• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıyı geri çağırayım mı?

Kırgın değil mahcup ayrıldı. Suçlu kendisiydi çünkü. Ayrıca çağırsam gelir. İş bulamayan biri çünkü.

Ahh keşke ya. Ame uzağız biliyorum. Gebze...

Başka bakıcı yok maalesef.

Yok ki...

Aylardır haber salıyorum yok...

Yıllık izin zamanı daha gelmedi maalesef.

Neler yaptım neler, yok yok...

Aynen o durumdayım. Sınava şurada ne kaldı. Bütün emeklerim boşa gidecek.

Alamaz maalesef.

Onu da aradım bulamadım. Okullar kapanınca çok olacak ama bana şimdi lazım.

Gelir ama bilemedim...

Biraz abartmamış mısın :işsiz:
Yooo, ben değil sen abartmışsın, bakalım böyle giderse sende bakıcı macerası bitmez:işsiz:

Başka birini bul bence. Olabilir hastalik insanlik halidir ama haber vermemek ne? Daha önce hic çalışmamış sanırım.biz 5 dk hava almaya ciksak msj atip haber veriyoruz

Çağırmayın, yarım günlüğüne sınava kadar konu komşu bile bakar parasıyla.
O bakıcının iş yapacağı yok.

Bu kadar sorumsuz umursamaz birine bebeğinizi nasıl emanet edeceksiniz? Asla çağırmayın derim. Ben olsam o bakıcı gelse bile aklım çocukta kalır.

Merhaba arkadaşlar. Çalışıyorum ve evden çalıştığım için 2 yaşındaki oğluma da ben bakıyorum. 2 buçuk ay önce de üniversite sınavına girmek için ders çalışmaya başladım.

Planıma göre işler zaten yoğun değildi, olursa da anneme bırakırdım. Olmadı bakıcı tutarım dedim.

Aksilik gibi işler yoğunlaştı. Annem bazen bakıyordu onun da sürekli sağlık sorunları var bakamıyor. Ben de bakıcı bulayım dedim.

Uzuuun bir süre bakıcı bulamadım. En son biri geldi hadi başlayalım dedik. Yarım gün ve haftasonu iki gün tatil. Daha önce de çocuk bakmış.

Ramazanın ilk günü başladı ve ilk günü geç geldi. İkinci günü de geç geldi. (10 dk ve 20 dk) Neyse sorun etmiyim dedim. Üçüncü gün bekle bekle yok. Aradım açmadı. Eşinin telefonundan ulaştım hastayım dedi, tamam dedim. Zaten cuma günüydü araya haftasonu girdi. Pazartesi günü aramıyım bakalım ne yapacak dedim. Hiç gelmedi. Perşembe gününe kadar ses yok. Perşembe günü geldi. Kendim hasta oldum çocuk hasta oldu yatırdık gittim geldim bir sürü laf kalabalığı. Dedim arayabilirdin, çağrı yapabilirdin, ödemeli arayabilirdin, eşinden arayabilirdin, birinden rica edebilirdin, hepsini geçtim evim yol üstünde iki dk uğrayıp durumu anlatabilirdin. Özür dilerim vs. dedi. Ben devam edemeyeceğim, sonra gel, geldiğin günlerin parasını vereyim dedim tamam dedi gitti.

Annem haftaiçi oğlumu daha sık almaya başlamıştı ki dün ayağını incitmiş. Artık ders çalışamıyorum. Az bir zaman kaldı tekrar yapamıyorum. O kadar emek verdim hepsi boşa gidecek diye de çok üzülüyorum.

Eşim bakıcıyı yeniden çağır dedi. En azından sınava kadar şans ver iyi kötü idare et dedi.

Sizce ne yapayım? Çağırsam mı bakıcıyı?

Kadın normal duzenli işine gelmiyormuş ki zaten o kadar laftan sonra hiç gelmez yeni birine bak bence

Bu kadınla asla güvenip iş yapamazdım. Ki konu çocuk emanet etmek. İş disiplini yok, sorumluluk sahibi değil, saygısı yok. İnsanız, hasta oluruz da be kardeşim hadi hasta oldun, bari bir telefon et, onu da geçtim bari telefonuna bak... Daha ilk günlerden yarı yolda bırakmış, devamını da getirir. Faydadan çok zarar, stres kaynağı. Böyle olmaz. Ben olsam başkasını ararım.

Yooo, ben değil sen abartmışsın, bakalım böyle giderse sende bakıcı macerası bitmez:işsiz:

Evet bitmedi. Kadın dün aradı hatalı olduğunu hakkımı helal etmemi mümkünse de bir şans vermemi istedi.

Bu olur mu?

Başka birini bul bence. Olabilir hastalik insanlik halidir ama haber vermemek ne? Daha önce hic çalışmamış sanırım.biz 5 dk hava almaya ciksak msj atip haber veriyoruz

Ben evden çalışıyorum sürekli yoğun değilim ama iş olmadığı zaman bile evimin altındaki markete giderken arayıp 10 dk evde olmayacağım bilginiz olsun diyorum. Millet ne geniş ya.

