• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yanlismi yaptim siz olsaniz ne yapardiniz cok merak ediyorum

Doğru olanı yapmışsın ben olsam bende giderdim
Bundan sonrada anca böyle sağlık vs söz konusunu olursa giderdim

Gayette medeni, kendinden emin, özgüvenli ve kibar bir çizginiz var. Tebrik ederim. Ben olsam giderdim ama asla bireysel olarak o hatunla muhatap olmazdım. 1,5 yaşındaki çocuğa trip atan kadın pek sağlıklı değil onu takmayın kafanıza.
Ben zaten konusmamasina fazla takilmadim acikcasi benim icin daha iyi mesafe korunmus oldu ama kizima bakislari beni iyce tiksindirdi kendisinden. Eger yine bisey olup gotursem kizimi goturmeyide dusunmuyorum.

Giderdim en güzelini yapmışsınız,çok terbiyesizmiş eltiniz eşiniz de kaynınız da vermiştir eltinizin notunu

Aklı başında her insan gider. Pireye kızıp niye yorgan yakayım. Kaynınızda karısının fesatlığını görmüştür hem. İyi yapmışsınız. Bayramdada görüşemezseniz biryerde mutlaka gidin utansın.
Bayramda baska yerde karsilasiyoruz o yuzden evine gitmiyoruz hic. Saglikla ilgili bisey olsa anca ozaman giderim. Yoksa o bakislari bidaha gormek istemiyorum.

Giderdim en güzelini yapmışsınız,çok terbiyesizmiş eltiniz eşiniz de kaynınız da vermiştir eltinizin notunu
Esimde oyle diyo abim en azindan senin kotu bi niyetin olmadigini anlar yoksa ayni onada kin besliyosun sanar diye. Ve kaynimin oyle dusunmesini asla istemem adamin sucu gunahi yok.

Esimde oyle diyo abim en azindan senin kotu bi niyetin olmadigini anlar yoksa ayni onada kin besliyosun sanar diye. Ve kaynimin oyle dusunmesini asla istemem adamin sucu gunahi yok.
Kesinlikle hastalık,cenaze gibi durumlarda “ben küstüm gitmem” demek çok ayıp olur siz olması gerekeni yapmışsınız,bundan sonrası içinde sağlam gol atmışsınız eltiye bu hareketle maçı siz almışsınız net :halay:

Giderken cok cekindim ama küsüm bu evime geliyo diye kendi kendine havalanmistir diye.

Havalanmamıştır ama iyi görünmek için rol yapıyor gibi şeyler demiştir. Ben bu tarz insanların sağolsun geldi filan dediklerini hiç düşünmüyorum. O kafada olsa zaten hoş geldin derdi. Boşverin siz doğru davranmışsınız, en azından eşiniz için yapmışsınız.

En doğru olanı yapmışsınız bırakın o utansın ders alsın yanı siz saygınızı Koruyun Allah doğrunun yanında olur

Giderken cok cekindim ama küsüm bu evime geliyo diye kendi kendine havalanmistir diye.
Zanetmiyorum o dahada çok amacına ulaşamadıgina foyasinin ortaya çıkmasına kızmıştır ;canım sen en doğrusunu yapmışsın

Kayninizla aranizda bir problem yoksa gitmeniz mantikli olan. Kayniniz mantikli bir insansa anlayabilecekse gitmeseniz de olur.

gıtmesydınız ıyı ınsanları kotuler ıcın cezalandırmıs olacaktınız....kaynınızın sucu ne....bırakın kotuler ıcın ıyıler arada heder olmasın....ıyılık ınsana birşey kaybettırmez...velevki eltiniz havalansın ne ederse etsin...kıbır en buyuk gunahtır...herseyı Allah rızası ıcın yapmak lazım...kul kım oluyorkı....Allah katında suan sizin yaptıgınız dogru...

Bence siz insanlık yapmışsınız hiç düşünmeyin bile eltinizin aklindan ne fikirler geçirdiğini. Evine giderek vefalı oluşunuzu göstermiş oldunuz, eşiniz ile de ters düşmemiş uyum sağlamışsınız. Bence bu durumda eltiniz sizin özgüvenli olduğunuzu anlamıştır. Belki aynı durum sizde olsa o kin beslemiş gelmemiş olurdu. Her zaman olacak bir durum değil rahat hissetmediğiniz sürece de mesafeniz uzak olsun. Aile huzurunuz her şeyden önemli.

