyimDaha nasıl kullanılacağını bilmiyorsun tribin,acemi acemi beceremezsinde G Greeneliton konuyu okuyan birini buldum gel gel
Nolmus kızzzDaha nasıl kullanılacağını bilmiyorsun tribin,acemi acemi beceremezsinde G Greeneliton konuyu okuyan birini buldum gel gel
Herhalde bu konunun çözümü için biz konu sahibinde daha çok çabalıyoruz. En azından konuyu anlamak için yırttık kendimiziBen kibledim belki güzel adminler düzenlerler
biraz bdv de takıl iyice donanım kazan sonra trip çalışmalarına başlaHahaha oda doğru napsak bilemedim o zaman ben düz evliliğime devam edeyim
böyle her tripte boşanırım senden diyen kadınlara, adamlar elinde tek taş pırlantayla yalvaracaklar zannediyorlar sanırımBoşanmak istediğin adamla nr diyr evlendin diye sorarlar adama ??
Yorumları takipte kalalım elbet okuyan çıkar
Ben Zaten burda çok vakit geçiriyorum diye kocam bana trip atıyor adam gece silecem en son kadınlar klübünü telefonundan deyip trip attı bana kocamdan trip konusunda ders almak gerek sanırım ! Yada ben çok deliyim ciddiye almıyorum herşeyi aman yahu kafama takılan o kadar çok varken trip beceremem benHerhalde bu konunun çözümü için biz konu sahibinde daha çok çabalıyoruz. En azından konuyu anlamak için yırttık kendimizi
biraz bdv de takıl iyice donanım kazan sonra trip çalışmalarına başla
böyle her tripte boşanırım senden diyen kadınlara, adamlar elinde tek taş pırlantayla yalvaracaklar zannediyorlar sanırım
Konuyu çok güzel özetlemişsiniz çok teşekkür ederim boşansınlar. Adama yazıkSimdi konu sahibinin kocasi asik olmus ama konu sahibi asik degilmis baslarda. Kocasi sevgili olmaya ikna etmis zamanla kendimi sevdiririm demis.
Bunlar sevgili olmuslar ama her tartismada konu sahibi hakaret etmis bitti seni istemiyorum demis ama yine kocasi ikna etmis barismaya ve sonra evlenmisler.
Konu sahibi bu sefer her tartismada bosanalim demeye baslamis ve birgun kocasi tamam bosanalim demis konu sahibi bosanmak istemiyormus ama gurundan tamam demis.
Sonra konu sahibi bosanmayi kocasi kabul edince iyice cildirmis ve tartisma esnasinda kocasi sen bana eski kiz arkadasimin cezasisin demis. Sonra da canini yakmak istedim diye aciklama yapmis.
Simdi sular durulmus barismislar ama konu sahibi o lafi unutamamis. Ne yapayim diyor.
Fazla heyecan aramaya gerek yok tripte olmayıversin sizin evde de. Sakinlik iyidirBen Zaten burda çok vakit geçiriyorum diye kocam bana trip atıyor adam gece silecem en son kadınlar klübünü telefonundan deyip trip attı bana kocamdan trip konusunda ders almak gerek sanırım ! Yada ben çok deliyim ciddiye almıyorum herşeyi aman yahu kafama takılan o kadar çok varken trip beceremem ben
Ben monoton evliliğimi seviyorum fazla naz aşık usandırır yahu bana yapsalar ben soğurum valla! Trip enerjimi gülmeye harcıyorum benFazla heyecan aramaya gerek yok tripte olmayıversin sizin evde de. Sakinlik iyidir
Özeti var diğer sayfalardaAnnneeccciiğğiimmm
Ben bunu okursam madalya isterim
Düzenledim ama gözlerim kanadı, bu müdürün gözleri pert olursa sizi yerim :)))Büyük harf paragrafsız yazı ve bu kadar uzun çıks okuyamam yaşlıyım ben