Arada gelen ablamız var zaten ama olay işten ziyade bu davranışları. İş yoğunluğum eşime göre daha az ve iş yapmak yormuyor. Sporuma gidiyorum sosyal hayatım da var ama eşim bu halleri çok yoruyor. Çocuk zaten istemiyorum.Yalniz yasamaya alismis, kendinden baska ses istemiyor demek ki. Duzelmez bence. Her ev isini siz yapmayin, kimse size tesekkur etmeyecek, isim iyi diyorsunuz, neden yardimci almiyorsunuz ki.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Demek ki yaşamam gerekmiş diyip kendime ve geleceğime ait karar almak istiyorum. Buraya da ilk aylar böyle midir acaba diye bilgi almak için yazdım. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederimMaalesef biz kadınlar hala erkeklere inanmak istiyoruz, bu ülkedeki erkekleri artık görün, onların kumaşları bu , hepsi yalan , bir ilizyon, hayalimizdeki gibi değiller işte , önce bunu kabullenmek gerek , toplumda hala erkeği yüceltme ve pofpoflama hakim , biz kadınlar o kadar çok aşsağılanıyoruz ki hem toplumda hem de aile içinde kendimizin farkına bile varamıyoruz , evlilik yaparken de işte bu şekilde kanıyoruz ve inanıyoruz , çocukken dinlediğimiz prens ve prenses masalları gerçeği yansıtmıyor, kızlarımız hep bir hayal aleminde , 2. Evliliğini yapan boşanmış bir adam bence çöp, karısı kurtulmuş sırada yeni kurbanını arayan , evliliğe aday bir herif işte, belli ki hep böyleydi ve karısı da dayanamayıp boşandı, siz şimdi napacaksınız onu düşünün...
Konu sahibi eğitimliyim falan diyorsunuz, ama şu kocanız olacak bencil adama yaptıklarınızı okul yüzü görmemiş kadın bile yapmaz. Özgünüm çayına kadar doldurup, 3 saat boyunca onun getirdiği misafirlerin arkasını tek başına toplarsanız oda yediğiniz cips sesimden de rahatsız olur varlığınızdanda rahatsız olur.ne yazık ki her konuda böyle. Hatta bir ara nefes alıp verirken değişik ses çıkartıyormuşum falan diye laf etti sonra hasta olma diye dedime getirdi olayı. Bazı arkadaşlar pasif agresif olduğum konusunu söylemiş ama pasiflikten yana evet doğru öyleyim galiba. Çünkü birini ne kırmak ne gücendirmek istiyorum ama böyle olunca da gereksiz yere üstüme gelinmesinden ve bağırılmasımdan rahatsız oluyorum. Eğitimsiz biri değilim. Okumuş iyi bir işi olan kendi ayaklarım üzerinde duran bir kadınım
Bunu bize toplum dayatıyor, erkeklerin istediği bu değil ki , bekarken aç açıkta mı geziyorlar sanki , bence kadınlar uyanıyor artık, bu toplum elbet değişecek, ben yeni evliyken de yapmazdım çok hizmet , genel yapım itibariyle hizmet etmeyi sevmiyorum ama benim de başka konularda hatalarım vardı, eş ailesini kendi ailem gibi görerek hata yapmıştım, zamanla insan herşeyi anlıyor, umarım konu sahibi de anlar ve kendi değerinin farkına varır...Umarım öyle olmaz . Bende yeni evlendiğimde eşime o kadar hürmet ediyordum ki sonra düşündüm benim eşim bunu beklemiyor hiçte beklemedi ama ben içsel olarak kadın eşine böyle sürekli bir şeyler yapmalı ki çok sevilsin diye bakmışım. Oysa o kadar yanlışmis ki
valla güzel ve doğru bir hamleyle silkelenmeli sürekli konuşup duruma alıştırmayın onu tek kesin bir tavır takınınMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Sadece kendi değerinizi bilin , kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin, umarım hersey gönlünüzce olur ...Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Demek ki yaşamam gerekmiş diyip kendime ve geleceğime ait karar almak istiyorum. Buraya da ilk aylar böyle midir acaba diye bilgi almak için yazdım. Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim
bu bi iş yerinde olsaydı mobbing olurdu.evde olunca bosan git demek olmuyor mu?Ben iş yapmaktan şikayetçi değilim. Seviyorum yemek yapmayı uğraşmayı. Tek istediğim huzur mutluluk olması ama bu şekilde davranması artık beni yıprattı.
