Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

O size oral yaparken sizde bos durmaz ona birseyler yaparsanız oda o andaki durumdan zevk alir yoksa bende erkeklerin cokta zevk aldiklarini düşünmüyorum

Gerçekten seviyorsa saygı duyar ve aldatma olmaz ben evlendimde bi kere yaptım sonra istemedim o da zorlamadı saygı duydu istedin zaman olsun o zaman dedi bi daha konusu bile açılmadı

Erkegin de seveni cok seviyor, sevmeyeni hic

O size oral yaparken sizde bos durmaz ona birseyler yaparsanız oda o andaki durumdan zevk alir yoksa bende erkeklerin cokta zevk aldiklarini düşünmüyorum
R rosseyy le ikiniz tmm kendiniz yapmaktan ve yapilmaktan zevk almiyorsunuz , bunu da genelleme yaparak zevkli degil diye anlatirsiniz yazarsiniz anlarim da erkeklerinde oral yaparken / yaptirirken zevk almadigini nasıl savunabiliyor sunuz yaw

Oral yapmakta yaptirmakta " çoğu " kadın ve erkeğe göre çokk zevklidir denemelisin

Sevgiliykende olsa demekki evlenince durum belki farklı olur demiştir
Hernekadar hayır dersende elbet bigün alışkanlık hale gelcekk canım istemicek sonra boşver oan yüzü düşüyorsada düşsün iş bittimi düzelir unutur gider

Ben zevk aliyorum bana yapilmasinida zaten cok seviyorum siz benim mesajlarimi yanlis okuyup yanlis anlamissiniz sadece erkeklerin cokta zevk almadigini dusunmedigimi soyledim kesin almiyorlar diye net bi ifade kullanmadim sadece bi tahmin burdan okuduklarima bakiyorum sorunlara bakiyorum boyle bi kaniya vardim sadece

Erkegin de seveni cok seviyor, sevmeyeni hic
ya bana hep sevenleri mi denk geliyor acaba :))
kocam olmayan adamlar dizlerimin önünde çöküp yalvarıyor. evlenince mi saygı duymaya başlıyorlar ya bunlar acaba. eşim bir kere istedi daha konusu açılmadı diyenlerin ilişkilerindeki saygı anlayışını kıskandım valla :)

ben zevk aldıklarına eminim de sebebini merak ediyorum
zevk almayan bir erkek niye yapmak için ölsün ki. kesin yaparken zevk alıyor da niyesini anlamıyodum

Ay saygı değil o ya, düpedüz iletişimsizlik. Hiç kıskanma, iyi bişey değil.

Seveni de denk geldi, sevmeyeni de.
Sevmeyenine boyle omur geçmez diye kibarca yol verdim.
Sevenini bastaci yaptım.
Off anilarim geldi aklima ben biraz aglayip geliyorum ahshshd

Seveni de denk geldi, sevmeyeni de.
Sevmeyenine boyle omur geçmez diye kibarca yol verdim.
Sevenini bastaci yaptım.
Off anilarim geldi aklima ben biraz aglayip geliyorum ahshshd
Olm ödünç verilebilen bişe olsa kıyafet falan gibi al biraz kullan sonra ver diyeceğim de koca da verilmiyor ki çogüzülüyom sana

2022’de şu iki yılın acısını çıkartırsın işallak. 83847628 adam çıksın karşına seç beğen al aradan
Iki yil mi tovbe estagfurullah.
363 gun oldu. Iki gun sonra sene-i devriyesini kutlayacağım.
Ha oncekileri adamdan saymiyorsan 1,5 yil yapar. Daha cok uzuldum simdi

Dilegine de amin diyorum insallah

aldatma ne olur mu peki sırf bunu yapmadım diye
Sırf bunu yapmadın diye veya başka bir nedenden veya nedensiz aldatılabilirsin
Kocan seni aldatmasın diye uğraşacaksan bırak aldatsın zaten
Ki aldatacak adamın elini gözünü şeyini bağlasan prangaya vursan engel olamazsın aldatır
Bak gülüm bu köpek değil ısırmasın diye tasma takıp bi yere kapatıp hergün et veresin kemik veresin
Yeni evlisin ve kocana güvenin daha bu günden yok güvenmediğin adamla niye evlendin
Çok yanlış bir noktadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…