- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
-
- Konu Sahibi laphetossa
Konu sahibine atar yapanlara bende sinir oluyorum ama size laf eden olmamış, insanlar fikirlerini söylemiş, tecrübelerini aktarmış, siz koca koca kadınları bu şekilde azarlayamazsiniz. Hayır yani ne bekliyordunuz herkesin sakın yapma tüh kaka demesini mi?ayy ne boş konuşmuşsunuz sohbet yerine çevirmişsiniz burayı eşimle aramız iyi sıkıntı yok sadece korkularım var konuyu dağıtmayın laklakı başka yerde yapın güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum bakacağım duruma göre günclelirim bruayı
Konu dışı mesaj göremedim.çoğu kişi yapılacağını ve neden yapılabileceğini söylemiş..acaba kendinizi eksik hissettiğiniz için mi hircinlastiniz?aynen bir boş yapanda sen olmamışsın bravo sana 20 sayfa var 15i goygoy canı sıkılan gelmiş burda sohbet ediyor sorunun cevabını verip özelden konuşma yok saygı yok çoğu konuşmayı okumadım bile
Abla “ulan böyle hatunlar da varmış bizim beyin inşallah bunlardan haberi yoktur, ay kocam beni bunlar gibi kadınla aldatır mı acaba” moduna almış kendini. Ondan bu atar giderBana da beğenmedim atmış, dişler değse de sorun değil dediğim için, işine gelmeyen bir şey mi dedik ki, konuyu bırakıp girmeseydi onun istediği gibi şekillenirdi, aklına takılan neyse sorardı. Çoğunluk "aaaaa yapma yapma sakın yüz verme" demedi diye kızmış gibi hissettim. Çünkü sohbet gayet olumlamaya kaydı
pardon yazılanların neresini boş buldunuz? yazılan mesajların hepsi sizin sorunuza yönelik.ayy ne boş konuşmuşsunuz sohbet yerine çevirmişsiniz burayı eşimle aramız iyi sıkıntı yok sadece korkularım var konuyu dağıtmayın laklakı başka yerde yapın güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum bakacağım duruma göre günclelirim bruayı
Kocalarına güvenmiyorlar ama olan bize oluyor. Güvenmedikleri kocalara sıcak aş ütülü don kırmızı gecelik bize azar.Abla “ulan böyle hatunlar da varmış bizim beyin inşallah bunlardan haberi yoktur, ay kocam beni bunlar gibi kadınla aldatır mı acaba” moduna almış kendini. Ondan bu atar gider
Muhaggag güncelleyin .merakta bırakmayın bizi.ayy ne boş konuşmuşsunuz sohbet yerine çevirmişsiniz burayı eşimle aramız iyi sıkıntı yok sadece korkularım var konuyu dağıtmayın laklakı başka yerde yapın güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum bakacağım duruma göre günclelirim bruayı
Bızim bu cümle için yapılan yorumları begenmemissiniz bence boş değil hoş cümleler kurduk haklıydıktadiğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
cinsel organın nasıl boyundan ağızdan farkı yok ya ahahaha tamam oral kötü bişey değil, analla aynı klasmanda hiç değil de saçma olmamış mı sizce bu yorum?Aslında tiksinilecek bir şey değil, temiz olduktan sonra boynundan ağızdan tek farkı çok daha fazla sinir ağına sahip olması, istemiyorsan yapma ama kesinlikle yapmam da deme, yeni evliyseniz daha geçecek çok yolunuz var, zamanla değişebilirsiniz de.
Bu gün onu isteyen yarın anal ister diye bir şey yok, bu tam bir saçmalık.
Bunu yapmıyorsunuz diye kocanızın sizi aldatacağını sanmıyorum ama yatakta aktif değilseniz ona eksik geliyor olabilir. Daha aktif olmaya çalışın, ağzınızla uyarmak istemiyorsanız elinizle uyarın o bölgeyi, zevk veren dokunuşlar konusunda yetersiz olduğunuzu düşünüyorsanız araştırma yapıp uygulayın, belki bu isteği unutturmanın yolunu bulursunuz
kesinlikle. erkek yapmıyorsa kadından yapılmasını istemeye hakkı yokKadına oral yapmazlar ama kendilerine oral yapılmasını isterler. Çoğu erkek böyle istemiyorsanız yapmayın başka tatmin şekilleri var. Ben bir karar aldım bana oral yapmayana bende yapmayacağım zaten mide bulandırıyor filmlerde kadınlar nasıl yapıyor hayret.