Böyle hayat gitmez. Neden boşandığı çok belli. Bir erkek boşandı ise iyice araştırmadan çevreden nedenini öğrenmeden nasıl biri olduğunu tam öğrenmeden evlenmeyin.Merhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Umuyorum gerçekten benim annem ve ananem de aşırı fedakâr karakterlerdi . Sanırım ondan başta bende çok afalladim . Her insanın hatası oluyorBunu bize toplum dayatıyor, erkeklerin istediği bu değil ki , bekarken aç açıkta mı geziyorlar sanki , bence kadınlar uyanıyor artık, bu toplum elbet değişecek, ben yeni evliyken de yapmazdım çok hizmet , genel yapım itibariyle hizmet etmeyi sevmiyorum ama benim de başka konularda hatalarım vardı, eş ailesini kendi ailem gibi görerek hata yapmıştım, zamanla insan herşeyi anlıyor, umarım konu sahibi de anlar ve kendi değerinin farkına varır...
İyice tanışıp,birlikte zaman geçirmeden evlenmenin zararları. Ben de ufak seslerden rahatsız olurum eşime güzel bir şekilde rahatsız olduğumu söyledim ve daha dikkat ediyor. Ben de onun rahatsız olduğu şeylere dikkat ediyorum. Böyle şeyler karşılıklı olmalı. Bence sizin aranızda saygı ve sevgi eksikliği var. İnsan sevdiğine kıyamaz. Kötü söz söyleyip kalbini kırmaz. Kırmadan güzel güzel konuşur.Merhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Yatak odasında yemek yenmez. Cips sesi rahatsız edebilir bunlar normal geldi ama yeni evli insan da idare eder. Çok konuşuyorsun demesi terbiyesizlik tamamen.. Ev işi hep sizin yapmanız çok çok anormal. Hizmet edip çay götürmeniz falan. Keşke evliliğe acele etmeseydiniz. Onun ikinci evliliği neden boşanmış, çekişmeli boşandıysa dosyayı okusaydınız. Muhtemelen bu öküzlüğü eski eşi yazmıştır. Alın karsınıza ikimiz de çalıdıyoruz herşey ortak yapılacak deyin. Size davranışını düzelttirin. Düzeltmezsr de yol verin gitsin. Çocuk yapmayın bir de. Yoksa tek başınıza evde çocuk büyütürsünüz bu adam da öküz ökür söylenerek yatarMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
O kadar iyi yazmışsınız ki gerçekten anlatmak istediğim ve istediğim şeyi yazmışsınızKişinin eşine karşı özverisi eşinin tutumuna göre değişir. Ben evde her işimi yapmaktan gocunmam. Hee eşim (ben talep ettiğim zaman kesinlikle mırın kırın etmez) ama evde iş yapmaz. Çünkü adam çok erken kalkıyor. Yoruluyor. Ondan böyle de bir beklentim yok. Amaa bir fark var.
Kesinlikle hiçbir şeyime karışmaz. Laf etmez. Sorun yaratmaz. Üzmez, kırmaz, sorgulamaz. Bu da niye böyle oldu demez. Bir şey yapılacaksa genel de birlikte takılırız. Dışarı işlerimizi hallederiz vs vs.
Böyle erkeğe, ev işinin komplesini yap sorun değil. Ama takıntılı,nefes aldırmayan tiplerin g.tüne tekme atacaksın. Bu kadar da net diyorum. Kimse kimsenin kölesi değil.
Yapma arkadaşım. Yetisemezsin herşeye yetiştiğinde de kendinden ödün verirsin. İkinizde çalışıyorsunuz ikinizde yorgun argın geliyorsunuz çayını bile doldurmak ne demek. Kalksın kendisi yapsın kabul etme bunlara göz yumar da ilerde bı çocuk olursa o zaman gör tantanayi. Ben yoruluyorsam oda yoruluyor ben çalışıyorsam oda çalışıyor ev ortak yaşam alanı biz zahmet kaldırsın totosunu. İş bölümü yapın. Gerekirse eve yardımcı alın ama adamları alistirmayinHer şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum.