- 16 Ağustos 2021
- 355
- 411
- 28
-
- Konu Sahibi laphetossa
hiçbir cinsel organ ne kadar temiz olursa olsun dudak, boyun kadar temiz olamaz. ha bu oral yapmaya engel midir, hayırKonu boyunca temiz olunduğu taktirde diye ekledik, bu mesajda temiz olduğu taktirde yazmıyor diye mi bu söylem.
Ayrıca Kişisel temizliğim de sizi ilgilendirmez. Ben aynen mesajda yazdığım gibi düşünüyorum. Şu ana kadar çift olarak geçirdiğimiz hastalıklar kesinlikle hijyen eksikliğinden falan olmadı. Bu da benim için yeterli.
O zaman derdiniz ne, orada kastettiğim dokunmaydı, pislikten falan konuşmuyordukhiçbir cinsel organ ne kadar temiz olursa olsun dudak, boyun kadar temiz olamaz. ha bu oral yapmaya engel midir, hayır
cinsel organ da temizlikte boyundan farksız gibi bişey yazmışsınız onu garipsedimO zaman derdiniz ne, orada kastettiğim dokunmaydı, pislikten falan konuşmuyorduk
Çok doğru söylüyorsunuz bende akıntı sorunu var acaba ondan mı yapmıyorlar diye düşünmedim değil. Çok fazla akıntım geliyor. Umarım karşıma öyleleri çıkar artık yoruldum. Bakireyken de bu sorunu yaşıyordum hatta tedavi bile gördüm.Bence dogru erkekler cikmamis karsiniza. Ben sanirim su ana kadar kimseye bana oral yap demedim, bir sekilde kendiliginden gelisti olay. O dumbelekten kurtuldugunuza gore umarim bundan sonra karsiniza istediğiniz gibi adamlar cikar.
Aslında tiksinilecek bir şey değil, temiz olduktan sonra boynundan ağızdan tek farkı çok daha fazla sinir ağına sahip olması, istemiyorsan yapma ama kesinlikle yapmam da deme, yeni evliyseniz daha geçecek çok yolunuz var, zamanla değişebilirsiniz de.
Bu gün onu isteyen yarın anal ister diye bir şey yok, bu tam bir saçmalık.
Bunu yapmıyorsunuz diye kocanızın sizi aldatacağını sanmıyorum ama yatakta aktif değilseniz ona eksik geliyor olabilir. Daha aktif olmaya çalışın, ağzınızla uyarmak istemiyorsanız elinizle uyarın o bölgeyi, zevk veren dokunuşlar konusunda yetersiz olduğunuzu düşünüyorsanız araştırma yapıp uygulayın, belki bu isteği unutturmanın yolunu bulursunuz
Dikkatli okuyun lütfen, temiz olduktan, sonra demiş ve sinir hücrelerinden bahsetmişim. İstediğiniz yere çekip laf sokmaya çalışacağınız şeylere dikkat edincinsel organ da temizlikte boyundan farksız gibi bişey yazmışsınız onu garipsedim
Akıntı sorun olabilir ama, yani rahatsiz edecek bir seyse o yuzden kaciniyor olabilirler.Çok doğru söylüyorsunuz bende akıntı sorunu var acaba ondan mı yapmıyorlar diye düşünmedim değil. Çok fazla akıntım geliyor. Umarım karşıma öyleleri çıkar artık yoruldum. Bakireyken de bu sorunu yaşıyordum hatta tedavi bile gördüm.
Ona bakarsan ağız daha çok mikrop barındırıyor..o zaman öpusmek de olmazcinsel organ da temizlikte boyundan farksız gibi bişey yazmışsınız onu garipsedim
el en pis yer zaten. el ayak ve cinsel organ çok bakteri barındırır. asla göğüs boyun yüz dudak gibi olamazİyi yıkanmamış bir elin umumi bir tuvaletten daha fazla mikrop barındırdığını şuraya koyayım da sevgilisinin elini falan öpenler vardır mazallah
Burası bir forum bir ton insan fikir paylaşıyor, konuşuyor. Konu açmayın madem.ayy ne boş konuşmuşsunuz sohbet yerine çevirmişsiniz burayı eşimle aramız iyi sıkıntı yok sadece korkularım var konuyu dağıtmayın laklakı başka yerde yapın güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum bakacağım duruma göre günclelirim bruayı
Ben eşime sormuştum rahatsız edecek bir şey var mı, koku? tat? diyeAkıntı sorun olabilir ama, yani rahatsiz edecek bir seyse o yuzden kaciniyor olabilirler.
ben cinsel organ pis oral yapılmasın deseydim haklı olabilirdiniz. diş problemi varsa ki insanımızın %80'inin dişleri problemliymiş ağız da temiz olmaz tabi. ağız normalde temiz olması gereken bir yer, cinsel organlar gibi sürekli kapalı ve bakteri üretmiyor öyle olması lazım yani. birini dudaktan öpmekle cinsel organını vakumlamak aynı şey mi? oral çok temiz insana yapılmalı, öpüşmeyi insanların çoğu yapıyor. burda cinsel organlarla diğer organların temizliğinin bir tutulması şoke etti beni. temiz bir adama denk gelmezseniz kanser bile olabilirsiniz oral yüzünden şaka yapmıyorumOna bakarsan ağız daha çok mikrop barındırıyor..o zaman öpusmek de olmaz
Ben sizi göz ardı etmişim, siz de beni ederseniz alıntılaşmayız. Şahane olur.el en pis yer zaten. el ayak ve cinsel organ çok bakteri barındırır. asla göğüs boyun yüz dudak gibi olamaz
Ben ozel olarak sormuyorumBen eşime sormuştum rahatsız edecek bir şey var mı, koku? tat? diyeteninin kokusunda farkı yok demişti. Var deseydi yapmasına izin vermezdim dürüst olayım. Ama mantar riskim olduğunu hissettiğimde kesinlikle izin vemiyorum.
Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de rahatsız olan vardır mutlaka. Burada özelden konuştuğum bir bayan eşinin "ağzıma kurbağa alıyor gibi hisseyorum" dediğini söylemişti. Adamı huzursuz eden bir şey var bak.
O zaman %80 opusmemeli...kapalı olması bakteri üretemediği anlamına gelmez.. çürük olmasin ,fircala. .illa arada kalanlar bakteri üretir....bu kadar incelersek hiçbirşey yapmamak lazım.banyo yaptın mi dış fircaladin mi ...yeter...ben cinsel organ pis oral yapılmasın deseydim haklı olabilirdiniz. diş problemi varsa ki insanımızın %80'inin dişleri problemliymiş ağız da temiz olmaz tabi. ağız normalde temiz olması gereken bir yer, cinsel organlar gibi sürekli kapalı ve bakteri üretmiyor öyle olması lazım yani. birini dudaktan öpmekle cinsel organını vakumlamak aynı şey mi? oral çok temiz insana yapılmalı, öpüşmeyi insanların çoğu yapıyor
Alıntı yapmadan da, ismi doğru yazabilirsin; okuduğunu anlıyorsan.Kudra mı ne ben de size alıntılamadan yazayım o zaman. siz benim mesajıma alıntılamadan cevap vermişsiniz ve sizi görmezden geldim diyorsunuz, 15 yaşında çocuk musunuz?
O zaman %80 opusmemeli...kapalı olması bakteri üretemediği anlamına gelmez.. çürük olmasin ,fircala. .illa arada kalanlar bakteri üretir....bu kadar incelersek hiçbirşey yapmamak lazım.banyo yaptın mi dış fircaladin mi ...yeter...