Evet bitmedi. Kadın dün aradı hatalı olduğunu hakkımı helal etmemi mümkünse de bir şans vermemi istedi.

Bu olur mu?

Ben evden çalışıyorum sürekli yoğun değilim ama iş olmadığı zaman bile evimin altındaki markete giderken arayıp 10 dk evde olmayacağım bilginiz olsun diyorum. Millet ne geniş ya.

Madem sinava az kaldi, baskasini arayarak vakit kaybetmeyin. Sinava kadar idare edin bu hanimla, sinavdan sonra ciddi konusun. Ya kendine ceki duzen veriri, ya gider.

arkadasim iki cocuklu ev hanimi
.arada oyun ablasi cagiriyor eve..sanirim internetten bulunuyor uni ogrencileri. bence daha iyi olur. o oynarken siz ders calisirsiniz. evdeyken ozbakimini siz yaparsiniz zaten. kiziniz icin daha iyi olabilir.

.arada oyun ablasi cagiriyor eve..sanirim internetten bulunuyor uni ogrencileri. bence daha iyi olur. o oynarken siz ders calisirsiniz. evdeyken ozbakimini siz yaparsiniz zaten. kiziniz icin daha iyi olabilir.

Hangi siteden bakıyor acilen bir dönüş yapabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Çalışıyorum ve evden çalıştığım için 2 yaşındaki oğluma da ben bakıyorum. 2 buçuk ay önce de üniversite sınavına girmek için ders çalışmaya başladım.

Planıma göre işler zaten yoğun değildi, olursa da anneme bırakırdım. Olmadı bakıcı tutarım dedim.

Aksilik gibi işler yoğunlaştı. Annem bazen bakıyordu onun da sürekli sağlık sorunları var bakamıyor. Ben de bakıcı bulayım dedim.

Uzuuun bir süre bakıcı bulamadım. En son biri geldi hadi başlayalım dedik. Yarım gün ve haftasonu iki gün tatil. Daha önce de çocuk bakmış.

Ramazanın ilk günü başladı ve ilk günü geç geldi. İkinci günü de geç geldi. (10 dk ve 20 dk) Neyse sorun etmiyim dedim. Üçüncü gün bekle bekle yok. Aradım açmadı. Eşinin telefonundan ulaştım hastayım dedi, tamam dedim. Zaten cuma günüydü araya haftasonu girdi. Pazartesi günü aramıyım bakalım ne yapacak dedim. Hiç gelmedi. Perşembe gününe kadar ses yok. Perşembe günü geldi. Kendim hasta oldum çocuk hasta oldu yatırdık gittim geldim bir sürü laf kalabalığı. Dedim arayabilirdin, çağrı yapabilirdin, ödemeli arayabilirdin, eşinden arayabilirdin, birinden rica edebilirdin, hepsini geçtim evim yol üstünde iki dk uğrayıp durumu anlatabilirdin. Özür dilerim vs. dedi. Ben devam edemeyeceğim, sonra gel, geldiğin günlerin parasını vereyim dedim tamam dedi gitti.

Annem haftaiçi oğlumu daha sık almaya başlamıştı ki dün ayağını incitmiş. Artık ders çalışamıyorum. Az bir zaman kaldı tekrar yapamıyorum. O kadar emek verdim hepsi boşa gidecek diye de çok üzülüyorum.

Eşim bakıcıyı yeniden çağır dedi. En azından sınava kadar şans ver iyi kötü idare et dedi.

Sizce ne yapayım? Çağırsam mı bakıcıyı?
İşine önem verseydi zamanında gelirdi ya da dediğiniz gibi bir şekilde ulaşmaya çalışırdı en kötü uykunuzdan taviz verip çalışın ya da çocuk uyuduktan sonra ya da akşam babası gezdirsin zamanı değerlendirip çalışın başkasına muhtaç olmaya gerek yok diye düşünüyorum

Evet, bu çok iyi bir fikir. Ben de öğrenciliğimde oyun ablalığı yapmıştım. İyi birini bulursanız cidden rahat edersiniz sevgili konu sahibi. :)

sorayim ona yeni gordum mesajinizi

o siteden bulmamis. arkadasi buluyormuş ona. ama siteden bulundugunu da duymustum. internetten arastirin isterseniz. yada uni ogfencisi tanidigi olanalra haber verin. eski bakiciniza ne kadar veriyordunuz. saatlik abla pahaliya gelmezse ogrenciler icin de iyi olur bence

Siz disarda calisan biri olsaydiniz? Gec kalmalar habersiz gelmemeler... o zaman ne yapacaktiniz acaba? Asla cagirmam yuzune bile bakmam o kadar isine bakmayan kadinin

Back