Yeni evliyim depresyondayım çok mutsuzum hem de çoook

Adamdaki rehavete sok gecirdim.
Plan yapin, haftada 1 gun sinemaya gidicez, 1 gun suraya gidicez, bir gun aksam evde bunu yapicaz gibi.
cnm biraz maddi sıkıntılarımız var maalesef. Düğün borçları vs Eşim biraz cimrileşti evlenince de harcadığı 1 kuruşun hesabını yapar oldu eve yiyecek eksik ne varsa herşey alıyor ama kıyafet, eşya, gezme gibi ihtiyaçları es geçiyor gezmek masraf diyor evde durmak zorundayız borçlar bitene kadar diyor Borçların bitmesine 1 yıl var Şu mayıs ayı gelsin sınav bitsin sınavın durumuna göre hemen işe gireceğim kızlar.

Cuma günleri de boşsa haftada 4 gün okula gidiyor demektir, kalan 3 gün ne yapıyorsunuz hep evde misiniz?
cumartesileri de teog kursuna giriyor. cuma ve pazar evde pazartesi günü öğlene kadar. diğer günler 4 te geliyor hep evde ya da arkadaşı bize geliyor ya da kendi gidiyor arkadaşlara ama ben hep evdeyim

Eşim beni anlamıyor. söylüyorum böyle böyle diye Ben sana evliliğimizin ilk yılı maddi sıkıntı çekeceğiz istediğimiz gibi gezip tozamycaz demiştim diyor ama ben böyle monotonluk hayal etmemiştim diyorum ben sana ne kötülük yapıyorum sen özel gününde olduğun için mi böyle şeyler düşünüyorsun acaba diyor Hasta, acı çeken insanları düşün haline şükret diyor beni anlamıyor maalesef biraz eski kafalı insanlar gibi laflar ediyor

Hafta da iki üç gün kursa gitsen kpss kursu olabilir ya da hobi edineceğin ilgini çeken kurslar belki iyi gelebilir hem yeni insanlarla tanişmiş olursun, eşinle de açik açik konuştun mu bilmiyorum ama konuşmadiysan anlat sıkıntılarını, evliliğin ilk zamanlari alişmak genelde zor bir süreç zaten, üstüne de ilgisiz bir eş çok daha zor oluyordur sizin için

Biz de yeni İstanbul'dan Gebzeye taşindik sevdim ben buranin sakinliğini
Yakinlardaysan beklerim

Mesajima ekleme yapayim ben yazarken ustte baskasina cevap yazmissiniz, birlikte vakit gecirmek icin illa ki para harcamak gerekmez ki yuruyus, spor vs yapabilirsiniz, evinizde film izlersiniz

cnm yaşadığım ilçede avm yok. dolmuşa binip 20 dakika da gidebileceğim avm ler var ama eşim ondan habersiz bi yerlere gitmeme çok karışıyor çok mana buluyor ondan habersiz markete gitmemi bile ayıplıyor bi de bu yıl durumumuz iyi değil harcadığım dolmuş parasına bile mana bulur Eşimin beni dışarıda gezdirmeme sebebi maddi sıkıntılar cnm düğün borçlarımız var

Eger öyle diyorsa, cafeye, sinemaya gitmek bütceyi zorluyorsa. Beraber film izleyelim de yaninda misir patlat, yada yürüyüse cikalim de. Hatta bazen söyleme direk o ortami hazirla. Eger ki uymazsa al kumadayi ac bir film izle. Oda uyar bir sekilde. Ama eger uymazsa, bence bir müddet bu konuyu ona acmayin. Derslerinize odaklanin, disari cikin kendiniz yürüyüs yapin. Bende öyle yaptim tanidigim kimse yoktu, cikip disari yürüyordum. Moralede iyi geliyor en azindan. Sordugundada zaten ilgilendirmiyor ki seni dersin, konuyu kapatirsin. Ona biraz düsünmeye zaman verirsen belkide hata yaptiginin farkina varir.

eşim bir keresinde tv izliyordu çıkalım çarşıya gidelim dedim tamam dedi kalkmadı çok sinir oldum çektim kapıyı çıktım Yanlışlıkla onun telefonu da benim çantamda kalmış bana çok kızdı Apartmanda bana çok kötü bağırıyor elleri ayakları titriyordu merak etmiş bi daha gitmek yok dedi

Bu arada ben ist. Da oturuyorum. Kocaeliye cok gitmisligim var. Akrabalarim orda. Kocaeli guzel bi yerdir. Cik dolas. Komsu edin. Birlikte dolaşın.
Komşu var ama hepsi 40-50 yaş arası ve benim anlaşabileceğim yapıda insanlar değil maalesef

