Yemek yapmayı yine sevin de eşiniz bu esnada evdeki görevlerinin hangilerini yapıyor ?Ben iş yapmaktan şikayetçi değilim. Seviyorum yemek yapmayı uğraşmayı. Tek istediğim huzur mutluluk olması ama bu şekilde davranması artık beni yıprattı.
yine sev ama tüm sorumlulugu alip da evdeki alma verme dengesini bozma. yarin coluk cocuk olur tüm yük- tüm sorumluluk sende olur. sonra onun istedigi gibi cilvelesmiyorsun hep yorgunsun diye, bakimsizsin diye seni elestirir durur (bkz tonla bdv erkegi)Ben iş yapmaktan şikayetçi değilim. Seviyorum yemek yapmayı uğraşmayı. Tek istediğim huzur mutluluk olması ama bu şekilde davranması artık beni yıprattı.
Çok çok haklısınız. Sonrasında özür diliyor, geliyor sözler veriyor seni asla bırakamam diyor ama yaptıkları ile ne sevgi ne saygı bıraktı bendeyine sev ama tüm sorumlulugu alip da evdeki alma verme dengesini bozma. yarin coluk cocuk olur tüm yük- tüm sorumluluk sende olur. sonra onun istedigi gibi cilvelesmiyorsun hep yorgunsun diye, bakimsizsin diye seni elestirir durur (bkz tonla bdv erkegi)
Yatak odasinda cips de yemeyin bi zahmet. Ben de kulagimin dininde biri cips yese sinirlenebilirin sanirimMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
Haklısınız çok yoruldum. Misafirlerimiz vardı ağırladım vs. Geç saat olmuştu, canım çekti tabakta kalan bir cipsiyi de aldım, hem telefonda birşeyleri okuyayım hem de kasedeki bir iki cipsi yiyeyim dedim ama beyfendi sesinden rahatsız olmuş hemen ses yükseltti agresifleşti. Hergün oturup böyle bir şey yapmıyorum, tamamen canım çekti ve içimden geldi ama yaptığı tepki ve davranış çok sinirlendirdi beniÇok merak ettim neden yatak odasında cips yediniz, bu bana çok ilginç geldi
Eşim her akşam yanımda çatır çutur cips çekirdek kuruyemiş yiyor ama ben susuyorum. Canım çekti, tabakta kalan bir iki cipsi yemek istedim hepsi buYatak odasinda cips de yemeyin bi zahmet. Ben de kulagimin dininde biri cips yese sinirlenebilirin sanirim
İste sorun sizin susuyor olmaniz, siz de bir seylere “katlanmayi” birakinEşim her akşam yanımda çatır çutur cips çekirdek kuruyemiş yiyor ama ben susuyorum. Canım çekti, tabakta kalan bir iki cipsi yemek istedim hepsi bu
Gerçekten fedakar olmak ve huzur istemek sorun. Ayrılmayı düşünüyorum ama acele bir karar mı vermiş olurum diye de çekiniyorumİste sorun sizin susuyor olmaniz, siz de bir seylere “katlanmayi” birakin
Yaşım 40 ve hamileyim,diye konular açmışsın burda da değişik konuşuyorsun anlamadım fake misinMerhabalar konuyu uzun uzun anlatmak istemiyorum . Ben evleneli 3 ay oldu. 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Eşim bir evlilik yapmış daha önce, benimde ilk evliliğim. Eşim de ben de iyi bir mesleği olan insanlarız ama eşim sürekli beni eleştiriyor, sesten aşırı rahatsız oluyor ve ben evde bir iş yaparken bile diken üstündeyim. Her şeyini yapmaya çalışıyorum yemek temizlik. Çayını bile dolduruyorum. Sürekli çok konuşuyorsun diyor sonra şaka yaptım diyor. Örneğin yatak odasında cips yiyecektim kendisi de sesli bir şeyler izliyordu telefondan, hemen sinirlendi kızdı. Cips yeme sesinden rahatsız olmuş. Bu herhangi bir örnek. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum artık. Her şeyi yapıyorum hem çalışıyorum hem ev işleri ama bana yaptığı şeyleri bencillik olarak görüyorum. Ne yapmam gerekir? Evlendiğime çok pişmanım
O konuyu annem için açtım ben. Yaşım 32Yaşım 40 ve hamileyim,diye konular açmışsın burda da değişik konuşuyorsun anlamadım fake misin
Annem geç yaşta hamile kaldı kardeşimle yaş farkımız var. Sorunlu bir gebelikti. Annem de internet kullanmayı bilmez. O zaman açılan hesabı kullanıyorum hala. Yalan bir şeyler söyleyecek kadar boş zamanım yok ne yazık kiO konuyu annem için açtım ben. Yaşım 32
Anladım canım ben de şaşırdım terapiye yanaşmıyorsa işin zorO konuyu annem için açtım ben. Yaşım 32
Yaşım 40 ve hamileyim,diye konular açmışsın burda da değişik konuşuyorsun anlamadım fake misin
M matilda1 konu sahibi hakli çünkü 2014te 40 yas hamilelik konusu acmis 2016da kardesim var 2 yasinda demis.O konuyu annem için açtım ben. Yaşım 32
İşte bu sese bile tahammül edemeyen insan ki yaptıklarım karşısında ileride hiçbir durumda yanımda olmaz diye düşünüyorum
Ben arada su sesine bile delirebiliyorum o yuzden esiniz +1 benim gozumde ama siz de rahatsiz oldugunuz seylere tepkinizi gosterinİşte bu sese bile tahammül edemeyen insan ki yaptıklarım karşısında ileride hiçbir durumda yanımda olmaz diye düşünüyorum