• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Bizde dusunuyoruz onu ama istanbulda residanslar cok pahali 2 +1ler ortalama semtte 700bin civari az para diil ki biz yavas yavas biriktirmeye baslamistik bizim planimiz burada 3 4 yil oturup birikim yapip ev satin alip cikmakti simdi ya ucuz yollu bir daire ama m2si buyuk olan cunku cocuk dusunuyoruz ve buyuk bi kutuphanemiz var onun icin bi oda ayni zamanda esimin calisma odasi olacak ayni zamanda cocuk odasi lazim.yani minimum 3+1 olmali bulacagimiz ev onlarinda kirasi malum istanbulda..ya kredi cekicez kira oder gibi ev sahibi olucaz onda da sanirim 2-3 kati olarak banka geri aliyormus.bakalim birseyler yapicaz dusunup artik ah vah yapmanin zamani diil akilci olup bundan sonra ne yapabiliriz onu dusunmek lazim sonucta buradan her turlu cikarticak bizi ev sahibi..
Çok pahalılara bakma maksat ev sahibi derdi çekme arkadaş Esenyurt star towers tan aldı altında araba var çekme köydeydi 300 bin mi 200 mu öyle bişey sonra satar o istediğin yerlerden alırsın

Tum duvar kagitlarini nasil sokucez iz kalmadan onu bilmiyorum esimde diyo birde sökturnek icin mi usta getirticez bosver kalsin kendileri soksun ugrassin diyo ama diger musluklara tuz ruhu dokucem:)))hayrini gormesin

aynen saglam kalmasinda ya ama duvarlari sokmeseniz de ziyan edin bir sekilde yeni kalmasin o sekilde cizik felan atin falcatayla.zehir akiyor damarlarimda zeka fiskiriyor resmen :D:olamaz:

Şimdi kardeşim sözleşme ne zaman biter bilmem. Yasal kısmını da bilmem ama o ev sahibine ibret olsun diye yapacaklarımı söyleyeyim.

8 ayda bana çık dediyse bir kere bana verdiği sözü tutmadığı ve kirayı 2200 yaptığı için bundan sonraki ayda kiraya 2000 tl den devam ederim. fazladan verdiğim 200'leri de düşerim öncelikle.

Ev bakarım tabi ama sözleşmem bitene kadar asla ve asla o evi terk etmem. İsterse gelsin kapımda yatsın. ÇIKMAM!

O eve yaptığım masraflar var ya hepsini tek tek çıkartırım. Masrafları kiradan kesmeyi teklif ederim insan gibi. Kabul etmedi mi. PEKİ!

Muslukları bozarım. Lambaların duylarını sökerim. Duvar kağıtlarını kullanılmaz hale getiririm. Bir şey mi dedi "ay pardon taşınma telaşesinde zarar görmüştür" deyiveririm. Eve bir tane iğne bırakmam kendi cebimden çıkan. Bana yar olmazsa kimseye olmasın.

Böylesine müstehak çünkü.

Apartman bizim ev sahibine ait burada 12 daire var,ayrica toplamda 50 dairesi varmis boyle boyle zengin oluyo sanirim bunlar,bize ramazan gelmeden cikin evin içini yaptiricaz oğlum oturacak diyo nisana bile kalmadan cikmaya bakicaz bu adama daha fazla para vermek gelmiyo hic icimizden aç herif ya cidden tam dayaklık.:)
bu şartlarda kesinlikle çıkartamaz eğer siz çıkmak istiyorsanız karşı tarafa çıkmayacağınızı fakat isterlerse anlaşma yoluna gideceğinizi söyleyin ve aranızda bir protokol yapın emlakçı parası nakliye parası ve 2 aylık kira karşılığında çıkabileceğinizi söyleyin aksi halde avukatımla görüşün dava açıcam fakat davayı siz kaybedeceğiniz için bu masraflarıda ödemek zorunda kalırsınız diyin bedavadan çıkmayın bence o kadar masraf yapmışsınız onları alamazsınız faturalasanız bile çünkü zorunlu şeyler değil ama bu şekilde zararınızı karşılamış olursunuz ayrıca şunuda belirtin eğer sizinle anlaşmaya gitmeden sizi çıkarmaya çalışır ve sizde çıkarsanız o evi 3 sene başkasına kiraya veremez aksi halde oğlu oturmadığı için siz tazminat davası açabilirsiniz hukuki olarak iyiniyet ve dürüstlük kurallarına aykırı olur yaptığı zaten süreniz dolmadan hiçbir evi olmasa sokakta kalsa dahi sizi çıkaramaz bir sözleşmeniz var ve hukukta ahde vefa kuralı vardır yani o sözleşmeye uymak zorunda

