Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Yeni evli oldugun icin belkide size tuhaf geliyor zamanla alışınca sorun olmaz diye düşünüyorum ön sevişmede oral yapmak ayrı bı zevk

iyi de sorumun cevabı bu değil ki. bu yazdıklarına bir diyeceğim yine yok :)
karşımdakine oral yapmak aşırı zevk vermez yani. genel olarak öyle olduğunu düşünüyordum. şu başlığı okuyana kadar. çünkü ben sadece karşı taraf istiyor diye yapılır diye düşünüyorum ki tecrübemde o yönde olduğu için. extra yapan kişiye verdiği zevk kısmını anlamaya çalışıyorum
Sevişmek zaten karşındakini tahrik etmek ve bu tahrikten de keyif almaktır. Hiç eşimin talebiyle yapmadım, o da benden hiç talep beklemedi.
ay çok kıskandım. neyim eksik acaba ben alamadım o zevki :KK70:
Zoraki yapıyorsunuz, o istediği için yaptığınız şeyden keyif almazsınız.
çenede ağrı yapan lolipop mu olur ya :oops:
Sadece ağzınızın içinde git gel yaparsanız çeneniz ağrır tabi ki, hayal gücünü devreye sokmak lazım
tarif etseydin ben de bişeyler kapsaydım süper olurdu :KK70:
çünkü kendimi odun gibi hissetmeye başladım :)
yok şaka bir tarafa tamamen kişisel farklılıklar. herkesin libidosu ve aldığı zevkler farklı.
ama bir aydınlanma yaşamadım desem yalan olur neden dersen nette çok araştırma yaptım erkekler oral yapmaktan neden zevk alır diye.
Karşındakinin verdiği tepkilerdir zevk veren, soluk alışı, çıkardığı sesler, kasılması, bunları görmek iki taraf için de gayet zevkli olmalı bence

Ne çok konuşmuşsunuz, geriden geriden geleyim bari 🤣🤣

Hadi bakalım dün dertliydi teselli aradi.
Bugün laklakci diye atar yapti iyi mi?

Neyse ki artık hislerim beni uyarıyor.
Kendimi değmez konulara yazarak yormamis oluyorum.
Aferin kendim :)
aynen bir boş yapanda sen olmamışsın bravo sana 20 sayfa var 15i goygoy canı sıkılan gelmiş burda sohbet ediyor sorunun cevabını verip özelden konuşma yok saygı yok çoğu konuşmayı okumadım bile

Hadi bakalım dün dertliydi teselli aradi.
Bugün laklakci diye atar yapti iyi mi?

Neyse ki artık hislerim beni uyarıyor.
Kendimi değmez konulara yazarak yormamis oluyorum.
Aferin kendim :)
Bana da beğenmedim atmış, dişler değse de sorun değil dediğim için, işine gelmeyen bir şey mi dedik ki, konuyu bırakıp girmeseydi onun istediği gibi şekillenirdi, aklına takılan neyse sorardı. Çoğunluk "aaaaa yapma yapma sakın yüz verme" demedi diye kızmış gibi hissettim. Çünkü sohbet gayet olumlamaya kaydı

Bana da beğenmedim atmış, dişler değse de sorun değil dediğim için, işine gelmeyen bir şey mi dedik ki, konuyu bırakıp girmeseydi onun istediği gibi şekillenirdi, aklına takılan neyse sorardı. Çoğunluk "aaaaa yapma yapma sakın yüz verme" demedi diye kızmış gibi hissettim. Çünkü sohbet gayet olumlamaya kaydı
Oral seven kadinlari gormek istemiyorsa zaar :KK70:
Hayir konusulan her sey de oral seksle yani konuyla ilgili.
Neyse asabiyet yapmis biraz, cok da şaapmamak lazim :KK70:

Bu arada oral seksi de iğrenç tiksinc bulanlar illa ki küçük dilinize kadar almanız gerekmiyor, yine yukarı aşağı ama kısmen içerde olarak da yapabilirsiniz bunu. Deneyip sevmeyenlere ok fakat hiç denemeyin iğrenç bulanlara da anlam veremedim

X