• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Bugün hepsini konusucaz adamla,bize yaptığı zam bize göre insani diildi zaten tek seferde 200tl yapti ona da aciklamasi zaten bu parayi istiyordum oldu bizde sorun cikmasin bizi cikartmasin zatrn indirim yaptirirkende 200u gozden cikartmistik siye dusunduk tamam dedik zamdan bir sure sonra da çıkın dedi valla ben soğudum imkanim olsa 1 dk durmam evinde bos kalsin zarara girsin bile isterim.

biz ev almıştık içinde kiracı vardı
3 kere gittik geldik almadan önce bize birşey demedi
ama kadın son 4 aylık kirayı ödemeden gitti
gerekçesi ben taşınırken masraf yaptım daha 2 yılım dolmadı emlakçıya da satana da söyledim
3 ay kira ödemem diye ne yaparsanız yapın dedi ve gitti bir sabah sabahın 7 sinde eşyalarını yükletti ve gitti

demek istediğim çirkeflik yapınca istediğinizi alıyorsunuz
uyumlu olunca b.kunu çıkarıyorlar

geçerli bir sebep olmadan çıkaramaz ev sahibinizin geçerli bir sebebi var oğlunu evlendirmek gibi fakat bu durumdada ev sahibinizin oğlunu oturtabileceği aynı şehirde başka bir evi var mı o na bakılır eğer varsa çıkaramaz ayrıca başka bir evi yoksa oğlunun ve eşinin maddi durumu iş adresleri vs onlara bakılır hakim tüm bunlara baktıktan sonra karar verir en kötü ihtimalle sizin alehinize sonuçlanan bir dava bile olsa ev sahibi sizin taşınma masrafınız eşya sigortanız vs ödemek zorunda kalır bunun yanında ev sahibinin oğlunun evlenmesi zaman olarak denk gelmeyecektir zaten davetiye salon kontratı vs gibi belgeleride ister hakim bu dava eğer isterseniz 2 yıla kadar uzar hakim iyiniyet unsuruna bakacaktır yani ev sahibinizin hiçbir şekilde bir imkanı var mı yok mu oğlunu evlendirmek için siz kiranızı düzenli ödediyseniz ve belgeleyebiliyorsanız 10 yıl geçmeden önemli ve geçerli sebep olmadan sizi evden çıkaramaz
Apartman bizim ev sahibine ait burada 12 daire var,ayrica toplamda 50 dairesi varmis boyle boyle zengin oluyo sanirim bunlar,bize ramazan gelmeden cikin evin içini yaptiricaz oğlum oturacak diyo nisana bile kalmadan cikmaya bakicaz bu adama daha fazla para vermek gelmiyo hic icimizden aç herif ya cidden tam dayaklık.:)

biz ev almıştık içinde kiracı vardı
3 kere gittik geldik almadan önce bize birşey demedi
ama kadın son 4 aylık kirayı ödemeden gitti
gerekçesi ben taşınırken masraf yaptım daha 2 yılım dolmadı emlakçıya da satana da söyledim
3 ay kira ödemem diye ne yaparsanız yapın dedi ve gitti bir sabah sabahın 7 sinde eşyalarını yükletti ve gitti

demek istediğim çirkeflik yapınca istediğinizi alıyorsunuz
uyumlu olunca b.kunu çıkarıyorlar
Ya bana kalsa bende pislik yapmak istiyorum bu adama cunku haketmiyor nazaketi ama esim cok yumusak davraniyo lanet olsun bosver ev bulur cikariz diyo ben yediremiyorum kendime bu yaptığını esim ugrasmak istemiyo....

Hanımefendi siz ne yazıyorsanız ben onu okuyorum burada.
Pardon parke derken tum parkeyi diil camin su akittigi yerde parkeler kabardi 4 5 adet onu da biz yaptirdik onu demek istemistim ki o da bizim hatamiz diil adama bin defa soyledik cam kenarindan su geliyo haa hallederiz dedi dedi halletmedi laf etmesin evi mahvetmisler demesin diye gittik yaptirdik yine yaramadik...