Bi daha tvye gömülmek yok deseydin sen de o zaman :)
Öyle bağırarak sindirmeye alıştırma baş edemezsin.
Onun koyduğu bu düzene ağlaya ağlaya uymak zorunda kalırsın.

evet cnm tanıştıktan 3 ay sonra atanıp buraya gelmişti ve hep telefonla görüştük ayda bi kere gelirdi genelde gelince söz isteme nişan gibi merasimlerimiz oldu pek tanıma fırsatı olmadı tabi ama telefonda çok konuşurduk beni çok arardı hatta evinde telefon çekmiyordu o zamanlar beni aramak için dışarı çıkardı 1 saati gecik konuşurdu muhabbetimiz iyiydi şimdi çok farklı herşey

evet cnm tanıştıktan 3 ay sonra atanıp buraya gelmişti ve hep telefonla görüştük ayda bi kere gelirdi genelde gelince söz isteme nişan gibi merasimlerimiz oldu pek tanıma fırsatı olmadı tabi ama telefonda çok konuşurduk beni çok arardı hatta evinde telefon çekmiyordu o zamanlar beni aramak için dışarı çıkardı 1 saati gecik konuşurdu muhabbetimiz iyiydi şimdi çok farklı herşey
evet öyle ama eşim burada varoş tarz da insanlar var diyor ve sokağa alışveriş hariç çıkmıyor Çayırovadayım cnm ben

Bi daha tvye gömülmek yok deseydin sen de o zaman :)
Öyle bağırarak sindirmeye alıştırma baş edemezsin.
Onun koyduğu bu düzene ağlaya ağlaya uymak zorunda kalırsın.
evet dedim tv yüzünden oldu dedim çok tartıştık. hep karşılık veriyorum hiç altta kalmıyorum ama sıkılıyorum artık

Muhabetti iyimiş ama sosyal değilmiş demek ki hiç evden dışarı çıkmadınız mı yani , sinema,tiyatro, konsere gitmediniz mi ? Zaten çoğu erkek para harcanmasın diye o işlerdede bulunmaz gitmezde çok ender, aslında en iyi ünide tanırsın sonradan geleni nasıl gözlemliyeceksin ki ancak konuşma en ucuzu bu ,işlerinede gelir gibi şiz şimdiden sanki 26 yıl evli gibi hallere girmişsiniz ama sakın evlilik oturmadan hamile kalma

Allah yardimcin olsun sende kendimi görüyorum ah memleketim taşım toprağım anam babam diyorum ama geri gelmiyor bekarlik üstelik çocuk olunca daha zor bi süre çocuk düşünme derim ben en azından raylar oturan a kadar ilçelerde hele yapacak bişey yok sosyal lik yok bende aynıyim eşine gelince açık açık konuş şikayetlerini söyle farkındamisin ne haldeyim ben böyle evlilik hayat etmiyirdum senide böyle tanimamistom de

Tv izlerken kumandayı al TV'yi kapat.Ve konuşmamız lazım diyip karşısına otur.Düşündüklerini istediklerini beklentilerini teker teker söyle.Ve benim konuşmam bitene kadar cevap verme de.Konuşman bittiğinde onu dinle.Şayet sana sözler verirse ki muhtemelen öyle olacak,o zamanda şayet bu söylediklerini yapmazsan aramızda gerçekten sorun olucak ve artık benim halletmek için bir çabam olmicak.Evlilik anlayışın buysa sen bilirsin,ama bende kendi düzenimi kurduğum gün ölsen bir bardak su vermem.Çünkü evin huzurunu ben tek başıma düşünemem tek başımada hiç bişeyi çözemem de.Ben olsam böyle yapardım.

Dediklerinin cogunu bende ilk senemde yasadim hala yasadigimda oluyor. Onu takmamayi ve gormezden gelmeyi ogrendigin gun emin ol rahatliyosun sonra o senin ustune dusuyor ac dizi izle yoksa tlfan biseyler izle ama biseylerle ugras mesela sayfalarca biseyler yaz muzik dinle kahve ic mutfakta bisure sonra evin sessizligi rahatsiz edecek onu

Ben de bir yıldır izmitte oturuyorum. İzmit gerçekten alisilmasi zor bir şehir. Ben allah tan aileme yarım saat uzaklıktaydım. Tam neresindesin bilmiyorum ama sekapark a yürüyüş yapabilirsin. Ben de gerçekten çok sıkılıyorum önceden çalışıyordum 2 aydır felan evdeyim. Ama sevmemiz lazım malesef

Benim esimde cok ilgisizdi yalancinin iftiracinin tekiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…