Ne demişler beklentini ne kadar az tutarsan o kadar Mutlu olursun.Aramıyor mu,seni önemsemiyor mu?Kısasa kısasını yap için rahat etsin.
Böyle şeylerle şu Zaman'ını üzülerek heba etme derim.Seni düşünmeyeni düşünme.Nedenini boşver.Dedigin kişinin öz evladı değilsin,ne sen ona öz evlat gibi olursun ne o sana öz anne.Ne varsa ailende,annende var.Tabiki ailen yanında destek olacak.
İftara davet ediyor diyorsun.Ederse etsin senin eşin uygun cevap verecek olgunlukta mı,ona bak sen bence.Kv çağırır da,düşünmez de bunlara takılma yani.
El sana acımaz,sen de onlara acıma.Acı eşiğin düşükmüş.Ben de bu süreçlerden geçip kürtaj oldum bir başıma gidip geldim.Eşim asker ve uzaktayız.Komşu bile yok.Bir geçmiş olsun diye bile aramadılar eşimin ailesi.
Hamile oldum hayırlı olsun bile demediler,üstüne yine düşer düşüğün ardı hep düşük olur diye en başında moral bozdular.Ama umrumda mı Degil.Allaha emanetiz ve bize sadece annemiz,ailemiz üzülür içten.Gerisi vız gelir,tırs gider.Bizi hasta etmekten öteye gitmez.