yeni evliyken aynısı benim de başıma gelmişti. temmuz gibi tutmuştum,ve sonraki yıl yine hazirandı sanıyorum 1 yıl dolmamıştı çıkmıştım. tek farkı benim ev sahibim iyi niyetli bir insandı vee maalesef iflas etmişti, bize dilerseniz siz satın alın dedi. biz almadık başkasına satıldı. yani ev sahibim değişti, alan kişide durumu biliyordu bana dedi oğlum evleniyor, çıkmanız lazım. ki ben de eşimin iş sebebinden dolayı toplasanız 1-2 ay oturmuşumdur evde. eşyalar v.s yepyeniydi. bu vesileyle ne yapığ edip başka yerden ev satınaldık. ama ev henüz teslim edilmemişti. adama dedim depoya koyacağım eşyaları parasını alırım. sırf 1 ay için eşyalarım başka yerde durdu. ben iyi niyetli olmasam çıkmaz uğraştırırdım. çünkü kontratım bitmemişti. ve beni mahkemeye verse minumum 3 ay uğraşırdı. siz de kontratınız bitene kadar oturabilirsiniz. eğer ki öncesi istiyorsa öyleyse o da iyi niyetini göstersin size taşınma masraflarınızı ödesin. yani maalesef herkes kendi düşünmek durumunda...
Valla biz anladik ki bizim ev sahibi günahını vermez adama ne yaptiysak yaranamadik bize bu zamanda oglum evlenicek evi yaptiricam ramazan gelmeden cikin dedi ya artik haziran diil 1 dk bile oturmak istemiyoruz evinde cunku cok irite olduk midemiz bulandi bir kere....

Masrafları dusmuyor

Masraflari düşmüyor adamin bize dedigi sey ee duvar kagidi konusunda bana birsey demediniz onda hakli demedik onu biz istedik diger masraflarda zaten cok tutmuyo 300tl falan herhalde.lanet olsun alsin basina calsin evini hemen bir yer bulup cikicaz buradan esimde diyor daha fazla kira odeyip bu adama vermek istemiyorum diye hakli ben de istemiyorum buna para gitsin.
Çıkın Can'ım boşver nerden bakıyorsunuz eve

Kadın toplamda 2400 lira tamirat işlerine vermiş. Çok da bir para harcamamıs. Evin kirası zaten 2200 lira. Depozito da sanırım 1 aylık kira. Ocak, şubat, mart ayında kira ödeme. Depozito, masraflar ve taşınma giderleri. Nisanda da çıkarsın.
Ona da yanaşmıyor ev sahibi olur mu oyle sey dedi ramazana kadar rica ediyorum cikin evi yaptiricaz diyo tadilat yapilacakmis..Bizim basindan beri ev sahibi hoc bir seye karismadi zaten belki de girdigimizde bizi cikartmayi planlamistir nasilsa bos durmasin oglu evlenene kadar kira getirsin diye bilemiyorum..

Yaptiginiz masraflari dussun bi sekilde ha eger dusmuyorsa o halde eve tum yaptiginiz seyleri cikartip bozun sizin ilk geldiginiz yer gibi iade edin evi basina kalsin.

Ben hiç evin içini yaptırın ya da düzeltin işte her neyse, girin oturun diyen ev sahibi görmedim. Bize denk gelenler nemruttu o zaman. 4 veya 5. Sayfada yazdım, bütün dairelere doğalgaz yapılmıştı, bizim ev sahibi yaptırmamıştı evi kırılıp dökülecek diye ki düşünün doğalgaz! Eğer anlaşıp paralarını alabilirlerse ne alâ. Ama ben ona da güvenmezdim, yaptır kiradan düşerim der, sonra ben öyle demedim der. İnsanlara asla güvenmem.
Biz istemedik zaten yaptığımız masraflari sadece keske bastan bize sizi burada cok oturtmam oglum evlenicek burada oturacsk deseydi bunu da demedi bize koyan sey keyfini suremeden yollanmak acikcasi...basta farkli konuştu ev sahibi oo birbirimizden memnun oldugumuz surece uzun yillar birlikteyiz gencler vs dedi bize bizde dedik ne guzel..hic beklenmedik zamanda bize gidin dedi..yani bu zamanda soylenicek sey mi kriz var her yerde,yil basi kapida..hic huzur birakmadi hece uyumadim sabaha kadar dusundum ne yapicaz diye..ac herif ya çarıklı milyoner kac tane dairesi var bizi mi buldu cikarticak:)dusundukce gicik oluyorum.

Olabilir zaten evde camlari kontrol edicem diye girdi ooo ne guzel olmus ev dedi bundan bir kac ay önce bizde evet x bey kendi eviniz gibi bakıyoruz dedik:)oglu evlenicekmis bugunki aciklamada oglum evlenicek ani gelisen birsey ramazan gelmeden evin icini yaptirmak istiyoruz o yzuden ricam nisana kadar cikmaniz dedi.esim de benim islerimin yogun oldugu donem soz veremem bunu o zaman bi gelsin tekrar konusuruz dedi adam hala oglum evlenicek evi yaptirmam lazim diyo.
6 ay içindemi aklina gelmis bir oglu oldugu ve evlenecegi bana pek inandirici gelmedi dedigim gibi niyeti farkli olabilir ya tadilat paranizi alin yada direnebildiginiz kadar direnin çıkmayin.

evi çok sevdik diyorsunuz ama bi ton masraf yapıyorsunuz bu kadar masrafa açık bi evi nasıl sevdiniz anlamış değilim doğrusu.

