Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Dezenfektan sıkıp kolonya da dök sonrasında. Mazallah bakteri neyim
bakteri olsa yine iyi. herpes virüsünün bi türü var ağızdan bulaşınca boğaz kanseri yapıyor. geçmişinde cinsel açıdan aktif dönem geçirmiş bir erkekse kadın ekstra dikkatli olmalı

Püüüüff, yorumunu okuyunca aklıma getirdin. Birebir yasadım. Üstelik bunu en kritik zamanda sordu bana. Ağzımda nimet varken beni konusturma sorularına da dikkat et dedim.

Hem nimetten midem bulandı kem kendisinden.

bakteri olsa yine iyi. herpes virüsünün bi türü var ağızdan bulaşınca boğaz kanseri yapıyor. geçmişinde cinsel açıdan aktif dönem geçirmiş bir erkekse kadın ekstra dikkatli olmalı
E bu temizlikle alakali degil ki. Adam isterse gunde on kere pipiyi yikasin, virus bulaştıysa careler caresiz. Bunda da dikkatli olmak, temiz olmak falan fayda etmez direkt sevismemek lazim.

Ağız içi vajina dokusuyla çok benzer birde erkekliklerini tatmin ediyorlar
Bende sunu yeni ögrenmistim, ic camasırların ortası camasır suyu oluyor sanıyordum megersem vajinal asitikmis. Valla donu bu hale getiren vajina adamların dalgalarını dillerini tereyagı gibi eritir. Bakteri makteri hikaye.

Eklentiler

• 2EE36EBB-56A7-4667-8C02-A2E61A239E15.jpeg
    173,4 KB · Görüntüleme: 94
E bu temizlikle alakali degil ki. Adam isterse gunde on kere pipiyi yikasin, virus bulaştıysa careler caresiz. Bunda da dikkatli olmak, temiz olmak falan fayda etmez direkt sevismemek lazim.
onu yazmışım ya üste. oral için tiksineceğin adamla ilişkiye de girilmemesi lazım diye. geçmişte çok aktif bir cinsel hayatı oldu diyelim, rahmine herpes bulaştırır-ki prezervatife rağmen bulaşan bişey herpes- rahim ağzı kanseri olursun mazallah. benim vulvada çıban benzeri bişey çıkmıştı doktora gittim bakireyim diye herpesin cinsel organa bulaşan ve rahim ağzı kanseri yapan türünü hemen elediler, oysa vulva kanseri, rahim ağzı kanseri falan olabilir demişlerdi odaya girince. rahim ağzı kanseri bakire kadınlarda görülmüyor mu dedim milyarda bir dedi. o zaman jeton düştü bende, demek ki erkekler kadınları kanser yapıyor.

yine de erkeğin temizliği çok önemli. virüs kaynaklı durumlara suyla sabunla bişey yapılamaz okey ama farklı hastalıklar da var erkeğin temiz olmamasından dolayı kadınlara bulaşan

Son düzenleme:
vajinal ilişki en sağlıklı ilişki biçimidir zaten, virüs olmadığı sürece vajina bakterileri halleder, ama ağız öyle değil. hayatımın aşkı denmediği, temizliğinden emin olmadığın insana oral yapılmamalı bence. riskli. bencil erkeklere de yapılmamalı, sana yapmayan ancak kendi talep eden

Son düzenleme:
Ay yapcaz size ne? Yapmak istiyoruz belki. Yazmıyorum saatlerdir ama baydınız. Belki ben pis adamla sevişmek istiyorum. Size ne? Bi sizin aklınız var zaten.

Ay yapcaz size ne? Yapmak istiyoruz belki. Yazmıyorum saatlerdir ama baydınız. Belki ben pis adamla sevişmek istiyorum. Size ne? Bi sizin aklınız var zaten.
ben genel olarak yazmışım size ne oluyor pardon da ? siz ne yaparsanız yapın, belki genç arkadaşlar var burda onları bilinçlendiriyorum? bakın işinize. benim yazdıklarımın ahlakla hiçbir alakası yok ayrıca sağlıkla alakası var. orda ahlaki açıdan derken adamın davranışlarını kastettim. anlamamanıza şaşırmadım zira acayip önyargılı ve sivri dillisiniz

Tuzlu su gargarası var karbonat limonlu su gargarası var agız bakım suyu var. Var oglu var. 3 günlük dünyada toprakta zaten hayvanların midelerine zevk olacaz. Bari hayatta tadını cıkarın.

Ahlaktan bahsetmedim zaten, o nerden çıktı? İnsanların sağlığından size ne diyorum. Bir söylediniz, iki söylediniz, üç söylediniz e yeter. Sakız gibi uzatmanın ne anlamı var?

Tuzlu su gargarası var karbonat limonlu su gargarası var agız bakım suyu var. Var oglu var. 3 günlük dünyada toprakta zaten hayvanların midelerine zevk olacaz. Bari hayatta tadını cıkarın.
farklı bi bakış açısı :d zevk alan yapsın bence, ben de temizlik ve güven şartı sağlanırsa zevk alırım ama konu sahibi gibi kadınlar zevk almıyor

Ahlaktan bahsetmedim zaten, o nerden çıktı? İnsanların sağlığından size ne diyorum. Bir söylediniz, iki söylediniz, üç söylediniz e yeter. Sakız gibi uzatmanın ne anlamı var?
öyle bir algı yaratıyorsunuz sanki ben kimin ne yaptığına karışıyorum, yorumumu yazıp gidecektim 10 kişi muhalefet etti burda. karşı falan da değilim sadece şartları sağlayan kişiye yapın yazacak oldum sırf muhalefet etmek için yok el de pis ağız da pis te allam

Dedikleriniz birbirinin devami degil. Adamin geçmişte aktif cinsel hayati varsa oral degil hic sevismemeniz lazim cunku dediginiz gibi hsv ve hpv prezervatife rağmen bulasabilir. Hic sevismeyeceginiz adama oral da yapmayacaginiz icin sorun yok, temiz olmasi da bir seyi degistirmiyor.

Temiz olmayan erkege yapmamak konusunda haklısınız ama temizlikten bahsedip viruslere herpeslere konuyu getirince bu ikisi ortusmuyor.

Temiz diye oral yaptığınız hayatinizin askinda hsv veya hpv olmadığından nasil emin olacaksiniz mesela? Adama once git suruntu ver tahlil yaptir diyecekseniz ok.

Offff. Herkes nasıl istiyorsa o biçim yapar. İnsanlar orali seviyor zevk alıyorsa size ne? Zaten cinsel hastalık şüphesi olan adamla değil eşimizle sevişiyoruz. Ben eşimden eşim benden yararlanamayacaksa, isteklerini yaşayamacaksa neden evleniyoruz? Neden birlikteyiz bu adamlarla? Yaparım yaptırırım çok zevkli bir şey bu zevkten ne kendimi ne de eşimi mahrum ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…