Son düzenleme:
Çok pahalılara bakma maksat ev sahibi derdi çekme arkadaş Esenyurt star towers tan aldı altında araba var çekme köydeydi 300 bin mi 200 mu öyle bişey sonra satar o istediğin yerlerden alırsın
Aynen bakalim netten arastirnalara basladik,kredi oranlarını da bankalarla gorusucez bi daha ev sahibiyle ugramak istemiyorum.

Valla seytan diyo
aynen saglam kalmasinda ya ama duvarlari sokmeseniz de ziyan edin bir sekilde yeni kalmasin o sekilde cizik felan atin falcatayla.zehir akiyor damarlarimda zeka fiskiriyor resmen :KK70::olamaz:
Ko
aynen saglam kalmasinda ya ama duvarlari sokmeseniz de ziyan edin bir sekilde yeni kalmasin o sekilde cizik felan atin falcatayla.zehir akiyor damarlarimda zeka fiskiriyor resmen :KK70::olamaz:

Evet yepyeni teslim etmicem zaten bir kismi cam yuzunden mahvoldu duvar kagitlarinin diger tarafları da ben halledicem:KK54:

bu şartlarda kesinlikle çıkartamaz eğer siz çıkmak istiyorsanız karşı tarafa çıkmayacağınızı fakat isterlerse anlaşma yoluna gideceğinizi söyleyin ve aranızda bir protokol yapın emlakçı parası nakliye parası ve 2 aylık kira karşılığında çıkabileceğinizi söyleyin aksi halde avukatımla görüşün dava açıcam fakat davayı siz kaybedeceğiniz için bu masraflarıda ödemek zorunda kalırsınız diyin bedavadan çıkmayın bence o kadar masraf yapmışsınız onları alamazsınız faturalasanız bile çünkü zorunlu şeyler değil ama bu şekilde zararınızı karşılamış olursunuz
Ya ben bunları soylerim de esim hic oralı diil lanet olsun ugrasmayalim bir an once gidelim ne hali varda gorsun diyo sinir oluyorum ona da.bana kalsa çirkeflik yapicam da iste....

Şimdi kardeşim sözleşme ne zaman biter bilmem. Yasal kısmını da bilmem ama o ev sahibine ibret olsun diye yapacaklarımı söyleyeyim.

8 ayda bana çık dediyse bir kere bana verdiği sözü tutmadığı ve kirayı 2200 yaptığı için bundan sonraki ayda kiraya 2000 tl den devam ederim. fazladan verdiğim 200'leri de düşerim öncelikle.

Ev bakarım tabi ama sözleşmem bitene kadar asla ve asla o evi terk etmem. İsterse gelsin kapımda yatsın. ÇIKMAM!

O eve yaptığım masraflar var ya hepsini tek tek çıkartırım. Masrafları kiradan kesmeyi teklif ederim insan gibi. Kabul etmedi mi. PEKİ!

Muslukları bozarım. Lambaların duylarını sökerim. Duvar kağıtlarını kullanılmaz hale getiririm. Bir şey mi dedi "ay pardon taşınma telaşesinde zarar görmüştür" deyiveririm. Eve bir tane iğne bırakmam kendi cebimden çıkan. Bana yar olmazsa kimseye olmasın.

Bize aslinda 1.5 yıl yeni olmusken cikin diyor,biz tam anlamiyla 8 aydir bifiil burada oturmaya basladik ki bunuda biliyordu onceden gidip geliyorduk yavas yavas yerlesiyorduk etik olarak adamin yaptigi hos diil bize ben kisa zaman sonra size cikin diyebilirim demesi lazimdi eve hic girmeden.yaa adam o kadar açmış ki madem böyle cikartma plani vardi en azindan kirayi en alt seviyeden arttirsaydi sembolik onu da yapmadi"eee ilanda zaten 2200dü ben onu istemistim o yuzden 200tl zam olacak"dedi haram olsun valla gicik oluyorum aklima geldikce.eve zarar versem ne adam oglum icin tadilat yaptiricam diyo eminim yirtar atarlar kagitları da..olan emeklerimize oldu iste..

