Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

eşim avukat onun söylediği birşey var eskisi gibi kiracıyı atamazsın diye bence kesinlikle çıkma,hiçbirşey yapamaz olmadı dava açarsın

Canim o mesaji @sinem_06 a gonderdim ben o nişanlı ve ankarada oturuyor. Neyse bu yazdigina istinaden,siz niye elin adamına bu kadar güvenip bel bagladiniz Kıyamam ya. Hadi toparlanin artık böyle pislik insanlar heryerde var herkesin sözüne de güvenmeyin siz kendi cikarinizi düşünün. Hemen bulunduğun semtte kiralık ev ilanı bak internetten. Zaten haftaya kar yagmur yokmuş bu hava hep sürecek değil ya yavaştan da toparlan misafir takımlarını falan kaldırmaya başla vs.

İlk eve insanın hevesi daha fazla oluyor ama ben evlendikten 2 ay sonra taşındım başka şehire üstelik. Evleneli 4 sene oluyor 3 kere taşındım hatta 4. de yolda. Burdan da 3-5 aya ayrılıyoruz başka şehire. Şehir değişikliği yapmayıp burda biraz daha uzun kalacak olsaydık geçen kış yeniden taşınacaktım çünkü evin ısınması berbat ötesi! Donuyoruz hastalıktan kurtulamadık taşındığımızdan beri.

Uzun vadede o şehirde oturacaksanız güzel bir ev bulun çıkın bence. Kimsenin ağzını çekmeye değmez üstelik ev baştan aşağı sorunlu imiş... yaptırdığınız herşeyin fiyatını kiradan düşün ama

Çıkmayın o kadar masraf yapmışsınız tadını çıkarın oglunun evliliğine göre değil kontrata göre hareket edin.

ya neden hakkınız aramıyorsunuz.Ev sahıbı 2200 yaptım dedı,tamam dedik diyorsunuz birde.Bu kadar mukemmel bir ev mi herşeye katlandınız.Kontratı yaparken aylık kira bedeli ne kadar yazıldıysa kontrat sonuna kadar o geçerlidir.5 ay sonra ne demek ben 200 lıra zam yaptım. Ayrıca eve yaptırdıgınız her masrafı kıra bedelınden dusup faturalarını da saklay
Neredeyse tüm kanunlar KİRACI dan yana. Haziran a kadar sızı hiç bir şekilde o evden çıkartamaz. Yaptığınız masrafların bedelini de kiradan düşün lütfen.

Ne kadar mükemmel bir manzarası olsa da çalışıp alnınızın teriyle kazandığınız parayı başkasına bir çırpıda vermek bu kadar kolay mı ?

geçerli bir sebep olmadan çıkaramaz ev sahibinizin geçerli bir sebebi var oğlunu evlendirmek gibi fakat bu durumdada ev sahibinizin oğlunu oturtabileceği aynı şehirde başka bir evi var mı o na bakılır eğer varsa çıkaramaz ayrıca başka bir evi yoksa oğlunun ve eşinin maddi durumu iş adresleri vs onlara bakılır hakim tüm bunlara baktıktan sonra karar verir en kötü ihtimalle sizin alehinize sonuçlanan bir dava bile olsa ev sahibi sizin taşınma masrafınız eşya sigortanız vs ödemek zorunda kalır bunun yanında ev sahibinin oğlunun evlenmesi zaman olarak denk gelmeyecektir zaten davetiye salon kontratı vs gibi belgeleride ister hakim bu dava eğer isterseniz 2 yıla kadar uzar hakim iyiniyet unsuruna bakacaktır yani ev sahibinizin hiçbir şekilde bir imkanı var mı yok mu oğlunu evlendirmek için siz kiranızı düzenli ödediyseniz ve belgeleyebiliyorsanız 10 yıl geçmeden önemli ve geçerli sebep olmadan sizi evden çıkaramaz

Canim manzaralı evler genelde tepelerde oluyor Dikmen tarafında inş orada değildir üzülürüm senin adına hele hele dışarda deli gibi kar yagiyorken dikmen kar altında kalmıştır.

