Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Yeni evli oldugun icin belkide size tuhaf geliyor zamanla alışınca sorun olmaz diye düşünüyorum ön sevişmede oral yapmak ayrı bı zevk

Sevişmek zaten karşındakini tahrik etmek ve bu tahrikten de keyif almaktır. Hiç eşimin talebiyle yapmadım, o da benden hiç talep beklemedi.
ay çok kıskandım. neyim eksik acaba ben alamadım o zevki
Zoraki yapıyorsunuz, o istediği için yaptığınız şeyden keyif almazsınız.
çenede ağrı yapan lolipop mu olur ya
Sadece ağzınızın içinde git gel yaparsanız çeneniz ağrır tabi ki, hayal gücünü devreye sokmak lazım
Karşındakinin verdiği tepkilerdir zevk veren, soluk alışı, çıkardığı sesler, kasılması, bunları görmek iki taraf için de gayet zevkli olmalı bence

Ne çok konuşmuşsunuz, geriden geriden geleyim bari

Hadi bakalım dün dertliydi teselli aradi.
Bugün laklakci diye atar yapti iyi mi?

Neyse ki artık hislerim beni uyarıyor.
Kendimi değmez konulara yazarak yormamis oluyorum.
Aferin kendim :)
aynen bir boş yapanda sen olmamışsın bravo sana 20 sayfa var 15i goygoy canı sıkılan gelmiş burda sohbet ediyor sorunun cevabını verip özelden konuşma yok saygı yok çoğu konuşmayı okumadım bile

Hadi bakalım dün dertliydi teselli aradi.
Bugün laklakci diye atar yapti iyi mi?

Neyse ki artık hislerim beni uyarıyor.
Kendimi değmez konulara yazarak yormamis oluyorum.
Aferin kendim :)
Bana da beğenmedim atmış, dişler değse de sorun değil dediğim için, işine gelmeyen bir şey mi dedik ki, konuyu bırakıp girmeseydi onun istediği gibi şekillenirdi, aklına takılan neyse sorardı. Çoğunluk "aaaaa yapma yapma sakın yüz verme" demedi diye kızmış gibi hissettim. Çünkü sohbet gayet olumlamaya kaydı

Oral seven kadinlari gormek istemiyorsa zaar
Hayir konusulan her sey de oral seksle yani konuyla ilgili.
Neyse asabiyet yapmis biraz, cok da şaapmamak lazim

Bu arada oral seksi de iğrenç tiksinc bulanlar illa ki küçük dilinize kadar almanız gerekmiyor, yine yukarı aşağı ama kısmen içerde olarak da yapabilirsiniz bunu. Deneyip sevmeyenlere ok fakat hiç denemeyin iğrenç bulanlara da anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…