Ya ben bunları soylerim de esim hic oralı diil lanet olsun ugrasmayalim bir an once gidelim ne hali varda gorsun diyo sinir oluyorum ona da.bana kalsa çirkeflik yapicam da iste....
Seninde sinirin bozulur bizimde iki yıl uğraştık girerken söylenmiş adam bir sürü zarar verdi bende kiracıydım herşeyini yaptım ama kendi evine çık kredi imkanın varsa niyetini bozma işin rast gitmez sen daha iyi nasıl kurtulursun ona bak boşver yırtmayı falan eşin doğru söylemiş diken üstünde oturmaktansa biran evvel çaresine bakın

sözleşmeniz Haziran 2015 ise Haziran 2016 da zaten bitmiş süreniz, benim bildiğim çıkartabilir, sözleşmeyi yenilemediniz sonuçta, hadi diyelim otomatik yenileniyor ki hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu Nisan ile Haziran ayı arasında kaç ay varki zaten, baştan elin adamının evine o kadar masraf yapmakla hata yapmışsınız, ben bi aspiratörüne 60 TL harcadım ona bile içim acıdı banane elin adamının evinden.

keşke baştan anlaşıp masrafları kiradan düşeceğinizi söyleseydiniz. bide biz kiracılar şunu bilmek zorundayız; adamın malı oğlu evleniyorsa tabiiki oğlunu oturtur ki yine insaflı davranıp aylar öncesinden haber vermiş. 1 ay kala çık diyenler oluyor.

bana kalırsa ev bakmaya başlayın ve ev bulunca çıkın o evden. uğraşmayın hiç derim. 2 bin lira az bir para değil, altın falan yok mu? bende sizin gibi düşünüp istediğim düzeyde bir evde oturmak için kiraya çıktım ve 1.500 TL kira ödüyorum üstelik İstanbul bile değil, istediğimize gücümüz yetmiyorsa sanırım biraz fedakarlık yapıp daha ucuz bir ev almak lazım. milletle uğraşmaktansa.

Bize aslinda 1.5 yıl yeni olmusken cikin diyor,biz tam anlamiyla 8 aydir bifiil burada oturmaya basladik ki bunuda biliyordu onceden gidip geliyorduk yavas yavas yerlesiyorduk etik olarak adamin yaptigi hos diil bize ben kisa zaman sonra size cikin diyebilirim demesi lazimdi eve hic girmeden.yaa adam o kadar açmış ki madem böyle cikartma plani vardi en azindan kirayi en alt seviyeden arttirsaydi sembolik onu da yapmadi"eee ilanda zaten 2200dü ben onu istemistim o yuzden 200tl zam olacak"dedi haram olsun valla gicik oluyorum aklima geldikce.eve zarar versem ne adam oglum icin tadilat yaptiricam diyo eminim yirtar atarlar kagitları da..olan emeklerimize oldu iste..
Zenginleri doyurmak zor bizim 1000 tl lık en az kirası olan eve 500 ü 4 ay ödemedi kiracı bizde kiracıyken adamın dolu evi vardı sürekli bişey çıkarıp parayı bize ödetiyorlardı

Bize aslinda 1.5 yıl yeni olmusken cikin diyor,biz tam anlamiyla 8 aydir bifiil burada oturmaya basladik ki bunuda biliyordu onceden gidip geliyorduk yavas yavas yerlesiyorduk etik olarak adamin yaptigi hos diil bize ben kisa zaman sonra size cikin diyebilirim demesi lazimdi eve hic girmeden.yaa adam o kadar açmış ki madem böyle cikartma plani vardi en azindan kirayi en alt seviyeden arttirsaydi sembolik onu da yapmadi"eee ilanda zaten 2200dü ben onu istemistim o yuzden 200tl zam olacak"dedi haram olsun valla gicik oluyorum aklima geldikce.eve zarar versem ne adam oglum icin tadilat yaptiricam diyo eminim yirtar atarlar kagitları da..olan emeklerimize oldu iste.
Seninde sinirin bozulur bizimde iki yıl uğraştık girerken söylenmiş adam bir sürü zarar verdi bende kiracıydım herşeyini yaptım ama kendi evine çık kredi imkanın varsa niyetini bozma işin rast gitmez sen daha iyi nasıl kurtulursun ona bak boşver yırtmayı falan eşin doğru söylemiş diken üstünde oturmaktansa biran evvel çaresine bakın
Aynen zaten kağıtları yitarsam bu adam çirkeflik yapip depozitoyu vermiyorum bile diyebilir beklenir bundan.Huzur kacti bi kere şimdiden kendimi emanet gibi hissetmeye basladim her kosesine ozendim bu evin ama buraya kadarmis bir an once gitmek istiyorum bu adamin cebine daha fazla paramiz girmesin.

