- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi bikahvebana
Sizin eşinizin içi ölmüş gibi. Adam hizmet edilsin diye mi evlenmiş? Birlikte birşeyler yapmayı önerin. İşi mi çok yoğun yahu yeni evlilerde böyle olur mu? Bizde hep atraksiyonları eşim yapar ama o yapmayan bir olsaydı kesin ben müdahale ederdim. Biraz çabalayın sonra alışkanlığına dönüşür bazı şeyler.
Benim esimin de ici ulumus. Orta yas krizine girmis sanki. Bir de tv izlemekle yetinmiyor izlerken uyuya kalıyor. Bende hadi yatagimiza gecelim diyorum,boynun tutulcak derdine derman bulamazsin benim gibi olursun diyorum. Bende fıtık var boynumda. O esnada 5 dakika mutfaga geciyorum. Geri uyumus. Tekrardan kaldırıyorum. Bıktım artık. Yemek yer uyur,dizi izler uyur,haberleri izlerken uyuyakalır. Koltuğa kılları dökülüyor bir de. Kırlent yikamaktan fenalik geldi. Birde kahve yapar getiririm muhabbet edelim diye,kahvesi soğur e icsene bu soguk Cay degil derim biraz sogusun der. Kac kere de kahve varken uyuya kaldi kahveyi döktüm ya da soguk icti. Gecende yuruyuse gidelim dondurma alalim dedim yok dedi. Neymis hergun sokaktami olcakmisiz.