aynı eski ben :) Şuan için abartmıyosun. Ama ben yazdıklarını gülümseyerek okudum. eşinle arandaki diyaloğu hele. yani kızma gülümsedim diye, çünkü bende aynılarını yaşadım ve bende valizimi çok çıkardım ortaya gidicem diye. ama şimdi.. Herşey değişti , bambaşka oldu. alıştım yalnızlığa kimsesizliğe arkadaşsızlığa. Senin ailen dahada uzaktaymış. benimkiler nispeten yakın. ilk 2 ay ben zorlanmıyorum sanmıştım ama sonra bi baktıkki ben sürekli ağlıyodum sinir harplerine giriyodum. çok ciddi kavgalarımız oldu. Eşimi çok yıprattığım oldu. Hrşeyi bırakıp eşinin yanına gelmek çok zor bişeymiş bunu evlendikten sonra anladım. çok koyuyor insana kimsesinin olmayışı. hele eşimin aileside varla yok arası hiç bi işe yaramayan tipler olunca, kimseye sığınamadım. herşeyimle tek başıma kaldım. arkadaş edinmeye çalıştıkca hep iğrenç saçma kadın tipleri çıktı karşıma. insanları çok iyi tanır oldum. çok insan seçer oldum. görüştüğüm bi kaç insan tipi ile eh şöle böle konuşabiliyor ve ev misafirliği yapabiliyorum. iş ortamındada günlük diyaloglar ve insanlar işte.
Henüz çok yenisin, 2 ay olmuş. zor zamanlar geçirdğini biliyorum ama sabretmelisin. Bak o yollardan geçmiş biri olarak tek diyebileceğim, gitmeyeceksen gidemeyeceksen o valizi çıkarmayacaksın. ve şunu unutma, eşini severek evlendiysen onu yıpratma.o ilgisiz olabilir, benimkide öyle sayılırdı. yani iş, işten gelince, wc'si, telefonu, tv'si. eh gece olduuu :) biraz montonlukta demeyelimde öyle bi düzen içinde yani evliliğimiz. ilk zamanlar otudum ağladım sen gibi ama sonra alışıyosun eşinin huyuna suyuna.
birbirinize adapte olma sürecindesiniz, yeni yeni tanıyorsunuz aynı evin içinde birbirinizi. emin ol geçiyor bunlar. biz eşimle daha dün konuştuk, nasılda çarpıyoduk dimi kapıları yaaa, nasıl da valizi topluyodum ben, nasılda kilitliyodum kendimi odaya diye :) gülerek konuşuyoruz hemde. çok garip şeyler bunlar ama geçiyor. bi düzene girip gülüp geçebilmek için 2 ay çok çok çok erken. biz 9 ayda toparladık sayılır kendimizi. daha yeni yeni şurda 2-3 aydır didişmiyoruz. yani tartışıyoruz ama biz önceden çok kötü tartışıyoduk. aşırı aşırı hemde! hele ben sinir krizi geçirircesine saldırıyodum kocama sözlü olarak. ağza alınmıcak laflar ve hareketlerde bulunuyodum.
Yani bunu yapan senin kocanda olabilir. Demem o ki sen yinede sabırlı ol, yıpratmayın birbirinizi. o telefon mu oynuyor, sende aynısını yap. emin ol sıkılcak o da ve bırakcak. ben öyle yapıyorum.
Bakıyom benim adam bıt bıt bıt candy crash oynuyor. bende açıyorum öööööle çıt ses etmeden bi oturuyoruz elimizde telefonlarla. sonra farkediyo bu sıkılıyo. bana sırnaşıyo. bende tersliyorum aynı o gibi. sonra anlıyor ki iyi olmuyor. bırakıyor yavaş yavaş bazı şeyleri :)
evin içinde tıkılı kalmanıda anlayabiliyorum, bende öyleydim. tavsiyem yalnızda olsan çık yürü gel. öylesine boş boş dolan. tek yürüsende iyi gelecek emin ol.
Karışık olmamıştır umarım ama, zamanında çok çekmiş çok üzülmüş biri olarak dayanamadım üzülmene. Tekrar ediyorum, geçecek emin ol :)