- 26 Haziran 2021
- 797
- 3.423
- 23
-
- Konu Sahibi laphetossa
O kadar film izliyorum hala anlamadımAğzınızı kapatıp vakumlamaya çalışıyorsunuz muhtemelen. Öyle değil o
Ahshsh pratikte deneme yapmak lazim.O kadar film izliyorum hala anlamadım
kurs açsan yazılırım hocamAhshsh pratikte deneme yapmak lazim.
Bir de ogurme refleksinin olmamasi lazim
ÖyleAhshsh pratikte deneme yapmak lazim.
Bir de ogurme refleksinin olmamasi lazim
Ben kendi emegimle ogrendim, nasil ogretirim bilemedim ahshskurs açsan yazılırım hocam
Ahshsh ay kucugu buyugu yok bunun, vatana millete hayirli bir pipi olsun yeter ahshsÖyleküçüklerde sıkıntı yok da büyükler sıkıntı
Karşılıklı olursa çok güzelAhshsh ay kucugu buyugu yok bunun, vatana millete hayirli bir pipi olsun yeter ahshs
Takibe takip dersiniz siz deKarşılıklı olursa çok güzelbende buna taktım
Sevişmek zaten karşındakini tahrik etmek ve bu tahrikten de keyif almaktır. Hiç eşimin talebiyle yapmadım, o da benden hiç talep beklemedi.iyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)
karşımdakine oral yapmak aşırı zevk vermez yani. genel olarak öyle olduğunu düşünüyordum. şu başlığı okuyana kadar. çünkü ben sadece karşı taraf istiyor diye yapılır diye düşünüyorum ki tecrübemde o yönde olduğu için. extra yapan kişiye verdiği zevk kısmını anlamaya çalışıyorum
Zoraki yapıyorsunuz, o istediği için yaptığınız şeyden keyif almazsınız.ay çok kıskandım. neyim eksik acaba ben alamadım o zevki
Sadece ağzınızın içinde git gel yaparsanız çeneniz ağrır tabi ki, hayal gücünü devreye sokmak lazımçenede ağrı yapan lolipop mu olur ya
Karşındakinin verdiği tepkilerdir zevk veren, soluk alışı, çıkardığı sesler, kasılması, bunları görmek iki taraf için de gayet zevkli olmalı bencetarif etseydin ben de bişeyler kapsaydım süper olurdu
çünkü kendimi odun gibi hissetmeye başladım :)
yok şaka bir tarafa tamamen kişisel farklılıklar. herkesin libidosu ve aldığı zevkler farklı.
ama bir aydınlanma yaşamadım desem yalan olur neden dersen nette çok araştırma yaptım erkekler oral yapmaktan neden zevk alır diye.
Dişler değebilir, ısırma yeterOrda aslında o kadınlar nasıl dişlerine değdirmeden ve affedersiniz nasıl deep throat yapıyor demek istemiştimbir de sadece ben oral yapıp da karşı taraf bana yapmayınca bende yapmak istemiyorum
aynen bir boş yapanda sen olmamışsın bravo sana 20 sayfa var 15i goygoy canı sıkılan gelmiş burda sohbet ediyor sorunun cevabını verip özelden konuşma yok saygı yok çoğu konuşmayı okumadım bileHadi bakalım dün dertliydi teselli aradi.
Bugün laklakci diye atar yapti iyi mi?
Neyse ki artık hislerim beni uyarıyor.
Kendimi değmez konulara yazarak yormamis oluyorum.
Aferin kendim :)
Bana da beğenmedim atmış, dişler değse de sorun değil dediğim için, işine gelmeyen bir şey mi dedik ki, konuyu bırakıp girmeseydi onun istediği gibi şekillenirdi, aklına takılan neyse sorardı. Çoğunluk "aaaaa yapma yapma sakın yüz verme" demedi diye kızmış gibi hissettim. Çünkü sohbet gayet olumlamaya kaydıHadi bakalım dün dertliydi teselli aradi.
Bugün laklakci diye atar yapti iyi mi?
Neyse ki artık hislerim beni uyarıyor.
Kendimi değmez konulara yazarak yormamis oluyorum.
Aferin kendim :)
Oral seven kadinlari gormek istemiyorsa zaarBana da beğenmedim atmış, dişler değse de sorun değil dediğim için, işine gelmeyen bir şey mi dedik ki, konuyu bırakıp girmeseydi onun istediği gibi şekillenirdi, aklına takılan neyse sorardı. Çoğunluk "aaaaa yapma yapma sakın yüz verme" demedi diye kızmış gibi hissettim. Çünkü sohbet gayet olumlamaya kaydı