Yeni evliyim ve eşimin davranışlarından çok bunaldım

Bu konuda düşünmesi gereken siz değil misiniz? Siz o kadar hassasken adam sizin uykunuzu bile umursamıyor. Sizin de sabahları ışığı açma zamanınız gelmiş!

Ses konusuna yorumum, sese karşı duyarlılığı olabilir. Benim eşimin de var. Bende dikkat ederim ama diken üzerinde de değilim.
Bu kadar paralamayın yormayın kendinizi. Siz de bencilleşin biraz. Çayını kendi doldursun, alıştırmayın o şekilde. Hatta siz isteyin, bugün çok yoruldum ikimize de çay getirir misin diye.
3 aylık evlilik çok yeni henüz. Oturun konuşun bunları.

Nerden buldun bu adamı? Yatak odasında biseyler yenmesine karşıyım bende

Eski konularınız var. Bebeğiniz varmış, nerde şu an? Neden ilk evliliğim diyorsunuz?
* aradaki mesajları okumamıştım, annem için yazdım denilmiş.

Neden her şeyi siz yapıyorsunuz ? Az yesin uşak tutsun beyefendi. Ayrıca yatak odasında cips yemenize kızmasına hak verdim. Ben kocam salonda az bişey kırıntı yapsa her yeri süpüttürüyorum. Yattığımız yerde kırıntı yapsa evi kırklatırım herhalde. Kaldı ki ben son 1,5 yıldır ev hanımıyım. Eşim zaten yorgun deyip kendim halledebilirim ama şöyle düşünüyorum; ben de çalışırken hepsine yetişmeye çalışıyordum aynı şeyi eşim de yapabilir. Sonuçta bir hayatı paylaşıyoruz. Çok hizmet görmek istiyorsa annesinin evine dönsün mesela.

Tahammülsüz insan değer vermiyodur

Çoğu erkek dağdaki kuzu gibidir, çobanı ol ve ona haddini bildirecek şeyleri usulünce yap yani bağırarak vs değil öyle bir kuzu olsunki konuşmalarına ekstra dikkat etsin. Sevgiliyken vs bu şekilde hareketleri hiç olmadı mı size durumu sezdirecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…