Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Simdi olaya genel temizlik kurallari dışında detaylıca bakarsanız,hem olaydan uzaklaşirsiniz hem de mideniz bulanır tabi. Ona bakılırsa opustugun ağizla oral yapıp tekrar öpüşmeye devam ediyorsun,enfeksiyonun bulasasi varsa bulaşır zaten ,dur oral yaptık bı calkalayayim geleyim diyen varsa da çok azdır yani,olaydan koparsin bence,titiz olasın mi tuttu derler ahdjdhsks :KK53: spontane ilişkiyi ve o ilişkide ki oral ihtimalini düşünürsek adam işten geldiği gibi olayı duşta başlatıp yatakta bitirebilirsiniz yani,hem doğrudan yıkan demekten daha atesli hem de gönül rahatlığıyla sevisme:KK53::KK39::KK8:

Ben anlamıyorum oral yapmam, onu yapmam bunu yapmam diyenleri. Ve evet beklentileri karşılanmayan erkek ya da kadın fark etmez aldatma durumları olabilir.

Tabi kimse size zorla bir şey yaptıramaz, eşiniz dâhi; ama bence önyargılı olmayın. Bu düşünceyle öpüşmemeniz de lazım. Öptüğünüz ağız daha mı temiz?

Sevdiğim adamın her şeyini severim bana iğrenç gelmez. Eğer denemek isterseniz de duşta yapmayı deneyin, zamanla alışacaksınız.

Ben anlamıyorum oral yapmam, onu yapmam bunu yapmam diyenleri. Ve evet beklentileri karşılanmayan erkek ya da kadın fark etmez aldatma durumları olabilir.

Tabi kimse size zorla bir şey yaptıramaz, eşiniz dâhi; ama bence önyargılı olmayın. Bu düşünceyle öpüşmemeniz de lazım. Öptüğünüz ağız daha mı temiz?

Sevdiğim adamın her şeyini severim bana iğrenç gelmez. Eğer denemek isterseniz de duşta yapmayı deneyin, zamanla alışacaksınız.
Başlangıç aşamasında mide bulantısı normal

Diğerlerine katılıyorum evet ama eşim bana oral yapmadı diye aldatma kısmına katılmıyorum aldatmanın hiç bir sebebi olamaz eğer ki beklentisini karşılayamıyorsam boşanirim olur biter

Diğerlerine katılıyorum evet ama eşim bana oral yapmadı diye aldatma kısmına katılmıyorum aldatmanın hiç bir sebebi olamaz eğer ki beklentisini karşılayamıyorsam boşanirim olur biter
Aynen öyle. Her istediği olmayan aldatmaya kalksa piyyuuuu ortalık boşanmadan geçilmez. Ben biraz da erkeğin payı olduğunu düşünüyorum bu konuda kadını hazirlamiyorsun üstüne metazori yapıp onu yapmazsan su bu diyorsun sonra ondan performans bekliyorsun

bende 2,5 yıllık evliyim . eşim ilk zamanlar evt teklif etmiyordu ama sonradan teklif etmeye başladı hayır diyince 1 ay sesi çıkmıyor tmm diyor 1 ay sonra yine soruyor kısır döngü devam ediyor bu şekilde. deneyim dedim 1 2 sefer yok devamı gelmiyor. alışmak için bi arkadaş prezervatif le deneyin demiş onu gördüm şimdi bu konuda. bilmiyorum yaa bana cazip gelmiyor . onu yaparsam dudağa geçemem :) sona bıraksan hiç olmaz gibi gibi şeyler
Esin temiz olduktan sonra sorun olmamalı..ha kolunu öpüp dudağını opmussun. .ha orayı öpüp dudağını opmussun. .ne fark eder😆

"Eski sevgililerim ne kadar da iyiydi hepsi ağzına aldı bir sen almadın." Mi dedi? Ne iğrenç bir şey bu. Siz de çok normal gibi buraya bunu yazıp acaba aldatır mı diyorsunuz? Bu sebep değil beyefendi evlenmeseydi sizin bu konudaki yaklaşımınız belliymiş. pipisinden daha mide bulandırıcı bir sorununuz var.

O değilde bu sayfaya erkekler kesin giriyordur Hee. Şunlara bak bizden frnalar derler 🤣
Onların konuşmaları yanında bizimkiler çok esprili ve kibar kalıyor. O kadar fırlamalık bizde de olsun bir zahmet. Ayrıca bu tecrübe ve fikir paylaşımı 😁

X