Bize aslinda 1.5 yıl yeni olmusken cikin diyor,biz tam anlamiyla 8 aydir bifiil burada oturmaya basladik ki bunuda biliyordu onceden gidip geliyorduk yavas yavas yerlesiyorduk etik olarak adamin yaptigi hos diil bize ben kisa zaman sonra size cikin diyebilirim demesi lazimdi eve hic girmeden.yaa adam o kadar açmış ki madem böyle cikartma plani vardi en azindan kirayi en alt seviyeden arttirsaydi sembolik onu da yapmadi"eee ilanda zaten 2200dü ben onu istemistim o yuzden 200tl zam olacak"dedi haram olsun valla gicik oluyorum aklima geldikce.eve zarar versem ne adam oglum icin tadilat yaptiricam diyo eminim yirtar atarlar kagitları da..olan emeklerimize oldu iste.

Aynen zaten kağıtları yitarsam bu adam çirkeflik yapip depozitoyu vermiyorum bile diyebilir beklenir bundan.Huzur kacti bi kere şimdiden kendimi emanet gibi hissetmeye basladim her kosesine ozendim bu evin ama buraya kadarmis bir an once gitmek istiyorum bu adamin cebine daha fazla paramiz girmesin.
Depozitoyu son kiraya sayın şakın ödeme yapıpta depozito beklemeyin vermez zaten

Zenginleri doyurmak zor bizim 1000 tl lık en az kirası olan eve 500 ü 4 ay ödemedi kiracı bizde kiracıyken adamın dolu evi vardı sürekli bişey çıkarıp parayı bize ödetiyorlardı
Aynen çarıklı milyoner diyorum ona 50 dairesi varmis adam bir menteseyi bize yaptirin diyor adama diyoruz 120tl yaptiriyoruz tamam mi adam aman dakin yaptirmayin ben 30-40tlye bulurum adami yollar yaptiririm:)yanii 3 kurusu hesapliyormus,sonuc yaptırmadı aradik acmadi...demek ki bizi zaten cikarticakmis uğraşmak istememiş..haram olsun ya.vu apartmanı kendisi yapmış,allahin ayısı yolda yürümeyi bilmez müteahhit olmuş..

Ev sahibiniz ayak yapiyor resmen. Evi size tamir ettirmis.
Bence oturun eşinizle yaptiginiz masraflarin fiyatini cikarin.
Yaptigi cok alcakcaaa...
Adamin eline verin size odeyecegi parayi.

Aynen çarıklı milyoner diyorum ona 50 dairesi varmis adam bir menteseyi bize yaptirin diyor adama diyoruz 120tl yaptiriyoruz tamam mi adam aman dakin yaptirmayin ben 30-40tlye bulurum adami yollar yaptiririm:)yanii 3 kurusu hesapliyormus,sonuc yaptırmadı aradik acmadi...demek ki bizi zaten cikarticakmis uğraşmak istememiş..haram olsun ya.vu apartmanı kendisi yapmış,allahin ayısı yolda yürümeyi bilmez müteahhit olmuş..
İşte zamanında bizimkilerde onun gibi yer kapsaymış bizde dolu eve sahip olurmuşuz şu krizi fırsata çevir lüks semti boşver imkanın varken ev al bu adamlara muhtaç olma

Ev sahibiniz ayak yapiyor resmen. Evi size tamir ettirmis.
Bence oturun eşinizle yaptiginiz masraflarin fiyatini cikarin.
Yaptigi cok alcakcaaa...
Adamin eline verin size odeyecegi parayi.
Yok ya alsın basina calsın evini,hala camından su aliyor kirsin yeni cam yaptirsin bizi ev bos durmasın diye resmen kullandi,helal etmiyorum ben hakkimi..bir an oncede gitmek istiyorum buradan,biz bisi desek eminim o da direticek baska seyler icin depositoyu vernicek vs bulur bisi yapicak..

Back