Yeni evliyim ve eşimin davranışlarından çok bunaldım

acik acik konusman lazim, biraz da senden cekinmesi gerekiyor. eger devam ederse mutlaka es terapisi alin. cok yipranirsiniz boyle.

bence her iliskide boyle herseyi esit yapacagiz diye girmek ise yaramiyor. ataerkil toplumda bu hala garip geliyor insanlara. ozellikle erkek daha agir iste ve fazla saatlerde calisiyorsa. benim gordugum erkekler bu konuda cok guzel egitilebiliyor. evlenirken hic bir is yapmayan bilmeyen erkekler kisa surede sofra toplayan supurge acan kivama geliyorlar :)

Cok mu ses geliyor? Pardon diyip cips tabagini kafasindan asagi dokerek oranin anasinin yatak odasi olmadigini sesten rahatsiz oluyorsa once telefonu kismasi gerektigini karsisinda babaasinin usagi olmadigini uslubunu duzeltmesi gerektigini soylemedigin icin sen hatalisin. Bir dahakine bu dediklerimi birkac kufur serpistirerek volumlu soylersen kendine gelir.

Vallahi öyle ağzınıza sağlık fazla fedakarlık ve anlayışlı olmamak gerekliymiş

Yapın bütün işleri, büyük marifet.

Ses takıntısına mizofoni deniyordu sanırım, hayatınızı etkiliyorsa doktora gidebilir.

Kendini hint kumaşı sanıyor belli ki. O kafasında diyordur ki ne kadar aşık bana her şeyimi kabul edip emrimde dolanıyor. Öncelikle ev işi falan filan bırakmalısın. Seni azarladığında höst demelisin. Evin maddi yükünü tamamen ona bırak. Erkeksin evi geçindir ben yetmeyen yerde destek olurum de. Düzelirse ne ala düzelmezse de sal ipini gitsin.
Boşanmış erkekler beni çok korkutuyor maalesef.

cips sesi esim içerde yerken bile beni salonda sinir krizine sokar bence bunun konuyla alakası yok. bir de yatak odasında yiyorsunuz

ama çok konusuyorsun vs demesi cok ayip. bir de daha 3 ay olmus. siz iş yapmaktan gocunmuyırum, sorun o değil vs demissiniz ama sorun tam da bu. siz verdikce, bir seyleri hallettikce karşı taraf kendini üstün görüp bu tarz muameleleri hakkı görecek.

Eliniza bi tava bi kepce alip davul calin
Ses oyle olmaz boyle olur diyin
Hic yatak odasinda cips yemedim ya dokulur korkusuyla
Onla ayni odada takilmayin
Seninde nefes sesin beni rahatsiz ediyor diyin

Eşim her akşam yanımda çatır çutur cips çekirdek kuruyemiş yiyor ama ben susuyorum. Canım çekti, tabakta kalan bir iki cipsi yemek istedim hepsi bu
Ben olsam muhtemelen kalk git o zaman derdim. Taviz vermeyin ama dırdırda yapmayın. Benimle bu şekilde konuşamazsın bana böyle davranamazsın diyin. Bu arada çayına kadar neden dolduruyorsunuz? Biz eşimle iş bölümü yaparız hazırlar ederim elbette yeri gelir doldururum ama bu şekilde davransa ona da kalk kendin al o zaman derim.

Eşim her akşam yanımda çatır çutur cips çekirdek kuruyemiş yiyor ama ben susuyorum. Canım çekti, tabakta kalan bir iki cipsi yemek istedim hepsi bu

Benim ağız şağırdatma sesine aşırı tikim var mahvoluyorum bunu anlattığımda eşim bir şey yiyecekse gider başka yerde yer sonra gelir yanıma. Ben bir sorun göremedim. Ama siz sesten rahatsız oluyorsanız siz de söyleyin o telefonla video izlerken

Açıkçası yatak odasında cips yenmesini bende istemezdim, evin içinde bir sürü yer varken neden yatak odası? Oda hem kötü kokar hem de yatağa VS dökülebilir.

Senden soğumuşa benziyor ama kendini ezdlrme disini göster çocuk olunca onunda sesinden rahatsız olur bu ağlıyor diye

Siz hizmetçimisiniz, sığıntımısınız ne alakası var.
Oldu çayınıda içir. İkinizde çalışıyorsunuz ortak yapmaya çalışın. Ses olaylarındada ciddi tepki göstermelisiniz.

Çok konuşuyorsun ne demek yaaaa, evlenmeden önce bilmiyor muydu konuşkan biri olduğunu ya da dilsiz olmadığını. Hakikaten yarın bebeğin olsa 'çok ağlıyor bu' diye evi terkeder. Ya tedavi olsun ya ayrılsın. Bana çok konuşuyorsun diyecek koca kendi helvasını da kavursun bir zahmet. Ulan ona konuşmayacağım da kime konuşacağım. Ev bu, elbet tabak çanak, süpürge sesi olacak. Niye evlenmiş ki yaşama ait seslere tahammülü yoksa.

Arkadaşlar değerli mesajlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Kendisiyle konuştum ve tepkimi koydum. Eğer bu durumlara ve bana tahammülü yoksa boşanmanın ve yolumuza bakmanın doğru olacağını ilettim. Kendisi hata yaptığını anladığını söyledi ve özür diledi. Beni sevdiğini vs vs birçok şey dile getirdi. Sese karşı hastalığım var vs birçok şey saydı. Tabi burada en önemli olan durum saygı ve söyleme biçimi. Bundan sonraki süreçte bir daha böyle bir durumla kalırsam aynı şekilde kaşmayacagımı da belirttim. İnanın evlilik biz kadınlar için zor ama her şeye rağmen dediğiniz gibi kendi değerimizi bilmeli ve cesareti elimize almalıyız. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…