Arkadaslar direk konuya giricem vaktinizi almayim bilenler bilir coook sık bi sekilde elti konusu aciyosum bes alti ay oncesine kadar ve bu alti aydir küsüz dayanamadim artik hareketlerine ve ve sesinide duymadim bu surecte karsilikli ne iftara cagirdik ne bi ozel gunde beraber olduk bi araya gelmedik.

Inanin kafam okadar rahatki igneleyici laflarinida duymuyorum cocuklarinida ustume atamiyo hatta esimi artik ayak islerine cagirmiyo kendisi gayet kullanirdi esimi oda sagolsun yengemdir buyuktur diye agzini acamiyodu. Gel gelelim cok rahatiz yani barisma gibi bi niyetimizde yok.

Ama iki gun once soyle bi durum oldu esi yani kaynim acil bi sekilde ameliyat oldu kizim hasta oldugu icin o ara hastaneye gitme firsatimiz olmadi calisiyodumda abisinin isleride esime kalmisti ve oda aksam 9 a kadar calisti ziyaret edemedik.

Sorun su ki eltimle küs olabilirim ama kaynimi seviyorum tabikide hosuma gitmeyen seyler oldu ama genel olarak bizim iyiligimizi isteyen birisidir isimiz dusse aninda cozum arar ve bulur ne olursa olsun. Esim yanina gideriz aksam iftardan once direk kalkariz dedi ben kusura bakma yapamam dedim simdi karisi hayirdir benle kussun evimde ne isin varsa napicam neden kendimi rezil edicem dedim.
Oda dedi zaten oyle bisye olursa orda gerekeni abimde bende yapariz abimin bizim icin neler yaptigini biliyoruz yengem icin abimi silemeyiz dedi. Abime ayip olur dedi. Bu arada esimde eltimle kus degil bende kaynimla nerde gorussek gayet samimi konusuruz hani küslügu kimseye hissettirmeyiz eslerin sucu yok sonucta.

Dedim kahretsin kaynimin hatri olmasa neyse ama dedim cicek vs biseyler alalim bes dk gidelim. Gittik zaten dogal olarak eltim hosgeldiniz fln demedi kaynimin yaninda guzelce halini hatrini sorduk kalktik eltiyle hic muhabbetimiz olmadi 1,5 yasinda olan kizimada küs bu arada. 3 tane cocuklari var ben tabikide konustum hepsiyle onlarin sucu ne diye ama onun benim cocuguma pis pis bakmasiz zoruma gitti. Esimde gordu. Ciktik esimde gordunmu herkes gordu kimin kin ve fesatlik besledigini bidaha gitmeyince abimde anlar neden oldugunu dedi.

Ama yinede kendimi cok kotu hissettim. Icimden kalkip gitmek gelmedi degil ama sonra dedim orasi sadece onun evi degil kayniminda evi ayrica yatilida gitmedik saglik sorunu olmasa asla gitmem.

Siz olsaniz gidermiydiniz? Önumuz bayram ozaman gitmeyi dusunmuyorum zaten genelde kaynimla bayram gunu buyuklerin evinde karsilasiyoruz orda bayramlasirim evlerinede bidaha adim atmam.

Sizde kayninizla araniz iyi olsa sirf onun icin gidermiydiniz yoksa o kadinin evine adim atmammi derdiniz?
Bence dogru olani yapmissiniz. Eltiden zaten bir beklentiniz olmayarak gitmissiniz onun icin dertlenmeyin derim.

Giderdim ben de, doğrusunu yapmışsınız.

Gitmeseydiniz belki masum tarafı oynayıp eşimin hastalığına bile gelmediler diyebilirdi eltiniz ama şimdi size kimse laf edemez bu konuda. Hem insanlık bunu gerektirir bence kaynınızla sorununuz olmadığı için.

eltiler...! bende de 3 tane var. 1 tanesi tam bir fesat balayında nereye gideceksiniz falan diyo izni var mı abimin diyo lan salak senin kocan benim kocamın işinde çalışıyo iş yeri sahibinin izni olur mu hiç demedim tabiki kocan var ya o baksın işlere dedim. ver ağznın payını otursun yerinde onu isterler. takma kafana uzak kalsın hepsi :))

Giderdim ben de, doğrusunu yapmışsınız.

Gitmeseydiniz belki masum tarafı oynayıp eşimin hastalığına bile gelmediler diyebilirdi eltiniz ama şimdi size kimse laf edemez bu konuda. Hem insanlık bunu gerektirir bence kaynınızla sorununuz olmadığı için.
Evet ozamanda kocama bi gecmis olsun bile demedi diye beni kotuluycekti.

Back