Yaptiginiz masraflari dussun bi sekilde ha eger dusmuyorsa o halde eve tum yaptiginiz seyleri cikartip bozun sizin ilk geldiginiz yer gibi iade edin evi basina kalsin.
Tum duvar kagitlarini nasil sokucez iz kalmadan onu bilmiyorum esimde diyo birde sökturnek icin mi usta getirticez bosver kalsin kendileri soksun ugrassin diyo ama diger musluklara tuz ruhu dokucem:)))hayrini gormesin

evi çok sevdik diyorsunuz ama bi ton masraf yapıyorsunuz bu kadar masrafa açık bi evi nasıl sevdiniz anlamış değilim doğrusu.
Tam anlamadim açık ev derken ne demek istediginizi?Evi sevmemizin nedeni manzarasindandi kagitlarla falan guzel olmustu elimizden geldigince duzelttik biz evi kagitlar yaptirdik tablolar falana astik gercekten guzel olmustu.ilk evimiz olunca bayaa ozendik misafirlere guzel gorunsun diye:110::110:bence ev sahibi bunu gorunce ben daha fazla kiraya veririm bu evi diye dusundu herhalde vizyonsuz herif.

6 ay içindemi aklina gelmis bir oglu oldugu ve evlenecegi bana pek inandirici gelmedi dedigim gibi niyeti farkli olabilir ya tadilat paranizi alin yada direnebildiginiz kadar direnin çıkmayin.
Biz inandik apartman adamin,alt katimizda kucuk oglu kaliyomus yeni evliymis o da ayni zamanlarda girmisiz eve ikimizde.simdi diger ogluma vericem tadilat yapicam diyo iste..yaziklar olsun ya ne salagim...o kagitlara da ben sebep oldum istedim puturlu olmasin dedim keske yaptirmadaydim pisman olacagim hic aklıma gelmedi birde siliyordum onlari aman kirlenmesin guzel dursunlar diye degmezmis..

İyide o yaptiginiz masraflar kiradan dusmedimi.
Yok dusmedi zaten bizden istemedi boyle bisi ben istedim kagit yapalim diye simdi tadilat yapicakmis buyuk ihtimal yirtip atarlar masrafi istemiyoruz zaten sadakamiz olsun artik ne diyim sadece keyfini suremeden bizi kovar gibi cikartmasina cok bozuldum.

Yaa tarabyadan bahcesehire gidicez sanirim:)))belki zekeriyakoy...muhtelif..neresi olursa acikcasi yapicak bisi yok en azindan cok kenar mahalle olmicak baktigimiz yer ve buradan daha iyi olacagi kesin.
Ben şahsen emlak piyasası patlamış sektör de kriz varken iyi semte yüksek kira ödeyeceğime kredi çeker rezidans a geçerdim bir arkadaşım da aynen bu durumda bu zorlamalarla ev sahibi oldu bende krizi fırsata çevirin derim
Sürekli ev sahipleri ile mi uğraşacaksınız

Ben şahsen emlak piyasası patlamış sektör de kriz varken iyi semte yüksek kira ödeyeceğime kredi çeker rezidans a geçerdim bir arkadaşım da aynen bu durumda bu zorlamalarla ev sahibi oldu bende krizi fırsata çevirin derim
Sürekli ev sahipleri ile mi uğraşacaksınız
Bizde dusunuyoruz onu ama istanbulda residanslar cok pahali 2 +1ler ortalama semtte 700bin civari az para diil ki biz yavas yavas biriktirmeye baslamistik bizim planimiz burada 3 4 yil oturup birikim yapip ev satin alip cikmakti simdi ya ucuz yollu bir daire ama m2si buyuk olan cunku cocuk dusunuyoruz ve buyuk bi kutuphanemiz var onun icin bi oda ayni zamanda esimin calisma odasi olacak ayni zamanda cocuk odasi lazim.yani minimum 3+1 olmali bulacagimiz ev onlarinda kirasi malum istanbulda..ya kredi cekicez kira oder gibi ev sahibi olucaz onda da sanirim 2-3 kati olarak banka geri aliyormus.bakalim birseyler yapicaz dusunup artik ah vah yapmanin zamani diil akilci olup bundan sonra ne yapabiliriz onu dusunmek lazim sonucta buradan her turlu cikarticak bizi ev sahibi..

Back