Ama istiyorlar maalesef. Benim gözlemlediğim kadarıyla erkekler oral sekse bayılıyorlar.kesinlikle. erkek yapmıyorsa kadından yapılmasını istemeye hakkı yok
şuan aktif bir cinsel hayatım yok ama hayatıma birini alırsam ve onu herşeyiyle seversem karşılıklı yapılabilir. onun da bana yapması şartıyla. burda yazmışlar yok erkek cinsel organı kadınınkinden daha temizmiş yok öyle bişey. kadınınki daha içe doğru ama kadın cinsel organı kendini temizler erkeğinki temizlemez. bir de afedersiniz t...ak kokusu diye birşey var erkeklerin de orası pek hijyenik değil. temizliğine güvendiğim birine karşılıklı yaparım, aksi halde söz konusu bile olamaz. çoğu erkek kadına yapmıyor ama kendi istiyor. konu sahibinin kocası talep ediyor ancak sonrasında da ya da öncesinde ben de sana yapayım diye teklif ediyor mu hiç sanmıyorumAma istiyorlar maalesef. Benim gözlemlediğim kadarıyla erkekler oral sekse bayılıyorlar.
Cinsel ilişkiden önce hijyen şart. Benim daha bir kez oldu ben teklif etmeden yapan. Bu durum beni rahatsız ediyor. Erkekler sanırım vajinal akıntıdan dolayı yapmak istemiyorlar. Her türlü hijyen şart.şuan aktif bir cinsel hayatım yok ama hayatıma birini alırsam ve onu herşeyiyle seversem karşılıklı yapılabilir. onun da bana yapması şartıyla. burda yazmışlar yok erkek cinsel organı kadınınkinden daha temizmiş yok öyle bişey. kadınınki daha içe doğru ama kadın cinsel organı kendini temizler erkeğinki temizlemez. bir de afedersiniz t...ak kokusu diye birşey var erkeklerin de orası pek hijyenik değil. temizliğine güvendiğim birine karşılıklı yaparım, aksi halde söz konusu bile olamaz. çoğu erkek kadına yapmıyor ama kendi istiyor. konu sahibinin kocası talep ediyor ancak sonrasında da ya da öncesinde ben de sana yapayım diye teklif ediyor mu hiç sanmıyorum
2 yıllık evliyim eşim oral yapmamı istiyoryeni evliyim sevgiliykende istiyordu ama yapmıyordum şimdi ısrar ediyor ama ben tiksiniyorum yapmak istemiyorum normal ilişkimizde sıkıntı yok süre uzun oluyor zevk aldığını düşünüyorum ama onu yapmayınca bir yüzü düşüyor ne yapmam gerekiyor
eşi kendine isterken ona yapmayı teklif etmiyorsa kadını buna hazırlamıyorsa sorun. eşi önce kadına yapsa kadın zaten zevke gelip o an karşısındakine yapmak ister. bu sorunların hepsi kadını teşvik etmeyi bilmeyen bencil ve beceriksiz türk erkeği kaynaklı2 yıllık evliyim eşim oral yapmamı istiyor
BU niye sorun olsun ki
Bence dogru erkekler cikmamis karsiniza. Ben sanirim su ana kadar kimseye bana oral yap demedim, bir sekilde kendiliginden gelisti olay. O dumbelekten kurtuldugunuza gore umarim bundan sonra karsiniza istediğiniz gibi adamlar cikar.Cinsel ilişkiden önce hijyen şart. Benim daha bir kez oldu ben teklif etmeden yapan. Bu durum beni rahatsız ediyor. Erkekler sanırım vajinal akıntıdan dolayı yapmak istemiyorlar. Her türlü hijyen şart.
Konu boyunca temiz olunduğu taktirde diye ekledik, bu mesajda temiz olduğu taktirde yazmıyor diye mi bu söylem.cinsel organın nasıl boyundan ağızdan farkı yok ya ahahaha tamam oral kötü bişey değil, analla aynı klasmanda hiç değil de saçma olmamış mı sizce bu yorum?
sizin boynunuzun bakteri seviyesi penisle aynıysa yürüyen tehlikesiniz partneriniz dikkatli olsun