Yok cnm keciören'de ama kizilay'a 15 dk 'lik mesafede evet biraz kar yagdiginda sorun yasayabilirim ama yapacagim pek birsey de yok gibi ev alana kadar kiraya devam edecegiz Ev aldigimiz zamanda ymahalle' den dusunuyorum sen Ankara'da mi oturuyorsun cnm

Evet canım yenimahalle tarafında. Kesinlikle tavsiye ederim ama burada da kar var neyse ki yollar açık

Merhaba. En son oturdugum eve tasindim 5 ay olmustu oturali , ev sahibi cagirdi bizi hayirli bisey konusacam diye gittik evden cikin ben geri gelecem dedi 1 senelik kontratimiz vardi. Ev sahipleriyle ugrasmak cok zor. Ev sahibi bize protesto cekmis. Onu cekmeseymis 1 sene daha oturabiliyormusuz. Bu ay doluyor kontratimiz yine tasinacagiz...

Siz paranızı isteyin biz iki yıl uğraştık evde 500e oturdular ilk girerken de söylenmiş yaptıklarınızı isteyin ihtar çekmeleri Laz'ım
Masraflarınızı alın kiralardan düşün makbuz
Edinin bankaya öyle yatırın Nisan'a kadar ev bulunur

Yeni yasada evsahibi gecerli bi mazeret bulmadikca kiraciyi cikaramadigini biliyorum,kira alamama fatura odememe gibi,kontrat dolsa bile.. bu konuyu bi avukata danisin derim..birde yaptiginiz masraflarin parasini isteyin keske bastan yaptirirken bu konuyu konusup anlassaydiniz,biz tasinacagimiz eve tadilat yapacagimiz zaman bu ucreti kiradan düsürmüstük, pes etmeyin hakkinizi arayin,sanki oglu oturcakmis gibi gelmedi bana ev biraz gosterisli hale geldiyse daha fazla kiraya verecek olabilir baska evmi yok ogluda kiraya gecebilir.

içinin rezaletine rağmen evde oturma ve eve para harcama israrınız :/ çok mu ucuz Emsallerinden anlamadım, insan o nem içinde nasıl rahat eder eşyalara da yazık. Evi tutarken yanınıza bi büyük alın da benzer problemler yaşamayın. Evi Nisa'ndan sonra da boşaltsanız başınız sıkıntıya düşmez, kanun kiracıdan yana. Ama ben olsam içine ettiğim masrafı ev sahibiyle görüşür, ortayol bulunmuyorsa masraf kadar daha fazla oturur öyle çıkarım. Güzel bi ev bulup ayrılın yazık ciğerlerinize

O hep Yen'i kiracı bulup fiyatları yükselecek diye yapıyor

Ev tarabya da bogaz manzaralı emsaline gore cok ucuzdu o yuzden cok istedik,duvarlarinda nem yada kuf yok sadece puturluydu astar cekmemis ham haliyle birakmis 3 yasindaymis bizim oturdugumuz daire sonradan cikmis burayi ama yok artik sogudum bu kadarina degmrz gercekten mis gibi baska ev buluruz daha iyi.

Olabilir zaten evde camlari kontrol edicem diye girdi ooo ne guzel olmus ev dedi bundan bir kac ay önce bizde evet x bey kendi eviniz gibi bakıyoruz dedik:)oglu evlenicekmis bugunki aciklamada oglum evlenicek ani gelisen birsey ramazan gelmeden evin icini yaptirmak istiyoruz o yzuden ricam nisana kadar cikmaniz dedi.esim de benim islerimin yogun oldugu donem soz veremem bunu o zaman bi gelsin tekrar konusuruz dedi adam hala oglum evlenicek evi yaptirmam lazim diyo.

Masrafları dusmuyor
Masraflari düşmüyor adamin bize dedigi sey ee duvar kagidi konusunda bana birsey demediniz onda hakli demedik onu biz istedik diger masraflarda zaten cok tutmuyo 300tl falan herhalde.lanet olsun alsin basina calsin evini hemen bir yer bulup cikicaz buradan esimde diyor daha fazla kira odeyip bu adama vermek istemiyorum diye hakli ben de istemiyorum buna para gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…